Smucalica 5,972 Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 Neka preporuka? Potrošiću sve serije ako ovako nastavim... WAYWARD PINES Ako voliš serije, poput Tvin Piksa, onda je ovo tako nešto urađenosa dobrim Kolin Farelom u gl.ulozi... tamo bio onaj Kajl, a ovde on...ali to je jedina sličnost... malko ludila, misterije, teorije zavere i sl.Prva sezona je gotova, čekam drugu Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted November 5, 2015 Author Report Share Posted November 5, 2015 Sviđa mi se! Definitivno ide na listu za gledanje, ali ću sačekati da malo odmakne ili bar da krene druga sezona. U suprotnom ću odmah odgledati sve epizode i opet tražiti predlog za narednu seriju. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 6, 2015 Author Report Share Posted December 6, 2015 Terra Nova (2011)Odlična serija, šteta što je snimljena samo jedna sezona sa trinaest epizoda. Zemlja je potpuno zagađena i gotovo potpuno neprikladna za život sredinom 22. veka, u trenutku kad naučnici pronalaze procep u prostor-vremenu koji omogućava slanje određenog broja ljudi u praistoriju, u doba dinosaurusa, kako bi započeli izgradnju ljudske civilizacije ispočetka. Nekoliko tajni prenetih iz budućnosti u kombinaciji sa iskonskim zverima otežavaju život odabranima za taj izuzetno važan zadatak... Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 6, 2015 Report Share Posted December 6, 2015 Danas sam umesto filma odgledala rusku seriju Specijalni zadatak: Operacija ''Tajfun'' u četiri epizode i radi se o ratnim zbivanjima tokom 1941.kada se Nemačka približavala Moskvi...Sovjetska komanda donosi odluku da angažuje diverzante koji trebada dignu u vazduh jedno skladište odakle se Nemci snadbevaju gorivom...Pravi ratni film, tj serija... kao nekad volim ovakve serije i filmove, posebno u ruskoj produkciji Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Ja sam opet odgledala jednu rusku seriju:Bez prava na izbor (2013) Sovjetski dirvezant Kasim Kajsenov dobija zadatak da raznese veliko nemačko skladište gorivakoje se nalazi duboko u neprijateljskoj pozadini. Ali dirvezantska grupa biva razbijenai Kasim je prinuđen da potraži pomoć od lokalnog stanovništva...***sjajni glumci, sjajna serija, a muzika... dočarava potpumo ambijent... Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 30, 2015 Author Report Share Posted December 30, 2015 Da vas odvedem opet na američku stranu... Gledam CSI: Cyber, još jednu varijaciju na temu, ovaj put o sajber-kriminalu odnosno zločinima počinjenim uz upotrebu informacionih tehnologija. Meni zanimljivo, a glumi i Patriša Arket poznata po ulozi u seriji Medijum. Pristaju joj ove uloge. Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 (edited) Gledam one svoje, ne vise redovno,kad uhvatim vremena, i volje: - NCIS, Castle, SupernaturalMentalist se zavrsio i to bezveze.Bones ne pratim od svadbe dalje (njihove :D)Taxi cekam novu sezonu.Preporucujem White Collar. Suits, Orange. Pocela sam gledat Blacklist, odlicna serija.Cekam nove serije. Isto sam pocela gledat House of Cards.Ajmeee meni, zaista fantasticna! Edited January 4, 2016 by Orion Lady Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 Upravo gledam Continuum, prvo što sam našao na Netflixu što nisam gledao i što mi se dopalo. A nema šta da mi se ne dopadne, samo neka sadržaj ima putovanje kroz vreme, više vremenskih linija, malo akcije, mnoštvo tehnike i prelepu glavnu glumicu - i meni je ok. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Sinoć se na tv vratio ''Dosije X'' to je bila jedna od mojih omiljenih serija i gledala sam reprizine reprize...Sinoć su na Fox-u dali dve epizode i lepo sam ih odgledala i čekam dalje.Sve je tu, kao i pre... likovi, fenomeni, malo modernije snimane neke scene i efektii sve u svemu, vredi za pogledati...Par sitnica mi je zasmetalo, ali ajd'... neću biti sitničava Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 27, 2016 Author Report Share Posted January 27, 2016 Ja sam rek'o da ću najpre natenane ponovo odgledati one stare epizode Dosijea i filmove pa ondak nastaviti sa novim materijalom. Smucalica and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Priznajem da se nikad nisam 'primila' na tu seriju..on i nekako,ali mi je ona bila totalno antipaticna ..a ni tematika mi nije lezala..no ,raduje me sto ima pobornike.. Smucalica and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 @Morpheus Nije ni to loše, ali ima ih dosta,a s vremena na vreme sam nailazila na par epizoda na nekoj lokalnoj stanici,tako da baš nisam za ispočetka...a i snimili su samo šest epizoda... bar su tako najavili Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 27, 2016 Author Report Share Posted January 27, 2016 raduje me sto ima pobornike..Dosije X i Zvezdane staze (svi serijali osim originalnog), mogu da gledam iznova i iznova. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 1, 2016 Author Report Share Posted February 1, 2016 Našao "You Rang, M'Lord?" na Youtube, obradovao se kao malo dete. Kod nas je (možda ne baš "kod nas", mislim da je bilo na TV Zagreb) ta serija potkraj osamdesetih išla kao "Zvonili ste, gospodine?" i ja je kao dete nisam propuštao. Jedna od onih britanskih serija sa THAMES logom, koji je po definiciji značio dobar humor - mene bar nikad nisu razočaravale. Radi se o bogataškoj porodici u Londonu nakon prvog svetskog rata koja zapošljava troje sluga, i to batlera, upravnika imanja i sluškinju, koji svakodnevno balansiraju između svoje jednostavne prirode i ekscentričnih prohteva gospodara. Adrijan and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 U iščekivanju Dosijea X, odgledala sam rusku seriju ''Jesenjin'' u 12 epizoda,koja je rađena po romanu Vitalija Bezrukova, oca glumca Sergeja Serija je kompletna rekonstrukcija života i stradanja ovog pesnika,pa i otkrivanje prave istine o (samo)ubistvu pesnika...O smrti Jesenjina postoji nekoliko verzija -prema prvoj, ubili su ga čekisti po nalogu najviših vlasti,prema drugoj, antisemitskoj, naručilac ubistva je bio Lav Trocki, a treća, zvanična, je samoubistvo, koje je pesnik, navodno izvršio u jednom lenjingradskom hotelu 29. decembra 1925. godine.Sergej Bezrukov igra Jesenjina, i drago mi je da ovo nisu uzeli Ameri da snimaju,jer pokazati pravu rusku dušu, čuti stihove na ruskom uz divnu muziku... nemoguće je drugačije....Oduševljena sam serijom, imate je na youtube-u sa prevodom i zaista je toplo preporučujem da je pogledate... vredi Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Naletela na IV sezonu Elementary i sjajnog Holmsa i Votsonovu prvih pet epizoda sam odgledala, čekam dalje da objave... Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Juče sam završila prvu sezonu Vikinga i malo je reći da sam oduševljena serijom čak, u poređenju sa Game of Thrones, mislim da mi se nijansu više sviđa...da je snimana u produkciji neke druge stanice, a ne History, možda bi bila i gledanija...u svakom slučaju, danas nastavljam drugu sezonu Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Prošle nedelje krenula IV sezona vikinga i ja sam oduševljena nastavkom priče o Ragnaru Lodbruku i celokupnom sagom o vikinzima... Ova serija mi je trenutno najbolja od svih iz novije produkcije Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 18, 2016 Author Report Share Posted March 18, 2016 Poč'o da gledam Blacklist. Šta ću kad me oduševljava NBC produkcija... a ni glavna glumica nije baš za baciti. Šta znam, nije loša serija. Pomalo me podseća na Person of Interest, što je vazda dobra stvar. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Završih IV sezonu Elementary i sad ima još par četvrtaka da gledam Vikinge,a onda krajem aprila kreće nova sezona Game of Thrones Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 11, 2016 Author Report Share Posted April 11, 2016 Počeo da pratim House of Cards... za sad imam težak Deja Vu, kao da sam ovih prvih par epizoda već gledao. Utisak... za moj pojam nije ni prineti Blacklist-u s kojim deli neke elemente, ali je zanimljivo dok ne nađem nešto bolje. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Samo "Lud zbunjen normalan"... oni me jos jedini mogu nasmijati... Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Poceo gledati Narcos. Nako nije rdjavo, mada sam tek 3 odgledao Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Još dva četvrtka imam Vikinge i kraj sezone...oduševljena sam serijom, krstarila sam netom i tražila podatkeo kralju Ragnaru, njegovim sinovima, pohodima na Pariz...S obzirom na vremensko razdoblje o kom govori serija,vrlo je interesantno pogledati kakve su to taktike i načini ratovanja,šta um jednog ratnika i osvajača može da zamisli da bi osvojio neosvojivi Pariz.... I taman se završi ova serija, kreće nova sezona Game of Thrones,a vidim da na Fox-u repriziraju prvu sezonu Wayward Pines, moguće je da mi se smeši druga sezona... i eto... ima šta da se gleda Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Upravo sam odgledala rusku seriju Ekatarina,o životu i dolasku na ruski presto Katarine Velike kakav život i kakva priča...a serija je vrhunski odrađena i zaista je za svaku preporuku,glumci, muzika, kostimi, scenografija... sve! ko voli ovakve istorijske serije inače, serija ima 10 epizoda i završava se dolaskom Katarine na presto.Nadam se nastavku, o njenoj vladavini... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts