vojo 1,783 Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Pisem troskove zadnjih desetak dana...kopao temelje...pravio put i ostale rabote oko mog individialnog stambenog objekta... Morpheus, luminica, vesticara and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 PIjem antistres sa ukusom oraha Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 Veks...Je li zelen oraj...onaj sto je pao na oranje... Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 (edited) Veks...Je li zelen oraj...onaj sto je pao na oranje...E upravo taj!! Radi posao ...ali tek posle 4 "pilule" A sada pijem kafu iz moje omiljene šolje Edited November 27, 2016 by vesticara Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Prebacujem i smanjujem slike iz teretane... potrajaće ovaj posao vesticara and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Citat: "Kevooooooo smislila sam da mi praviš neke šašave keksiće za kafanu..onako uz kafu i za klince..kreni-sad!"U ove sam "nasmejane oblačiće" sam dodala malo kakaa...čisto da promenim malo boju... Adrijan, Mia and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Igram slagalicu sa osiguračima u stanu, jedan naprasno počeo da iskače na svaku aktivnost koju je do sad bez problema podnosio... vesticara and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Ništa ne radim! luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 Prelistavam godinu u glavi,gledala prethodne postove iz meseca umesec..kako je to projurilo Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 4, 2016 Report Share Posted December 4, 2016 (edited) MOJA šolja za višestruko uživanje Edited December 4, 2016 by vesticara Mia, luminica, Smucalica and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 4, 2016 Report Share Posted December 4, 2016 Skuv'o kafu, o'ladio pivo, čekam NFL... Smucalica, vesticara, Mia and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 4, 2016 Report Share Posted December 4, 2016 Odgledala sam seriju, namazala noktiće, sad vas malo čituckam pa ću na spavanjac...Sutra je radni dan vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted December 4, 2016 Report Share Posted December 4, 2016 Igrao fudbalicu...okupao se...duno dvije pive...gledam volim Srbiju...i spremam se na spavanjac...sutra je novi dan...buran... Smucalica and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Bukvalno plačem od smeha!!! Smejem se šefu, njegovim dobrim i korisnim savetima šta i kako uraditi i mog muškog koji lopatom trpa odvale sa strane ( ja mu čitam šefove reči.. ) !!! Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Raspremila za dečacima od ručka, smestila se, malko virim ovde,pa ću da čitam i priuštim vreme za sebe... vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Vratili se sa keja, i puštanja humanih lampiona. Odštampala ono što mi treba za sutra-odvratna statistika... Sad ću da skuvam kafu i uživam. Morpheus and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Čekam da mi se javi stručni saradnik za fizičko, da odem sa njim do vrtića i vratimo stvari u salu za fizičko koju je on koristio danas...da za sutra bude sve spremno. Zamolio me čovek..a ja, šta ću..dozvolila..samo mu lepo objasnila-moram i ja sa tobom da ti ne bi uleteli "oni bez vrata" koje bi kada budu videli da se neko mota tuda u ovo doba noći, pozvale komšije! Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Presabrala sam sve racune iz apoteka ,gde smo kupovali lekove u sistemu ovog naseg 'besplatnog 'zdravstvenog osiguranja,pa ispade da nas je ovaj grip za sada kostao koji dinar manje od desethiljadadinara. Inace,tamo gde mi lezi muz nemaju nista od lekova,svaki dan me ceka cedulja sta jos da dokupim.To jos nisam pridruzila ovom prethodnom.Voce,sokove,cajeve,med,propolis,vitaminc ,papirne maramice,vlazne maramice nisam niracunala..p.s. djubretarac koji sam nasla u net prodaji kosatao je nesto malo manje,cekala samda prodje N.G:,mislilamalo ce spustiti cenu,sad ida je spuste,mogu samo da ga gledam. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 Završih slanje, nadam se, poslednje informacije potrebne za organizaciju dočeka Nove Godine za dvadeset i troje ljudi i eto sedim sam kod kuće i posvećujem se sebi. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Bas nista.Svi spavaju,a mozda im se uskoro pridruzim! Adrijan and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 Vratila se iz šetnje+ kupovina cigarete+ zvali majstori za parket u obdi....Jako sam razmišljala da li da im kažem-ja ne želim danas da radim..ali odustala od "želenja"..i otišla...Sad pijem kafu i konačno malo ovde viruckam. Uželela sam vas se jakoooooooooooo luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 Gledam neki film na tv...mjerim temperaturu i lagano jecim... vesticara, luminica and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 Merim i ja temeperaturu...auuu ne valja! vojo, luminica and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 Drzte se narode Smucalica and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 Drugari... čuvajte se Ja sam kod majke u gostima...Ceo dan se družimo i vreme nam baš lepo prolazi Mia, Morpheus, Adrijan and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts