Morpheus 5,112 Posted August 24, 2021 Report Share Posted August 24, 2021 Trošim lagano godišnji odmor, još šest dana... trebalo mi je i baš sam se naodmarao... izležavanje, sunčanje, mazuljanje sa Lelom. Pijem pivo i tražim film... što postaje baš težak zadatak ovih dana. U moru superheroja i osvetnika nema više normalnog filma. Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 Peglala gomilu veša, dok sam gledala fudbal i sad odmaram uz čaj Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 7, 2021 Report Share Posted November 7, 2021 Kupila sladoled da se počastim. Nole osvojio Pariz Pa, kad je tako, red je Nego, moram vam priznati, mnogo volim kad priča francuski Adrijan and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Tihujem. Još par dana i odoh da brzo hodam, udišem vazduh punim plućima, slušam dobru muziku uz sve to. Zaslužila sam, imam i ja dušu Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 Ločem čaj od virka. Okrepljuje i čisti organizam. Usput gledam film.. ''Čuvajući Tesu'' Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted June 30, 2022 Report Share Posted June 30, 2022 Pijem čaj od đumbira sa limunom (izgleda da se ostarilo kafa mi sve manje prija...) i razmišljam kako se rashladiti Kad će stići novembar i da lepo padne temperatura i padne sneg Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Malena 178 Posted July 21, 2022 Report Share Posted July 21, 2022 Ostarilo se i meni fali sneg i zima, ne prija vrucina Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 Šunjala se danas malo na "onu" stranu grada.....vozila pored raznik ludaka.....pCovala sve oko sebe..... ( sreća pa sam bila sama u autu) i na kraju odlučim-e nećeš više istim putem kući-pa pravac skela!! Ojhaaaaaaaaaaaaa...kakva avantura. Sad sedim pored vatrice koja lepo pucketa, pijuckam kaficu i kuliram. Eeeeeeeee baš uživam! Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted January 4, 2023 Report Share Posted January 4, 2023 Evo kačim fotogragije, udaram sebi marketing. Oprobavam se u nečemu, što je meni ne baš blisko. Zato i jeste izazov.. Razmišljam o tetkinoj radosti, koja za dva dana puni 16.. koliko to dete meni nahrani dušu.. kada sam je pitala, šta želi za rođendan.. rekla je ''ništa.. samo zagrljaj''.. O baticinom 18-om.. kako se to ovde, na selu slavi, da bi se pokazao prestiž.. a mi imamo dogovor... ne smem da pišem kakav... da nešto pu pu ne ureknem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts