vesticara 6,022 Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Pošto su majstori precvikali sbb kabel u obližnjem sokaku, večeras će biti možda začeta neka bebicaaaaaaa..... ja sam obzirom da nemam s' kim a i nemam više mašinu za tu rabotu u očaju što baš danas nema kablovske pronašla moju seriju na netu. OndaK sam se zanela i pogledala naradnih 5 nastavaka! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa divnooooooooooo!!! Adrijan and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Odgledala fudbal. Izgubio čika Murinjo sad ću da se vratim knjizi... dok ne zadremam... Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Bila kod drugarice da joj čestitam rođus, pa malo gleduckam po novinama...ovde..i odoh sad u carstvo snova. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Napravila veeeliku limunadu, napolju je napokon malo popustila vrućina,pa se lakše diše,na Fox-u je Hellboy II,pa ću da gledam film dok ne zaspem... Morpheus and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Sedim na i uživam u hladnom vetriću .... Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Гледам коашрку против црногораца... vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 pfffft...vratila se u grad, uspavala cicušku, mladi izašli a ja na dužnosti.... Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted August 16, 2017 Report Share Posted August 16, 2017 Čitam sve i svašta. Misli su mi na sasvim drugoj strani Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Vratio se s puta... kuvam kafu. Tj. mislio sam da je kuvam, dok nisam zaključio da sam uključio grejač od rerne umesto ringle. Prazno je ovo, pusto, trebaće mi vremena da se naviknem. Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Pijem prvu jutarnju. Cenim da će da bude lep dan za šetnju, a i valja mi se vratiti u formu. Adrijan and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Zadirkujem je. Volim da je diram, da zna da mislim na nju, izmamljujem joj osmeh... Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Razmišljam o tome, kako će jednog dana.. da dođe dan.. kada ću napisati da sam se naspavala kao svet.. a ne kao nesvet, što bi rekao moj kum Duša mi spava, ali san neće na oči. Nisam ni uznemirena nešto posebno. Jednostavno.. valjda je takva tura naišla. Pijuckam čaj.. uživam.. pišem.. od svega po malo. luminica, Smucalica and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Sredila turu ajvara i sad odmaram.....i secam se onog tvita,negde sam ga videla o procesu pravljenja ajvara,i jesu ga brate zakomplikovali...al vredi!! Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Čituckam ovde, vas, moje drugare slušam Bon Jovi pesmičice iz moje mladosti...lonče čaja je kraj menedečacima počeli treninzi, pa sam sama...iii... noć svud okolo...pffff... nemam šta drugo dodati Mia and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Čekam da počMe NFL, i naravno Mia and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Borim se sa ovom alergijom već par dana... sve moguće i nemoguće prirodne i farmaceutske lekove sam probala,aliii... baš i ne vredi kad me stisne kijavica, ne vidim na oči... užas! Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Spremam se za put. I pitam se kako da sve obaveze koje ću imati strpam u samo dva dana. I kad je pre proletelo skoro 40 dana. Mia, vojo and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Morph vrijeme leti samo tako...neuhvatljivo lako...a sve ce se rijesiti...sve...a ti se nedaj ... Mia and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Uzela VIP-ov kućni net 2 pa ga testiram...nosila ga malo u vrtić da update AVG na onom moj jadnom kompu...sutra ga nosim u vikendaju....sad je ovde u stanu....i radi malo čudo. Samo ja imam štampač u obdi i svi živi na njemu štamapaju..ajd što štamapaju ni po jeda, nego mi turaju svoje USB stikove koji su puni virusa i svega i svačega....I tako.... Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Uzela VIP-ov kućni net 2 pa ga testiram...nosila ga malo u vrtić da update AVG na onom moj jadnom kompu...sutra ga nosim u vikendaju....sad je ovde u stanu....i radi malo čudo. Samo ja imam štampač u obdi i svi živi na njemu štamapaju..ajd što štamapaju ni po jeda, nego mi turaju svoje USB stikove koji su puni virusa i svega i svačega....I tako.... I onda ti veštičara - samo kažem Krenula sam da popijem kafu, ali sam odustala. Hoću posle ko zna koliko vremena da vršljam po netu.. gombam.. da se prospem i da me ima svuda. Sutra se ipak radi. Imam i ja dušu U to ime.. sledeća na redu je kafa! Smucalica, Adrijan and luminica 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Spremila sam sve za sutra,namazala noktiće i stavila i šljokicepa sad čekam da se dobro osušida mogu na spavanjac....Do tad, čitam i vršljam po netu...Nedostaje mi vreme i drugari odavde... Adrijan and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 30, 2017 Report Share Posted September 30, 2017 Napokon završila sve poslove po kući... pekla papriku za zimnicu, stavljala feferone, krastavce, uz to i ručak i palačinke...sad sam još i peglala, što baš baš najvolem jbt, nisam normalna... mene treba samo upregnuti vikendom...i radi Soko... radi... eto... ostalo mi još ovo malo dok ne zaspem da virnem, da vas posetim Adrijan, Mia and vojo 3 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Kuvam čaj, čekam ponoć.. kod mene grejna sezona počinje. Mackam se kokosovim uljem, jer mi je deo između nosa i usana izrovaren zahvaljujući virozi.. i naravno, spremam se za sutrašnji odlazak u Zemun sa malcem. Jeste.. biće hladno.. kišovito.. ja rovita.. ali.. dobra volja je najbolja!!! Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 S koleginicom igram pikado u mraku Nestalo struje u objektu. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 Ostavila majstore i došla kući........imam i ja dušu! Adrijan, Morpheus and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts