Idi na sadržaj

Orion Lady

Član
  • Broj poruka

    2637
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    30

Orion Lady last won the day on January 3 2016

Orion Lady had the most liked content!

5 pratilaca

O članu Orion Lady

  • Nivo
    Senior
  • Rođendan 19.11.1988.

Converted

  • Biography
    Zivim.
  • Location
    Dezela.

Skorašnji posetioci

Blok sa poslednjim posetama je onemogućen i nije vidljiv ostalim članovima.

  1. Umorna sam i nenaspavana.
  2. Nekad mi je ovo bilo najdraze i 'najcesce' mjesto. A oduvijek sam volila forume. Svidja mi se taj nacin komunikacije. Napises, odes, dodjes, vidis sta je ko pisao.. mnogo ljepse nego FB, Twitter i ostalo. Ovi novodobni forumi malo me plase jer se tesko snalazim al hajde, vrijeme ide pa i forum(i) s njim.
  3. Kisem, kasljem, umorna sam, bole me ledja.. ziva sam. No, za ovo predzadnje nisam sigurna, mozda su bubreZi, vidjecu za koji dan.
  4. Ne spavam, dovoljno je reci.
  5. Gledam one svoje, ne vise redovno, kad uhvatim vremena, i volje: - NCIS, Castle, Supernatural Mentalist se zavrsio i to bezveze. Bones ne pratim od svadbe dalje (njihove :D) Taxi cekam novu sezonu. Preporucujem White Collar. Suits, Orange. Pocela sam gledat Blacklist, odlicna serija. Cekam nove serije. Isto sam pocela gledat House of Cards. Ajmeee meni, zaista fantasticna!
  6. U ove dane, pred snijeg i sad, poslije njega, moje koljeno je zakazalo totalno, kao i uvijek pred promjenu vremena. U takvim danima ne pomaze ni tableta, ni masaza vec samo listovi slatkog kupusa. Stavim kao oblog i poslije par minuta odma reakcija, bude mi bolje. Kad me muci migrena ili glavobolja, mama mi stavi par listova na vrat i uvijem sve to salom i bude mi bolje. Mozda nekome pomogne. Jedna opcija je i luk. Narezati i staviti na mjesto gdje boli, il gdje imate otok. Ostaviti preko noci i bice OK. Napravim ja tako nekad kad mi koljeno bude oteceno, puno vode al je jak miris pa mi sm
  7. Imam novog Clana obitelju. Srebrnu macku koju smo spasili najgoreg. S Ajom se slazu nevjerovatno, iako cim ja galamim na macku, Aja je ganja i sapom drzi za vrat, da se smiri. Haos sta se desava sve u nasoj kuci s ovim dvema. Aja sapama 'zagrlila' macu i stavila glavu na nju i pajke. Ja htjedoh uslikat, smotana kako jesam, uzimam mobitel i nogom zakacim kabal od misa, padne na pod... probudim je. Prave se fine cim vide da sam uzela telefon da snimam.. https://vid.me/NsS1 I jutarnji wresling.. http://sendvid.com/5a7nqkun Dosta od mene do sljedece godine.
  8. Mafijašev sin za Božić piše pismo Isusu: - "Dragi Isuse, cijelu sam godinu bio dobar dečko i za Božić bi htio ..." I zgadi mu se takav početak i baci pismo u smeće. Uzme novi papir i napiše: - "Dragi Isuse, nisam griješio, slušao sam roditelje i za Božić bi htio ..." I opet mu se smuči od takvog sadržaja i ponovno baci pismo u smeće. Odjednom, otiđe u sobu svojih roditelja i uzme gipsani kipić djevice Marije. Stavi kipić u kutiju za cipele i sve zajedno spremi u svoj ormar. Uzme novi papir i počne pisat: - "Isuse, ako ponovo želiš vidjeti svoju majku ..."
×
×
  • Create New...