Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Dve "žabure" uzrasta 4 godine vode ozbiljan razgovor. Prva pita drugu:

"Ti dznac da brojic? Neeee znac!"

Druga je belo gleda....:lol:

"Ovako ce bloji-slucaj mene...:

Jedan i jedan cu dva. Dva i dva cu tli. Tli i tli su ćetili. Ćetili i ćetili cu pet. Pet i pet cu sest. Sest i sest cu cedam! Cedam i Cedam su ocam. Ocam i ocam cu devet. Devet i devet cu decet. Decet i decet cu dvanaJect. Vidis tako ce bloji!! Ajd sad ti!!"

Druga je i dalje gleda prazno nejasnim pogledom....okrene se i ode...:lol:

Tako su bile slatke, da samo morala da uživam u matematici...i tiho se smejala da ih ne prekinem..

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 932
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Danas, vodila decu u školu na upoznavanje. Primila nas buduća njihova učiteljica i igra igru "Na slovo, na slovo" Stigismo do L Ređaju deca: led lopta luk... Javlja se P: - lelemudaš! Učit

Moj čo'ek je direktor jednog fudbalskog kluba u ligi u kojoj igra i moj lokalni fudbalski klub. Missim, odma' da razjasnimo, to "direktor" je samo titula, ništa on od toga nema, osim nervoze i nekolik

Iskopah ovo odnekud i sit se ismejah....   Nastalo u jednom od mojih naleta inspiracije pre desetak godina!   DUŠAN SILNI I RAJA     Da l’ to grmi il’ se zemlja trese il’ udara more u mramorj

Zakačene slike

Odvede mene moja Ćuskija Romi u zavod za transfuziju krvi , jerbo nekoj ribi što se operiše na carski treba neko koo je naša krvna grupa, a pošto je retka, odemo mi lepo tamo i to ona kao davalac, a ja igrač sa klupe :pljuc:

Elem, u jednom momentu onaj baja krene da nam secka prste i da tura krv u neku vodurinu da vidi imamo li dovoljno koječega što treba i njoj utvrdi da nema svega i svačega, a meni kaže Extra sinovac.

Sedamo tamo i ja čekam da me puknu u venu da krenem sa davanjem kad ona gleda u mene i izgovara sledeću rečenicu : Stoko debela, ja se hranim zdravo, a ti jedeš i piješ sve k'o neko krme, moja krv im ne valja, a tvoja valja IdiJote.

qsr1nd.gifqsr1nd.gifqsr1nd.gif

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Danas zbog propusta neke medicinske sestre morala sam da idem na drugi kraj grada i da uzimam uput ponovo i da se setam od klinike do klinike i napokon dodjem na mesto gde treba da predam taj uput :uzbud:

Stojim u redu...Ispred mene par ljudi,ali sestra toliko oteze sa protokolom da mi para vec udara na usi...Kad samo odjednom neki"gospodin"ispred mene stade :blink:

"Ja se izvinjavam,ali ja sam pre Vas!"

"Nisi,ja odavno cekam u redu!"odbrusi"gospodin".Svi se okrenuse i ja ga pogledam zacudjeno i kazem mu:"Ajde onda slobodno prodjite ispred mene,jer vidim da vam je vreme da odete do djavola,(neotesani magarce)"sa najljubaznijim osmehom rekoh!

Stojimo u redu jedno 20minuta i onaj magarac dodje na red i ova na salteru mu kaze"Vi trebate na salter pored"a tamo reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed do susedne klinike :hahaha::hahaha::hahaha:

On zacudjen,a ja mu kazem:"Karma ti je cudo":plaz::hahaha:

SVe se vraca,sve se placa ojhaaaaa :king:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nasmejala me je pravnica. Donela mi da potpisem novi ugovor o radu, i kako sam znala kakav shit potpisujem, ipak odlucim da ga procitam, a ne samo formalno ispotpisujem. (moj usrani unutrasnji bunt, pomesan sa pasivnom agresijom, hteo je da je iscima - cekajuci me da iscitam 4 stranice, a na kraju radnog joj vremena). Lm, odmah u uvodnom delu, gde su generalije, primetim gresku kod stepena strucne spreme - i kazem. .............'Izvinite, mogu da vam dodam 'crticu' - hemijskom'. :) .......... Ma, nemojte se deranzirati :lol: evo ja cu da 'dodam crticu' :lol: ........... Smejala sam se. (dodah crticu...u ludilu sam htela da dodam jos pet crtica, ali nisam ...cekala sam da vidim, da se uverim u glupos' ....i skapirala je:'A da ja Vama istampam novi primerak prve strane?' ............. Da, naravno, ako Vam nije problem :lol: .....................ps. Smeh je smeh.... i kad je od muke :uzdise:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

U toku trajanja terapije DrAgoljuba, bila je potrebna saradnja pubilike. Jeca i njena kuma sedele su malo dalje od mene, baš nekako na "prstokazu" DrAgoljuba. Posle par uspešnih odgovora na doktorovo pitanje, u jednom momentu on pokaže u tom pravcu i i reče: "Jaoooooo vas dve odlično sarađujete. Zvaću vas na sledeću terapiju!" hhhk.gifhhhk.gifhhhk.gif

Meni "slike u oči"-Tako znači Jeco hhhk.gifhhhk.gif Ti od sad ideš gratis na sve doktorove terapije zlica.gif Samo zbog dobre saradnje tokom terapije hhhk.gifhhhk.gif

Posle se ona vadila- "Nije to nama rekao...." Al' džaba vid'la ja gde je doktor prst uperio hhhk.gifhhhk.gif

Dušu joj vadim yes2.gif

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Moj sin

- Mama jel smem da gledam film Gospodar prstenova?

- Ne, nije to film za tebe.

- Zasto?

- Jos si mali, pa prilicno je strasan, mozda se uplasis :blabla: ...pricam ja

- A ti si ga gledala?

- Jesam

- Na koliko godina? Na sest? (on sad ce da puni 6)

- Ne, na 36 (lupim ja)

- E onda ja cu da ga gledam kad napunim 28 godina :hahaha:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Moj poštar klinac priča o drugom pošrtaru klincu koji je na zameni kod nas dok je redovni raznosač pisama i ostalih umotvorina na odmoru - objašnjava mi kako startuje ljude na ulici:

- Čika Pero! Čika Pero!!!

Ćovek se zbunjeno okreće, a Boki ga zove i dalje:

- Čika Pero, dođi ovamo!

Ovaj prilazi. Boki:

- Pa gde si bre čika Pero, šta ima novo?

- Ja nisam Pera, ja sam Dragan.

- Joooj, izvini, pogrešio sam, izvini čika Dragane. Nego, imam ovde neku poštu za tvoje Radojkoviće, ako možeš da mi poneseš...

- Ja se ne prezivam Radojković.

:hahaha:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Za vikend smo cimerke i ja baaaaas imale desavanja, i sad, onako mamurne, izlezavamo se na trosedu i povede se prica o srpskom jeziku i jos kojecemu - necemu (da ne budem prosta, taj deo cu preskociti) i ja tu pokusam da im objasnim razliku izmedju svrsenih i nesvrsenih glagola. Da ne duzim pricu, moj odgovor je bio: "Jbt, kako ne kontate? Nesvrseni glagol je pushiti, a svrsheni je popushiti." :smeh:

Pa sad.. Ko zna da cita izmedju redova, nije mu promakla poenta.. :astasad:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mislim....

Ako se momak ponaša tako da te ugrize par puta za vrat iako naglasiš da imaš osjetljivu kožu i da je to krajnje seljački od njega, da li se on može svrstati u red majmuna (mislim, svakako potičemo od njih) ..ali eto neki su zadržali i previše karakteristika. Ako je odgovor potvrdan, moram reći da me je prošle godine ugrizao majmun. :kez:

Nisam ni morala da odem u zoološki vrt. :smeh:

Umrla sam.. :lol: :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Statusu na fejsu :smeh:

Kako mozemo ocekivati da deca slusaju roditelje?,,,

Tarzan hoda okolo skoro go, Pepeljuga dolazi kuci u ponoc, Pinokio stalno laze, Aladin je kralj lopova, Betmen vozi 320 KM/h, Uspavana Lepotica ceo dan spava, a Snezana zivi sa 7 tipova,,,,,, xD (Ne trebamo biti iznenadjeni sto su deca neposlusna! To su naucili iz bajki

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...