Adrijan 3,662 Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Brinem se za nečije kukove. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Rendam djumbir,u stvari izrendala sam i sad pokusavam da razvijem kineticku energiju kojom cu cinijicu naterati da sama ode do frizidera.. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Gledam mogu li nekako prevariti vomenicu da ode prva u krevet...uvijek ceka da ja prvi odem da ugrijem... Mia and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Zarazila sam se štrikanjem,prvo sam isplela dva šala rukama,jedan drugariški da nosi u Norvešku, drugi meni,a onda sam kupila lepu vunicu i sad pletem iglama Kažu da je štrikanje joga za mozak kad zadješ u godine... Pa malko treniram vojo, Adrijan and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 ''Metla nogu na fotelju'' pijem kafu, lakiram noktiće.. gledam usput ''Miris kiše na Balkanu''.. ugodim ja sebi, šta mi drugo preostaje? luminica, Adrijan, vojo and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Šaljem mejlove, karavani prolaze... odgovor jok. Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Buljim u noć. Hladna je I sa puno mesečine. Ni trunke lepote u ovoj noći. Samo neprijatnost I nelagodnost se oseća, a ja sam već u mislima kod moje dece I u njihovom zagrljaju. Noć je najslabija pred svitanje. Treba dočekati zoru! Mia, Adrijan and vesticara 3 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Pogledavam na sat..još malo pa valja krenuti put SPENS-a...kuma dobila karte za Hari Mata Hari..večeras..pa me uludela da idem sa njom..Nisam baš neki ljubitelj njihove muzike, al' 'ajd da joj udovoljim. Smucalica, Morpheus and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 A zbog njih je bilo opsadno stanje u gradu... Ja se častim kafom i čituckam... Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Danas je day off Završavam ručak, muzikica svira, pečem neke štapiće za popodne,dečacima dolazi drugarica da uče zajedno... Mia, Adrijan and luminica 3 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Pečem palačinke, vežbam.. gledam arenu.. još uvek (najava programa za danas ) i pišem.. gledam teme koje bi mi ''legle''. Adrijan and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 (edited) Sredila stan i sad grdim jednu neopevanu budalu! Mislim završila sam grdnju i sad brojim u sebi da se smirim... Edited February 16, 2017 by vesticara Mia, luminica and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Slusam Azru sa Vecom..i ja volim tu pesmu Mia, vesticara and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Čitam vas Čekam poziv za druženje, spremila sam se...i tako...Nedelja je... još jedan day off Mia and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Još uvek sabiram utiske. Pokušaću da ih prenesem.. podelim sa vama Sada ću da skuvam jednu kafu. Nedelja je.. i sutra bi trebalo da se radi.. ali.. će rad da sačeka. Mirovanje.. da i mirovanje može da bude lepo.. (do prve krivine šalim se - biću dobra ) Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Piva poslije fudbalice i kupanjca...gledam ja imam talenat...gledam da mi nece biti cera ,,,prije 10 tak dana bila u pratnji drugara koji je svirao bubnjeve...pa pratimo da je nece sad pustiti posto oni miksaju iz raznih emisija... Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Piva poslije fudbalice i kupanjca...gledam ja imam talenat...gledam da mi nece biti cera ,,,prije 10 tak dana bila u pratnji drugara koji je svirao bubnjeve...pa pratimo da je nece sad pustiti posto oni miksaju iz raznih emisija...Ćera ti bila u mom komšiluku? Hoće li dolaziti ponovo? Da li se dečko plasirao u finale? Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 Ne znam hoce li dolayiti...a decko je prosao dalje... Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 Vratila se od "frizerke"..ne tačnije dovela "zlato" i razmišljam...njegovo šišanje koje mora biti između 4 i 6 nedelja me košta 1600 din. Ovog puta samo produžili na 3 meseca zbog ( minusa.. ) ja moj odlazak kod frizera je jednom u 6 meseci i košta 500 dindŽi!E zbog tog produžetka na 3 meseca me koštalo maaaaalko više jer se devojka namučila...eeeeeeeeee mogla bi da menjam profesiju! Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 Ločem kafu i zevam... aktivno k'o crnogorac na letovanju. Mia, vojo and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Gledam kroz prozor i mislim se'os padati,nes padati' Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Kod nas je pala posle par sati nameštanja... Gledam u ovaj silan veš koji treba opeglatii razmišljam kako da prvo uzmem knjigu,imam još dvadesetak strana do kraja,a veš će me i onako sačekati... Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 (edited) Vratila se kući iz vikendice, skuvala kafu i razmišljam-zašto ja nisam ostala još ovu noć da prenoćim pa se vratila sutra ujutro i pravo na posao?!?!??!?! Tako je lepoooo toploooo u kući... Edited March 5, 2017 by vesticara Mia and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 11, 2017 Report Share Posted March 11, 2017 Novi telefon, malo igranja sa kamerom... istraživanja sa fotografijama i snimanjem..i sad naravno hoću to da prebacim na laptop.Prikopčam telefon USB kabelom...neće...ništa....ma šta nećeš?Krećem da gunđam i naravno koristim priliku da gunđam kako je vreme da se kupi novi laptop... jer ovaj nije kompatibilan...(kako ja to tako umem da izmislim dobar razlog kad se nameračim na nešto.. )E sad..znam da skoro neće biti kupovine laptopa ne da mi đavo mira...slike moraju da se prebace..ali nisu samo slike problem. Problem je to što sam ja navikla na neke sms tonove i kada stigne zvučne obaveštenje dok sam na poslu tačno znam da li moram da pogledam u telefon ili ne...Naravno sad mi to nedostaje jer ponuđeni tonovi nisu po mom ukusu. Sad bi ja da "uđem u srce i dušu" telefonu, da mu ubacim te iste tonove, koje sam naravno skinula sa neta...ali ne ide.Ne prepoznaje mi telefon! Ma šta ne ide??!?!?Čitav sat je trajala "hiruška intervencija" na telefonu-ali operacija uspela, telefon preživeo i tonovi namešteni !!"Mm (što bi rekla luminica) me gleda...onako baš čudno me gleda....ne sme da kaže - nešto ćeš pokvariti...ćuti jadnik jer se on baš uopšte ne razume u to sve!! Naravno ja ne bi bila ja da nisam "ušla" u telefon E takoC! luminica, Morpheus, Mia and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 12, 2017 Report Share Posted March 12, 2017 Stavila sam supicu da se kuva i upravo mi se javilo ad bi mogla da napravim rolat sa pekmezom od kajsija. Jedan nam je malo..odoh sad da kupim još jaja i smućkam slatkiš posle ručka... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts