ELA 1,400 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Pored piskaranja po forumu, sta jos radite? ............ aJ - gledam-slusam Cecu Kitic, i konstatujem da zena izgleda k'o bomba ... Cestitke za titulu 'Najbolja rukometasica na svetu SVIH VREMENA'! Quote Link to post Share on other sites
Boginja 1,529 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Ugovaram randes sa Morphom :uzbud: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Uz prigodnu muziku ugovorio randes s Marom... Sad silom prilika slušam vesti na radiju. :roll: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Slušam dragog kako prangija po el. gitari iz sobe, uz to još radi i TV, pijuckam čaj, telefoniram sa mojom zjakom, levim okom pratim psa koji se mota oko mene i eto...a taako bi mi godilo malo tišine..ali džabe. Quote Link to post Share on other sites
Boginja 1,529 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Razmisljam kako mi nedostaje tema "dogodilo se na danasnji dan" ... i patim... :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Knjige otvorene preko celog stola me čekaju, a ja kafenišem preko njih i kuckam ovde sa vama Blago meni sutra...il' malo sutra...:dry: Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 ...'prebacujem' neke teme, pa sve imam utisak da nosam fotelje, trosede i komode, iz starog stana u novi :lol: Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Pushim duvan,sviram gitaru...al mi neshto ne ide danas,kao anti sluhista sam...gledam ovu temu i pitam se dal to nekog zanima shta ja sad radim ili bilo ko drugi...cudim se njooj i divota :) Mia and GlorijaTreca 2 Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Slušam staru muziku iz vremena ondašnjeg Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Ah,taj sat zvoni i kad ne treba,ustao rano kao na posao da se spremam,pa sad pijem veliku jutarnju kaficu ,slušam muziku i piskaram ovde dok me neko ne prekine. Quote Link to post Share on other sites
Mrak 138 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Gledam neku budaletinu na youtube Kao ulazi u radnju, i kupuje nesto sa garancijom, i hoce da dokaze da nema garancije, i onda cim kupi, uzima chekic i polupa to sto je kupio, i posto ima garanciju, trazi novo, jer ga nije odpakovao vec ga je u pakovanju razbijo, i samim tim trazi novo jer je kao dobio pokvareno ... Quote Link to post Share on other sites
slavkos 321 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Ja sada čekam da mi Ona javi da je stigla kući, da će malo da odmori i da predveče dođem na kafu:roll: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Prepodnevni deo posla odrađen. Sad ću da skuvam jednu kaficu, i da čekam vreme za polazak na popodnevnene obaveze. Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Malo odrem'o,pa sad kafica,a onda nastavak čišćenja snega po avliji Quote Link to post Share on other sites
ako_odem 666 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Stidljivo razgledam ovaj prelepi forum. Usput uočavam neke jako interesantne osobe na njemu, kao što je Boginja, na primer. Mislim, Boginjaaa.. Razmišljam o tome kako posao moderatora mora da je unosno zanimanje, čim ga neki ne menjaju godinama. I takooo...pošto sam nov, mlad i nezaštićen, primite me na junačke grudi. Dobro, ne baš svi. :lazy: lenjivica 1 Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Pijem kafu i sve otežem,jednostavno mi se ne da da idem napolje da čistim ovaj kijamet. Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted January 23, 2011 Author Report Share Posted January 23, 2011 Stidljivo razgledam ovaj prelepi forum. Usput uočavam neke jako interesantne osobe na njemu, kao što je Boginja, na primer. Mislim, Boginjaaa.. Razmišljam o tome kako posao moderatora mora da je unosno zanimanje, čim ga neki ne menjaju godinama. I takooo...pošto sam nov, mlad i nezaštićen, primite me na junačke grudi. Dobro, ne baš svi. DodZi 'vamo ... i padni mi na grudi ................da ne bude zabune, to ti je za dobrodoslicu i slus, i nema vise (da se ne navadis) ................ OT. Srdacno docekujem 'nove' chlanove :lazy: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
ako_odem 666 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 DodZi 'vamo ... i padni mi na grudi ................da ne bude zabune, to ti je za dobrodoslicu i slus, i nema vise (da se ne navadis) ................ OT. Srdacno docekujem 'nove' chlanove Hvala draga gospodŽo, hvala. Malo je takvih privijačiCa danas. :andjeo: Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Sta radim? Pa evo i ja podmecem svoje grudi da docekam nove clanove..:kez: Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
ako_odem 666 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Sta radim? Pa evo i ja podmecem svoje grudi da docekam nove clanove.. :dopuštasebidapadnenajošjednejunačkegrudi: Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 :dopuštasebidapadnenajošjednejunačkegrudi: Pašćeš ti meni na koljena Šta radim? Čitam i razgledam forum. Quote Link to post Share on other sites
ako_odem 666 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Objašnjavam kako su to tradicionalni forumski dočeCi koji se moraju ispoštovati. :cucla: Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Sedim i razmisljam kako su ljudi postali dosadni..........:blink: Quote Link to post Share on other sites
Boginja 1,529 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Zevam i kuckam :lol: Quote Link to post Share on other sites
slavkos 321 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 ja sada odoh da spavam! Sve vas lepo pozdravljam i želim vam laku noć! :mahanje: vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts