shumica 474 Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Jaooo Veco, sto si se promenila!?Da znas da imam cistinu u sumi za gledanje meteorita. Sad jos samo neku damicu da povedem, da se ne plasim mraka. vesticara and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 (edited) Jaooo Veco, sto si se promenila!? shumice u kom smislu? Kako sam se promenila? Pojasniiiiiiiiiii !! Edited August 5, 2016 by vesticara Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Bojila sam stirodur ploče u sunce- žutu boju,nešto pravim za posao, to me opušta i smiruje...Dok čekam da se osuši prvi sloj boje,za to vreme čitam šta ste pisali i vesti sa neta vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Srkućem kafu. Onda ću laganini da odem kod moje doktorke, da vidim koji mi je. Da.. definitivno nema planiranja. Trebalo je da budem u divljini. A ja odoh da vidim zašto sam balava kao ovca zašto me boli svaki mišić, a nemam temperaturu, zašto mi kafa ima kiseo ukus... i takoC - uspeo sam u životu Adrijan and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 ....u zdravlje! Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 ....u zdravlje!Živela ti meni!Ček da vidim na kojoj sam temi Šta radim? Razmišljam o tome, kako sam danas bila veoma dobar slušalac, jer ne smem mnogo da pričam, ostaću bez dobrog glasa. Prijalo je.. i kako bi bilo lepo da sam sada kod ove moje svoje Vece vesticara, Adrijan and Morpheus 3 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 (edited) Prijalo je.. i kako bi bilo lepo da sam sada kod ove moje svoje Vece Dođi slobodno! Uživam u samoći ali ne smeta mi društvo! Istina da ne izgledam reprezentativno ali ne marim Edited August 9, 2016 by vesticara Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Dođi slobodno! Uživam u samoći ali ne smeta mi društvo! Istina da ne izgledam reprezentativno ali ne marim Znaš da sam slaba na tvoj intelekt i da mi reprezentativni izgled uopšte nije bitan Mada, ruku na srce, ne verujem ti, kada je izgled u pitanju. Oprosti za neveru, ali.. Čekam još pola sata da popijem antibiotik, koji veoma specifično deluje na moj nervni sistem vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 10, 2016 Report Share Posted August 10, 2016 (edited) Lovim!!!Neka brzo trčeća živuljka mi pobegla pod razvučen veliki krevet!Tako sam brzo podigla krevet da sam ga malo i pokvarila..( ) pa ga popravljala ali živuljku nisam uhvatila!Ako me sutra nema pojela me zver tokom noći!! Zmija nije, miš nije...sve mi se čini da je džinovska stonoga aaaaaali....nisam sigurna Edited August 10, 2016 by vesticara Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Imam utisak da sve živuljke mogu da dođu u obzir, osim muva njih ne mogu da podnesem, dobijam napade histerije. Lm.. divim se samoj sebi, kako sam lepo zaspala u pola 9, kada je počelo da grmi - kao najlepša uspavanka. Odzvanjao mi je glas čeda, sa kojim sam se čula. Kikotao se, jer se danas napokon vidimo. Mda.. i čim sam osetila da mi je bolje, odmah sam udarila mini generalku, i sada me stiže, a leeepooo je trebalo da mirujem. I jesam - uglavnom Sada srkućem kafu, napravila promaju u dve prostorije da uđe čist vazduh. Merak bre. Adrijan and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Zamolio me moj učitelj u rakiji da mu danas skuvam gomboce...odoh do prodavnice da kupim cigarete i bacam se na branje najlepših i najslađih šljiva (sa njegovog drveta ) da mu spremim poslasticu. vojo, luminica, Adrijan and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Pecem papriku,sad sam je umotala da odstoji i virim ovde.. vojo, vesticara and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Pričala sam sa drugaricom preko skajpa skoro dva sata...pretresali smo stvari vezane za posao,pošto je u Norveškoj i radi posao za koji smo se i školovale,pa malo razmenjujemo ideje i misli...usput ja njoj pošaljem par knjiga, ona meni fotke mora, prirode i neverovatnih predela,..i proletelo par sati za vreme divana sam osetila da mi je mob vruć,a kad smo prekinule razgovor, preko celog ekrana stoji - overheating phone!!! sad gledam u mob i ne pipam ga nek' odmara do sutra vesticara, Mia, Adrijan and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 (edited) Grickam one slane grickalice što sam pravile pre neki dan..(stavila ovdeN recepAt) i mogu vam reći da je to tako dobro!!Krckave pa sa hladnim jogurtom! Mljaaaaaaaaaac .. Edited August 12, 2016 by vesticara Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Cekam da masina dozvoli da otvorim vrata,nesto joj se pobrkali zivci u zadnje vreme,uzjoguni se pa ne dozvoljava po deset minuta,pre to bilo nesto u sekundama vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Shvatila da nemam više cigara...Odjurila do sela po iste i uz put mi zamiriši nešto...hm...Nisam sigurana da li su palačinke ili nešto drugo....... nešto drugo ... (palačinke su dosadne ) Jabuke u šlafroku E baš to (mi) je zamirisalo!!Upravo jedem poslednju!! luminica and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Cerekam se ...nas par koleginica smo napravile lajavu grupu na viberu. Jedna od njih je na moru i nema stalno net..ali je zato muž uzeo neku karticu i sad ga je ona ubacila u tu našu grupu..pa nam objašnjava da slobodno pišemo, i da on neće čitati! Srećaaaaaaa pa sam na vreme videla taj momenat njegovog uključivanja u grupu!! Obavila tuširanje, napravila limunadu i planiram kako ću da ih zajebavam (ups...) aaaaaaali na vreme sam prikočila!! Eto..sad ovde lupetam umesto tamo vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Drma me trema zbog ove utakmice,pa onda bazam po forumu i pisem svasta vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Kuvam kafu, 'ladim pivo... Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Stavim ves napolje da se susi,pa onda trrrkk kupljaj,mnogo se natustilo..vec dva puta,sad sam resila da ne reagujem,nek pokisne.. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 25, 2016 Report Share Posted August 25, 2016 Mučim sebe gledanjem Zvezdine utakmice... Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Cccc..koji si ti mazohista ..eno danas clanak na blicu,analiza pojacanja koje su doveli,bas ono sto smo pricali na onoj temi o strancima u sportu.. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Dozvoljavanje neograničenog dovođenja stranih igrača ne znači nužno da će timovi donositi ispravne odluke po tom pitanju. Ovo je sasvim dobar primer toga. Ali im treba dozvoliti da pokušaju ako misle da će im to doneti rezultat. Vremenom će se stvari uravnotežiti. Ovim tempom do tad će nam fudbal očigledno potpuno propasti sa strancima i bez njih. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Hoce..cim se klubovi privatizuju,onda ce znati odmah kogas dovode i za koliko..ovako,dok je nicije i niko nije odgovoran Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Ne spremam se za put, što bih trebao da radim. Ima se kadE... Adrijan and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts