Idi na sadržaj

luminica

Član
  • Broj poruka

    2144
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    156

luminica last won the day on December 11 2019

luminica had the most liked content!

O članu luminica

  • Nivo
    Senior

Skorašnji posetioci

Blok sa poslednjim posetama je onemogućen i nije vidljiv ostalim članovima.

  1. luminica

    Uradi sam

    Imam deo terase koji mi leti odgovara da je otvoren.Opcije sa prozorom su mi skupe i neprakticne. Uzela sam tristal foliju ,ona bi mi sasvim odgovarala za zimski period,da ne upada sneg,kisa,ali nemam ideju kako je postaviti.Jedno sto mi pada na pamet je nesto poput komarnika sa ramom,ali ne znam kako foliju pricvrstiti za ram,pa za stubic od terase..u stvari,htela bih da ne bude grubo,vec da se lepo uklopi.Imate li ideju?
  2. Post Expres vise ne dostavlja na adresu..ili je bar tako kod mene jer je mala sredina.Uglavnom,okrenu telefon i kazu da je posiljka u posti ,vrednost i da dodjem po nju.Bila mi sestra u gostima pa se cudi,kaze kod njih donesu na adresu,ovi valjda kod mene idu po sistemu'moze nam se'.
  3. Danas sam je pravila,sa dosta cimeta ,takvu je mi volimo,i kod nas je zovu 'dulesnice'...al' to je to.
  4. Meni je i ovo 'posteno' zahladnelo..ne mogu da sedim ako mi hladno nogama..
  5. Da znas,sa svakim dobijenim poenom sam skakala od odusevljenja, sa svakim izgubljenim strepela ..tek na kraju meca prodisala normalno..
  6. Gledam i slusam o taksistima,strajku..ima li ko da mi objasni u cemu je tu fora,sta je uopste taj CarGo sto im smeta?
  7. Mec protiv Francuske smo dobili jednom maestralnom igrom.Nista manje bila je i ova veceras,bravo majstori!! Srbija je prvak Evrope i u muskoj konkurenciji!! Sve cestitke !!
  8. Mislim da u Engleskoj ili mozda Nemackoj zatvorenicima koji se lose ponasaju pustaju kao vid kazne utakmice srpskog fudbala.Ono,e sad ces da vidis,i on sat ipo mora da presedi i odgleda Zvezda -Vozdovac..Verujem da posle toga dobro pazi sta radi i moli za milost i apeluje na humanost kad mu se sledeci put pripreti..
  9. Ukljucila tv i gledam neki nas fudbal..i tek sad postadoh svesna da nam se fudbalska liga zove-linlong-...a sve cujem ja da oni nesto nerazumljivo kazu i nikako da registrujem da je to naziv..
  10. Ja sam grejnu sezonu otvorila jutros.Nisam vise mogla,hladno mi pa hladno i ja upalim grejanje..ufff,milina..
  11. Gledala sam sinoc mec protiv Ukrajine,dobili smo ih sa 3-2.Mozda ne najsjajnije nase izdanje,servis nas nikako nije isao,ali su momci pokazali psihicku snagu,sto je veoma vazno.Vazno je i sto smo preskocili cetvrtfinale,to je veoma opasna stepenica.Veoma pozrtvovana ,motivisana igra na terenu dala je rezultat.Cestitke momci i samo napred!!
  12. I ja se slicno mislim.Meni se od svih Matrixa najvise dopada prvi deo.Tako mi je otprilike sa svim filmovima,prvi deo ostane jednstven,sve ostalo je razvodnjeno,rablaceno i pliva na slavi i utisku koji ostavlja taj prvi.Mozda je Kum samo izuzetak,ali to je Kopola..
  13. O,radim ja odavno ono sto nije vezano za moju struku,ali je sve to ili pp ili s vremena na vreme pa prodje neprijavljeno.Ovo je,posle niza godina,bilo bas iz struke.A ponudu nikako nisam mogla da prihvatim,kosi se i sa moralnim i zakonskim i svim ostalim principima.Previse za mene. Nas penzioni zakon je sad tako divno izmenjen ,po ugledu valjda na onaj iz Japana,da svake godine kao da trcis ka nekom imaginarnom cilju koji je ,taman kad pomislis da si ga dostigao,pomeren jos dalje.Tako i ja.Fali mi nesto malo meseci do minimuma radnog staza,pa da cekam godine zivota(ako ih docekam},a za to vrem
×
×
  • Create New...