luminica 2,120 Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 vesticara, Adrijan, Morpheus and 3 others 6 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Još sam kod stare majke u novogodišnjoj poseti... doneo drva iz podruma i grejemo se, opasno zazimilo ove godine. Adrijan, Mia and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 hah izdrzace se nekako... luminica and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Patim se s naocarima.Ajde,bilo vreme da ih promenim,sve sam ih izdrala,pa na njima stoje one ogrebotine koje ma koliko brisala ne mogu da se sklone,a vidim i neke ramove sto mi se dopali i sad muku mucim.One sto sam imala za citanje,bile su mi super i za komp.Sad ne. Ove sto su mi dali za citanje su super,ali su mi prejake za komp,sve mi se slova krive i moram da priblizim monitor,jer je dr naglasio da su za citanje,pisanje,za najmanje nekih tridesetak cm od onog sto radim.Ove pak za gledanje su mi ok za naslove ,za teve i slicno,ali slova u postovima,novine i sve ostalo ne mogu da citam,tj.mogu,ako lap udaljim nekih pola metra i ne kuckam nista..bez veze.. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Samo da napomenem,ranije nisam uopste nosila naocare za daljinu,mislim se da li je mozda zbog toga? ..ima li nekoiskustva s tim? vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Kada sam prvi put otišla kod oftamologa, dobila sam i za čitanje i za daljinu-2 para! Ja imam problem sa noćnim svetlima. (kokošije ili staračko slepilo...baba..jbg) Kaže čovek da to ide sa godinama... Nosila sam ih redovno godinu dana i popravilo se ali se zato + pokvario. Svake 2 godine mi je rasla dioptrija. Sada imam utisak da ću opet morati na kontrolni pregled..kao da mi opet + otišao u "-".Inače sad čekam da ćera dovede svog kućnog ljubimca (staforda) na pansion od 5-6 dana..ide slatka na Zlatibor...pa živuljku kod mame i tate. Biće zanimljivo ove nedelje! Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Veco,i koje ja sad da koristim za komp? Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Juče sam bio na sahrani jednom što nije izdržao. U 65-oj umro od gripa. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Zao mi je. Opasan je jako,ma koliko se mi salili u vezi njega. Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 na zalost i moja je ujna umrla od gripa...istina bila je bas slaba...sutra sam u NS na sahranu... a sto set ice sale...ja sam u isto vrijeme bio gripozan...i tako sam se ovome sloganu nasmijao...onako od srca... luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Pijem kafu,odmaram oci bacajuci pogled ka zimskoj idili napolju.. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Veco,i koje ja sad da koristim za komp? Ja nosim cvike za čitanje i bez njih se slabo snalazim na kompu,tj vidim tastaturu, ali su mi slova na monitoru sitna i mutna bez njih...Tako da ja koristim cvike za čitanjac kad sam na kompu vesticara and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Dobila na poklon integralno,organsko brasno i sad razmisljam sta od njega praviti.. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 (edited) Veco,i koje ja sad da koristim za komp? Po svakoj logici trebalo bi te za čitanje da koristiš. Toliko sam se umorila ovih dana na poslu da od kako sam došla, nemam snage da se pomerim sa trenutne lokacije Edited January 13, 2017 by vesticara Smucalica and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Pijem čaj i čitam šta ste pisali dok me nije bilo... Adrijan, Mia, vojo and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Pijem čaj i čitam šta ste pisali dok me nije bilo... Dobro nam se draga @pleSachica vratila i Šta radim?U pidžami, pripremila knjigu za čitanjac,prvo malo da pročitam šta ste pisali,vratila nam se i Plesačica i razmišljam kako je lepo videti vas ovde... vesticara, vojo, pleSachica and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 (edited) Bukvalno ništa! Ustvari videla najavu za moju omiljenu seriju- Kraljiva Juga...pa čekam da počne, jer sam u nedoumici da li je (konačno) nastavak II serijala ili će da repriziraju...Dok to čekam odoh na Smucin link da poskidam knjige, dok čiki nisu ugasili sajt zbog autorskih prava... I daa radujem se plesačici! Edited January 14, 2017 by vesticara pleSachica, Mia and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Sabiram utiske od minulog dana...S obzirom kako je dan počeo,na kraju sam zadovoljna kako se sve završilo...Danas sam delila lepe vesti, hvatala muštuluk, delila brdo poklona iii...za kraj sam dobila pesmu u originalnoj izvedbi. .. Moja tegla sreće danas ima više ceduljica vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Kuvam pihtije.. Adrijan, Mia and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Kuvam pihtije..Ijaooooooo..... Najbolje zimsko jelo Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Krstim se. Radnik Elektronečega je na brojilu video potpuno proizvoljne brojeve pa sad moram da ulažem prigovor na tri puta veći račun od uobičajenog. Rok za žalbe je prošao, pa ću verovatno zbog jednog idiota morati da platim i imam 5.000 dinara preplate. Bar neću morati da plaćam račun naredna tri meseca. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Nisu ni isli da ocitavaju,prepisivali pausalno,bilo im zima..i kod mene samo pljuste zalbe.. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 (edited) Krstim se. Radnik Elektronečega je na brojilu video potpuno proizvoljne brojeve pa sad moram da ulažem prigovor na tri puta veći račun od uobičajenog. Rok za žalbe je prošao, pa ću verovatno zbog jednog idiota morati da platim i imam 5.000 dinara preplate. Bar neću morati da plaćam račun naredna tri meseca. Mojoj ćeri u kafiću stigao račun og 90.000 din!! Tri puta išla..digla frku..i onda stigao ispravljen račun na 52.000!! Pa mamu im...Inače nemam pametnija posla nego se logujem preko telefona ....ustvari došla neplanski u BG...nemam tv...nemam laptop..pa slušam radio preko fona...čitam knjigu..i u pauzi vas čitam..eto to radim. Edited January 21, 2017 by vesticara Mia, Morpheus and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Sporadicno da je,pa da poverujem..ovako,neki su se malo zaigrali.. Morpheus and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Malo pre se vratih iz šetnje kejom. Odavno nisam čula kako puca led na Dunavu. Sjajno je!! Morala sam da stanem i uživam u tom zvuku. Sada sam oprala kosu, pijuckam sokić i čitam (k'o čovek..ups k'o žena) šta ste lepo pisali. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts