Morpheus 5,112 Posted December 2, 2016 Author Report Share Posted December 2, 2016 Znam da ima na DIVA TV (bivši Universal) nedeljom ako imaš neku kablovsku, možda još negde... Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 Imam iptv i ne mogu nigde da je nadjem,nemamHBO,nesto se pitam da ne ide kod njih.. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 3, 2016 Author Report Share Posted December 3, 2016 Izgleda da je ekskluzivan za Divu, nažalost. Čudi me da je Telekom IPTV nema u osnovnoj ponudi. Ostaje ti jedino neki od onih online sajtova sa serijama s prevodom... luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 S obzirom da nema Vikinga na History, gledam svako veče pred spavanje dve istraživačke serijeNCIS LA i Hawai 5-O Bez opterećivanja, kad dočekam- odgledam i to je to... nije loše, ali nije ni za preporuku... Morpheus and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 3, 2016 Author Report Share Posted December 3, 2016 Meni je onaj klasičan NCIS ("samo" NCIS) ubedljivo najbolji, LA nisam gledao... Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 Ja sam ih sve pomesala.Volela sam onog ridjeg,pa mi se dopadala onogde je Dzetro..ne mogu ni imena da se setim,uglavnom je sto kaze Smuca bez opterecivanja i zanimljivo.. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 3, 2017 Author Report Share Posted January 3, 2017 E sad sam poč'o da gledam i NCIS LA i uopšte nije loš, bar sudeći po prvim epizodama. luminica and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Ima da postanes forenzicar amater Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Na Fox-u i dalje ima NCIS LA,a u ponedeljak sam odgledala prve dve epizode nove serije Mladi papa Ko voli ovakve, malo škakljive teme, pa još na ovakav način odrađene,serija je za svaku preporuku...Uopšte, ovakva tematika i sama ideja o celoj priči mi se sviđa.Ovaj Džad Lou nisam ni mislila da je neki glumac,ali je lik ovog naopakog pape odradio valjano... Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Prošle nedelje sam završila drugi deo IV sezone Vikinga od svih, do sad odgledanih serija, ova je najbolja Era vladavine Ragnara Lodbruka je završena,sledeća sezona će biti verovatno o njegovim sinovima,njihovim sudbinama... i jedva čekam šta se dalje dešavalo Do sezone V i to tek na jesen... moram naći neku zanimaciju,jer Mladi papa imam još dve epizode i kraj Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 Trenutno žongliram između Bones i CSI: Crime Scene Investigation, pored standardnih koje gledam epizodu za epizodom.. Nekako sam ispucao sve serije koje sam baš hteo da gledam, ostalo mi je da idem ovako "na sigurno" dok ponovo ne naiđe nešto što će me jako zainteresovati. Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 22, 2017 Author Report Share Posted April 22, 2017 Najavljena nova sezona Dosije X! Samo kad bi imala više epizoda... samo 10. Mia and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Gledam 'Toplo-hladno' na zenskoj tv.Gledala sam i ranije tu englesku seriju i dopadala mi se,tako da je i sada sa zadovoljstvom pratim.Duhovita,zivotna,dobra gluma,zanimljive situacije.. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 Večeras sam odgledala treću epizodu serije na NatGeo "Genije".Ova serija govori o životu Alberta Ajnštajna i mnogo je interesantna. Mnoštvo interesantnih momenata iz života, koje ranije nisam znala Ko voli ovakvu tematiku- topla preporuka od mene Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted May 15, 2017 Report Share Posted May 15, 2017 Ja je isto pratim i sa nestrpljenjem očekujem nastavak. Sinoć nisam stigla na početak pa nisam htela da gledam od sredine...gledaću u sredu reprizu!!Međutim u Ajnštajnovoj biografiji piše da je njihova vambračna ćerka Elizabet - Lizerl ustvari usvojena. Da je Mileva sa 11 meseci ostavila roditeljima, vratila se na studije...a ovi je dali na usvajanje...Nakon 2 godine gubi joj se svaki trag....a u seriji je umrla.. E sad ni tu nije do kraja sve jasno....jedni tvrde da je dobila šarlah i umrla a drugi da je usvojena od strane prijatelja Helena i Milivoja Savić iz Beograda....i da se za nju saznalo tek krajem osamdesetih godina krajem 20 veka kada su objavljena njihova ljubavna pisma u arhivi Ajnštajnovih dokumenata, koja su čuvana u Hebrejskom univerzitetu u Jerusalimu. Jedino je tačno da je Ajnštajn nikada nije video. ..No dobro da pogledamo kako će serija prikazati njihov život, meni izuzetno zamiljiv. Kad će sreda!!! Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Otkrih Star tv na kojoj idu ceo dan serije.Ima svasta,tu su Bibliotekari,Vikinzi,Grim,Putnik..razliciti sadrzaji,moze se prebrati .Neke su reprize,ali ima i onih stonisam gledala,usvakom slucaju preporuka Smucalica and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Na HBO povodom.nove sezone,repriziraju Game of Thrones od prve sezone Svaki dan po dve epizode, a večeras maraton Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 U ponedeljak 17 jula kreće drugi serijal Kraljice juga!Ojhaaaaaaaaaaaaaa....jedva čekam! Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Probala sam tu seriju @vesticara da gledam, ali mi nije legla Ali zatoooo... Game Of Thrones svakog ponedeljka uživancija!Znam da ovde nema fanova ove serije, ali ja je naprosto obožavam!!! vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Sinoć je završena VII sezona Game Of Thrones Kraj je naravno, opet, spektakularan, ali me sad već i Martin i scenaristi nerviraju i zaplet i završetak sezone i preokreti...baš me interesuje kako će se ovaj Veliki rat završti...Dok ne stigne nova sezona, moram potražiti neku seriju da gledam Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted September 30, 2017 Report Share Posted September 30, 2017 Naišla sam na novu seriju pod nazivom Istrage gospođice FisherMISS FISHER'S MURDER MYSTERIES, 2012., AustralijakiReč je o detektivki Fišer s kraja 1920. koja se bori protiv nepravde.Nije poput Poaroa ni gospođice Marple,a pritom me oduševljavaju kostimi u seriji,negde sam pročitala da su neki čak i originalni iz privatne kolekcije...posebno gospođice Fišer Uglavnom, sviđa mi se serija i topla preporuka od mene,ko voli ovakvu tematiku... Morpheus and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 11, 2017 Author Report Share Posted October 11, 2017 Gledao sam tu seriju ranije na zapadu i meni je baš zanimljiva za praćenje. Interesantan odnos između nje i onog detektiva. Ja trenutno pratim samo originalni CSI... ali dobro si me podsetila na gospođicu Fišer. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 Za ovu jesen najavlljene tri nove serije na RTS-u.Senke na Balkanu,Meso i Dinastija Nemanjica.Nadam se da ce biti vredne pracenja. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 Gledao sam tu seriju ranije na zapadu i meni je baš zanimljiva za praćenje. Interesantan odnos između nje i onog detektiva. Ja trenutno pratim samo originalni CSI... ali dobro si me podsetila na gospođicu Fišer. Meni se ta gospođica Fišer baš sviđa, sasvim se uživela u lik iz onih 20-tih godina prošlog veka...i scena i kostimi, pa njena frizura i šminka... sasvim mi je A taj originalni CSI je odličan, dobri su likovi i razrešenje...samo imam mali problem, par noći sam, posle baš teških tematika, sanjala koještarije... Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 14, 2017 Author Report Share Posted October 14, 2017 Za ovu jesen najavlljene tri nove serije na RTS-u.Senke na Balkanu,Meso i Dinastija Nemanjica.Nadam se da ce biti vredne pracenja.Ja se nadam da će Nemanjići bar u TV seriji dobiti tretman kakav zaslužuju kao naša najveća dinastija. Previše se priča vrti oko Karađorđevića samo zato što se crkvi ne dopada što je car Stefan Uroš IV Dušan pregovarao s Papom i zaratio s ocem. Rastka se sasvim uredno drže jer im odgovara. luminica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts