Smucalica 5,972 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Dolazi sinak sa treninga i gleda umešen plastelin u lepim bojama za sutra za posao:- Wooooow... mati... ljubičaste kiflice!!! sa čim si mesila? Borovnicama? - Ne, sine... to je za vrtić, ne za vas...- Mesiš kiflice tuđoj deci?!? - Ma neeee... to je plastelin za njih...nije ništa za jelo - Vidi, vidiii... a mi smo sad veliki da se igramo tim plastelinom? ***i šta da radim... obećala sam za vikend da ću i njima napraviti GlorijaTreca and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 (edited) Koristim priliku dok veš mašina ne završi da vas sve pozdravim. Edited September 1, 2016 by GlorijaTreca vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Узвраћам поздраве... док та страшна веш машина није завршила... vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 Oči mi se sklapaju...ovih dana ležem prilično rano jer tokom dana na poslu kao da kopam na njivi ceo dan..ali dobro..proći će i to.Trenutno kontrolišem da li je sve kupljenjo za sutrašnji juriš na pečenje paprike i pravljenje ajvara i ljutenice... Adrijan and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 Lecim zuljeve.Nemoj neko da je pobrkao ovo z i s ,nema tog bola ravnog cipelama koje zuljaju!! Posle letnjeg opustanja upapucama,klompama,sandalama,kud ih obuh!!!Kao da su tudje,jedva se kuci dovukoh... vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Bacam mrke poglede,cas na muza,cas na dzakce 'kornisona',koji su pre normalni krastavci koji su zakrzljali ,poluzuti i na sve lice sem na kornisone!! vesticara and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 (edited) Slušam muziku...i razmišljam da li se odmah prospem po krevetu ili da sačekam još malo.....ajd još dve... tri pesme Gibe i Olivera Edited September 15, 2016 by vesticara luminica, vojo and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Svadjam se sa jednom svrakom.To je drska i bezobrazna ptica koja je bez straha dosla da pojede Dachinu hranu,em joj to nije bilo dosta,nego je ovog,kad je frknuo na nju,bocnula kljunom po glavi! Jadnik je samo bolno mjauknuo i pobegao! Ja mu priskocila u pomoc,a ona odletela par metara dalje na visnju i ceka da udjem unutra.. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Oko 23h (sinoć - logično) sam krenula da pišem kako plešem. Muzikica, moja lopta, kuckanje - lepo raspoloženje. Odjednom bol ispod leve miške. Osa Utrnula sam. Da li je to bio blagi šok, ali me je tako žvajznula da sam imala osećaj da mi trne leva strana torza. Roarggg Prošlo je, spavala kao beba. Sada šnjuvam po netu, ispila popodnevnu kafu.. vreme je za trening. vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 Oblacim deblje stvari jer sam se neadekvatno obukla i ceo dan smrzavala.. Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Preturam po nekim kutijama skinutim sa tavana..svasta tu ima.. Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted September 22, 2016 Report Share Posted September 22, 2016 Upravo popila prvu jutarnju. Ručkić se kuva, veš će da dođe na red malo kasnije. Ceo dan je ispred mene - valja ga zgrabiti. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 22, 2016 Report Share Posted September 22, 2016 Budim se nakon dva sata kvalitetnog sna. Spavaćemo kad odemo u pemziju. vesticara, luminica and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Uživam u kafi Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Гледам фудбал...слабо некако играмо... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Uključio se pred kraj poluvremena, iznenadio se - vodimo, boKtemazo. luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 A dobar mi je bio komentator,siroma,odbrojava one sekunde produzetka utakmice,nikako da bude siguran da smo stvarno pobedili! vojo and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Videla jednu zanimljivu kapu,mada bas i nisam ljubitelj bilo cega na glavi sem kapuljaca,ova mi se svidela..celu sam kucu prevrnula da nadjem onih sest igala ,i sad pokusavam da se setim kako se plete..nekad sam to znala.. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 (edited) Videla jednu zanimljivu kapu,mada bas i nisam ljubitelj bilo cega na glavi sem kapuljaca,ova mi se svidela..celu sam kucu prevrnula da nadjem onih sest igala ,i sad pokusavam da se setim kako se plete..nekad sam to znala..Nemoj se mučiti sa 6 igala. Uzmi okrugle igle. Lakše će ti ići pogotovo ako si malo zaboravila kako se pleet/štrika, mada se to nikada ne zaboravi. Podsetićeš se brzo ali se ne moraš mučiti. Okrugle igle su spas. Edited October 10, 2016 by vesticara luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Mislis na one sa onom zicom izmedju?imam i te negde.. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Da igla za pletenje na oba kraja a između njih onaj debeli najlon/žica. luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Dobro si me podsetila..hvala.. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 (edited) Nemaaa na čemu!! Ja sam malo zapustila svoje umeće u ručnim radovima...a sve i svašta znam! Ponekada mi žao zbog toga.Sada samo šijem. To mi nekako najbrže. Edited October 10, 2016 by vesticara Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Mene uhvati na trenutke..a sad sam ovo gledala i bas mi se svidela,a imam i nekih vunica sila bozja.A vreme napolju prosto te tera da si unutra. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Ja sad to brdo vunice odnesem u vrtić i tamo seckamo, brljamo, lepimo, i tako je potrošim Sve ostalo može da se kupi za relativno male pare....mislim na štrikano, heklano, vezeno....mašinski je sve urađeno ali nema veze...čak i beli vez može da se nađe lepo urađen za relativno male pare...Neka je to bilo nedostupno, osim ako ne umeš sam da napraviš. Sada? Sve može da se kupi. Moja ćera na pitanje-kada misli da nauči sama da šije, kaže-zašto kada imam tebe!A kada ti gekneš smisliću već nešto! vojo and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts