luminica

Član
 • Broj poruka

  2082
 • Datum registracije

 • Poslednja poseta


Aktivnost člana luminica

 1. Član luminica dodao poruka u temi: Nisam mogao/la, a da ne primetim...   

  Odradjeno Smuco 
 2. Član luminica dodao poruka u temi: A ... šta ti sada radiš?   

  Prenesite joj moje tople pozdrave i podrsku 
 3. Član luminica dodao poruka u temi: Promene na Facebooku   

  Culi me,ukinuse! Fala Cukeberg 
 4. Član luminica dodao poruka u temi: Nisam mogao/la, a da ne primetim...   

  Gogo,brinem za tebe..nazepsce ti kolena 
 5. Član luminica dodao poruka u temi: Nisam mogao/la, a da ne primetim...   

  Spremila se ja za ovo zahladjenje na vreme 
 6. Član luminica dodao poruka u temi: Nisam mogao/la, a da ne primetim...   

  Bila sam zauzeta strikanjem ove zimske opreme sa avatara 
 7. Član luminica dodao poruka u temi: A ... šta ti sada radiš?   

  Da trazis vecu platu,ti bre radis kao mirovna misija 
 8. Član luminica dodao poruka u temi: A ... šta ti sada radiš?   

  Kuku tebi kad se uortace..
 9. Član luminica dodao poruka u temi: Flegmatičnost   

  Ti meni ne delujes kao flegma.Bar po postovima koje pises. Mozda si u stvarnosti zakopcan i distanciran pa im tako delujes.
 10. Član luminica dodao poruka u temi: Instagram   

  Nemam. Ne koristim,ne listam,ne razgledam..auuu,zaostala totalno 
  Ja imam averziju na to iznosenje sebe u javnosti..evo,oni koji me znaju i sa fb znaju da ni tamo niceg licnog od mene nema..
 11. Član luminica dodao poruka u temi: Kurirske službe - iskustva   

  Prijavljujem lose iskustvo sa Bex-om.Narucim nesto sto vredi 280 din,posiljalac posalje i stize mi poruka uvece da stize kod mene.Cekam ceo dan,nista,sutra me zove posiljalac i kaze da je greskom ispustio broj kuce i da je kurir zbog toga vratio paket,iako ima br telefona,i evo on dopisao broji ponovo ga salje.Dobijem ga sutradan i platim 320 din dostavu ..pitam zasto kad je pisalo da su troskovi dostave 150 din,kaze zbog vracanja,nije im praksa da dostavljaju na nepotpune adrese!!?
  Dakle,platila sam vise dostavu nego sto je vrednost paketa,na momenat sam se dvoumila da ga uopste ne uzmem!!Uglavnom,bezobrazluk,i ne znam da li da budem besna na prodavca ili dostavljaca?
 12. Član luminica dodao poruka u temi: Podizanje svesti   

  Kod mene trenutno slicno..dvoumim se da li da odgovorim.Posebno zbog recenice i pretpostavke u stilu'kladim se da vecina vas ovo nece postaviti na svoj zid',jer eto,taj je saosecajan,a svi sto ne podele su neosvesceni. 
 13. Član luminica dodao poruka u temi: [RUKOMET] Evropsko prvenstvo 2012   

  Bilo i Evropsko ove godine..ostali ste uskraceni za moje komentare.Verujem da ste svi gledali i  videli da nema sta da se komentarise 
 14. Član luminica dodao poruka u temi: Sito za misli   

  Ovo mi  je stalno u mislima..i kad naidjem na osobe medju nama,pljuvace po nama samima,kojima je sve drugo sveto,divno,gde smo mi najgori..muka mi je,pitam se gde im je svest bas o ovome..
  Bitan je jer smatram da će buduća civilizacija biti silno osiromašena ako taj narod nestane pre vremena. A nestaće ako nastavi da širi ruke ka svojim neprijateljima i grli strele koje mu razaraju srce. Ako nastavi da pristaje na ulogu krvnika da bi dokazao da to nije, ako nastavi da ćuti da ne bi uvredio svoje dželate, ako nastavi da pristaje na kompromise u kojima samo on gubi. 
  Ja sa silnom radošću posmatram taj svoj svet budućnosti, radujem mu se iako ga neću doživeti. Ali dok taj dan ne dođe, moj mali narod mora da nauči da preživi. Da bi jednog dana mogao da utka svog Teslu, svog Pupina, svoje Miroslavljevo jevanđelje, svog belog anđela i onaj natpis iz zgrade Crvenog krsta u Ženevi u tkanje velike ljudske civilizacije.
  Zato nije znak mržnje reći onim zabarikadiranim malim narodima "Ubijali ste nas srbosekom. Imali ste logor za decu. Bombardovali ste izbegličku kolonu." To je samo stvarnost koje moramo da budemo svesni da bismo znali da je prepoznamo u budućnosti i od nje se odbranimo. Budimo i kosmopolite. Ja ne bih ni znao drugačije. Ali napravimo bar mali zidić oko sebe da ne bismo bili mrtve kosmopolite.
   
 15. Član luminica dodao poruka u temi: Srećan rođendan, forumaši!   

  Svima srecni rodjendanci