Adrijan 3,662 Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Oseća se nedostatak ženke ruke, pa makar i prilikom odabira onoga što će se gledati. Smucalica and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 2, 2014 Author Report Share Posted December 2, 2014 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Samo da se zna - poslednja sezona Lost-a je u toku imam osećaj da ću i ja do kraja serije biti potpuno izgubljena... :lol: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Lost je sinoć zvanično gotov Dečaci i ja nismo treptali čak je bilo momenata kad smo i navijali za pozitivce Odlična serija, sad se vraćam na Game of thrones i to od prve sezone da obnovim gradivo Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Game of thrones krenula od prve sezone i mezim polako... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 9, 2015 Author Report Share Posted March 9, 2015 Sve moje serije sam ogledao do tačke do koje su stigle krajem februara pa su sad malo na pauzi, u međuvremenu pratim jednu koju sam s vremena na vreme gledao ali nikad u kontinuitetu - NCIS. Popuni vreme dok ove ostale malo ne odmaknu. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Game of thrones krenula od prve sezone i mezim polako... Druga sezona pri kraju... Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Večeras krećem u osvajanje treće sezone druga se završila smrz varijantom i jedva čekam da se namestim ispred tv-a da gledam na velikom ekranu, jer treću sezonu imam na usb-u Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 Po predlogu našeg šefa, gledam Elementary,danas sam završila prvu sezonu i mogu reći da sam oduševljenaOdlična serija, ko voli ovakvu tematiku Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Sad se zamislih..gotovo ni jednu ne pratim redovno.Pogledam ponekad 'Ulicu lipa',ponekad Fazlinovice,na nekoj od televizija sam par puta uhvatila 'Pansion Falicni',njih sam nekad obozavala,inace nista.. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 U ponedeljak, 13. aprila je krenula peta sezona Game of Thrones na HBO-u,ali kad sam čula da su procurele prve četiri epizode,nije mi đavo dao mira, nego sam ih morala odgledati na netu...I sad, ima da svisnem dok ne dođe peta epizoda na red na tv-u Do tad,nastavljam sa šefovom preporukom - Elementary Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 Pošto još nedelju dana moram čekati na petu epizodu Game of Throneskrećem treću sezonu Elementary ida znaš @Morpheus da me pojava ove Šerlokove pratilice nervira Votsonka ruleZ! Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Večeras odgledah 6 epizodu, V serijala Game of Thrones Sad, živa nisam do sledećeg ponedeljka...Zakuvaše ga, dobrooo ga zakuvaše Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Više od igre. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 Da se odjavim sa Game of Thrones - V sezona završila se u ponedeljak i sad praznina do sl. godine...a završili su tako da sam prvo plakala, a onda otišla na jednu raspravu i svašta im rekla razumem ja da je ovo sad pitanje marketinga i komercijalizacije... mnogo novca je uloženo...aliii... ovakav krvav kraj - nema smisla! p.s. završavam i Elementary sa još par epizoda... ako neko ima neki valjan predlog za gledanje, nek' se javi Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Pošto sam odgledala Elementaryi ostala bez sugestija za neku seriju,ja pronašla na netu i gledamMajstor i Margarita po romanu Bulgakova,ruska serija u 10 epizodai u njoj glumi maestralni Sergej Bezrukov A muzika u seriji.... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 7, 2015 Author Report Share Posted September 7, 2015 Game of Thrones Odgledao sam prve četiri epizode, nisam baš navučen ali je definitivno interesantna serija. Sviđa mi se što je svaka epizoda kao jedan mini film od sat vremena, drži mi pažnju sve vreme. A i sad mi je jasno zašto svi pominju Deneris i Sersei. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 3, 2015 Author Report Share Posted October 3, 2015 2 Broke Girls (2 siromašne devojke), još jedna serija iz CBS-ove kuhinje. Lagana komedijica, kratke epizode. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 4, 2015 Report Share Posted October 4, 2015 Ja nikako da naidjem na seriju koja ce me zainteresovati,gledam Mucke na rtv Vojvodina iznova,nikad mi ne dosade..i videla najavu za neku seriju na njihovom kanalu uz komentar da do sada nije prikazivana kod nas...ali nikako da ponovo vidim kad pocinje.. Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Ne volim serije koje te obavezuju da se sutra u isto vreme moraš zakucati ispred televizora. Volim one koje u tih 45 minuta do sat vremena imaju i početak i kraj. Sutra ako sam tu gledam dalje..ako nisam nije važno. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Gledala dve tri epizode 'Andrija i Andjelka' i svidja mi se ..veceras sam se bas slatko smejala.Urbano,situacije iz stvarnog zivota,nema psovki,jeftinog humora,traju pola sata i bas ono sto Veca gore rece,ne moras da pratis svaku.. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 @luminica baš to, ok su mi, ali na kratke staze. Izgleda da je stendAp komedija zaživela kod nas. Imaju fore od kojih se valjam od smeha DakleM, ukoliko se ne zakucam za krevet, ili ne fokusiram na neki film, ''Andrija i Anđelka'' mogu da prođu... brzinski. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 27, 2015 Author Report Share Posted October 27, 2015 Neka preporuka? Potrošiću sve serije ako ovako nastavim... Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted November 1, 2015 Author Report Share Posted November 1, 2015 A ovako se prave beleške o trenutno praćenim serijama... Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts