vesticara 6,022 Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 Coldrex+C vitamin+med+đumbir= da mi je znati ko me ljubio bolestan????Nema mi druge nego da sutra posle posla (daaa moram da radim još sutra kako god znam i umem!) odjurim u šumu, u osamu, i tamo da se lečim.... Mia, Adrijan and luminica 3 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 Nema mi druge nego da sutra posle posla (daaa moram da radim još sutra kako god znam i umem!) odjurim u šumu, u osamu, i tamo da se lečim....Viroza, a i imuno sitem ti je pao - diž' ga Zaželela sam se pisanja na forumu, sela.. i sada kontam da je vreme za kafu - odavno je nisam pila ovako kasno. Duša ište! vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Brojim kisne kapi,buljim kroz prozor,bas sam nesto melanholicna.. Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted October 13, 2016 Report Share Posted October 13, 2016 Odmaram. Jučerašnji dan je bio naporan da ne kažem grozan....ona kiša i hladnoća me je baš smorila. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 17, 2016 Report Share Posted October 17, 2016 Ločem kafu. Imam jedan od onih dana kad je sve naopako, ustao rano pa zaspao poslepodne i poremetio ceo dan - računajmo ovo kao jutarnju kafu #2 za danas. vesticara, Mia and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Mirujem - još danas. Upravo mi je čedo javilo da su mu skraćeni časovi. Obradovala sam se - veeliki vikend je pred nama, kao stvoren za učenje i ribanje kupusa. Razmišljam, koliko je zbudženo pismenih i kontrolnih zadataka za sledeću nedelju, jer je u micekovoj školi početkom oktobra ''gostovala'' eksterna kontrola. Drago mi je, što sam čedo ''nagazila'' i navela ga da uči - radi redovno. Ne, ne tražim petice.. ali maksimume da. Biće veselo Tačnije - već jeste, mi smo jedno pozorištance Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Mracim,i marcicu vam celu jesen i zimu,ako nastavi da bude ovakva!! Zalim vas unapred,ali je jace od mene.. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Stavila moleraj na kosu i čekam da dođe vreme za skidanje moleraja Možda i budem lepa-konačno! luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Koje boje ti je moleraj? Jel postajes plavusa? vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 (edited) Neeeeee to bi bio specijalan cirkus kada bi ja bila plavuša!! Koristim jarko crvenu kanu. Ona lepo pokrije sede i onda bude kao da sam stavila crvene pramenove ali jako neobično Ja to zovem unikat frizurom. Edited October 21, 2016 by vesticara luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 Gledam ove moje ranjene prste,podsecam sama sebe na one stare likove iz crtanih filmova kad bi ih neko mlatno po prstima.Tako sam ja neoprezno virkajuci sa strane i rendajuci kupus bas dobrano povredila jagodice prstiju....i bas je bolno .. vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Teraj sve muške u kući da ljube da prođe!! Adrijan, luminica and vojo 3 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Upravo radim na tome da se povratim na forum. Sada bez šale, igrala sam neku stratedžik igricu znanja. Upoznala nove ljude. I.. sve je to lepo.. i lepi su mi rezultati, ali sam počela mnogo da se dajem (balansu moj - pojavio si se) tako da sam izašla iz klana, igre. U rl-u sam videla svašta, na fb takođe ali ono tamo.. pa jbte. I ok mi je tamo, ali zaista nekada treba staviti tačku, i vratiti se tamo gde mi duša ište. (ucom.mene) ovde vesticara, Morpheus and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Ispekla paprike,hocu da ih ispohujem za rucak..i uzivam u mirisu pecene paprike koji lagano obavija kuhinju i terasu.Uz ovo sunce napolju nekako mi i dalje daje osecaj leta,ili bar rane jeseni.. Mia, Morpheus, vojo and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Pogledavam na sat...i razmisljam da uzmem sat od godisnjeg... ranije da izadjem...sunce...lijepo... zivot... vesticara, Smucalica and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Ozdravila!Današnje sunce i tišina me dodatno okrepilo. Upravo sam pojela čorbicu od povrća i gledam kako je napolju već uveliko mrak...neka...prija i mrak i tišina i pećkica i ovaj slobodan dan. Adrijan and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 - Mamaaaa...znaš li da imamo ovo popodne i noć samo za nas? Tata i bata će doći u mrak...- Znam - Znači, mogu kod tebe uveče u krevet? Samo ću te ugrejati, da ti ne budu hladne noge uhhh... i naučnik ume da se mazi...na njegov način...sad čekam da se vrati sa treninga i da nam napravimo ugođaj Morpheus, Adrijan, vesticara and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Viroza, a i imuno sitem ti je pao - diž' ga Zaželela sam se pisanja na forumu, sela.. i sada kontam da je vreme za kafu - odavno je nisam pila ovako kasno. Duša ište! Nije mi pao imuni sistem nego sam od malaca dobila onu klasičnu dečiju anginu. Krajnici mi kao tenske loptice Što bi deca rekla "dobila si onu koku" Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Spavam. Ceo dan kao da me neko jutros odalamio bejzbol palicom po glavi pa još odzvanja unutra.... Hoću leto. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Glumim beograđAnku EvE me blejim po BG....sutra Gibbin koncert pa ja došla da obiđem stan..malo se prošunjam po "komšiluku" i tako...uglavnom ništa ne radim Sutra ću da radim, a posle ću da uživam! Adrijan and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Spremna, čekam.Joooš maloooooooo pa vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Gledam jednu ooogroooomnu bundevu i nalazim se u dilemi..'naceti ili ne naceti pitanje je sad' vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 (edited) Ne pitaj se nego načinji!!!Upravo me nazvala T. i pita da li mogu da joj "uradim domaćI".. mala žabica je nešto kilava..ne stiže a treba joj za sutra...I sad ja radim domaći-izmišljam, pravim i objašnjavam igračku. Što bi rekli jOpet idem u školu za isti ovaj moj posao Dobroo da nisam ostala i večeras u šumi pa direkt na posao odande..a 'tela sam!! Edited November 20, 2016 by vesticara Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Vratio se "sa slave" kod strica, pijem kafu i zevam... smorilo. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Pišem radnu knjigu..koleginica sa kojom radim vredno piše, čak i moje delove a zaista nema smislia i nije u redu da samo ona to radi, te sam donela kući da malo i ja pišem u "tu crnu knjigu"..crna da crnja ne može biti! Sada ću da napravim pauzu i izvedem živuljku napolje... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts