Idi na sadržaj

Turkmenbashi

Moderator
  • Broj poruka

    3410
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    19

Turkmenbashi last won the day on April 28 2016

Turkmenbashi had the most liked content!

5 pratilaca

O članu Turkmenbashi

  • Nivo
    Diktator

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Converted

  • Occupation
    Diktator

Skorašnji posetioci

Blok sa poslednjim posetama je onemogućen i nije vidljiv ostalim članovima.

  1. Turkmenbashi

    Trenutno slusam ...

    Zagrevanje za Greciju https://www.youtube.com/watch?v=RG0ikwZ_Tbs
  2. Ja cu samo reci da je Erdogan jedan jako zao i bolestan covek. A svako ko ga podrzava je ili retard ili jednako zao. Ovo sto je on uradio ne moze da uradi niko normalan.
  3. Sve preporuke za Krakov! Варшава (пољ. Warszawa) је град у централној Пољској, од 1596. године она је главни град Пољске, а такође и важни научни, културни и политички центар. У Варшави је средиште парламента, председника и централних власти. Варшава је највећи град у Пољској. Она је такође и средиште Мазовијецког војводства.Варшава се налази на средњем делу тока Висле у средњомазовској низији. Њена средња надморска висина износи око 100 m. На терену града налази се неколико углавном вештачки направљених узвишења. Град се налази са обе стране Висле. Варшава је удаљена око 350 km од Карпат
  4. Ma ko jebe govna od komunalne policije. Mene zanima sta ce tuzilac da uradi, a kako stvari kod nas funkcionisu verovatno nista. Bolje da ne pisem nista sta mi se sve mota po glavi...
  5. Turkmenbashi

    EURO 2016

    Jos da extra odigraju finale i do mojega...a nije nemoguce
  6. Turkmenbashi

    EURO 2016

    E vala su u nekim momentima protiv Francuza i licili na nasu reprezentaciju ali lepo u svakom slucaju. Ljudi igrali otvoreno pa pet komada-pet komada.
  7. Turkmenbashi

    EURO 2016

    Tesko da ce Island da izbaci Francuze... Francuzi mi kao Portugal, niti smrde nit mirisu celo prvenstvo pa prolaze. Realno mi zao Zabara, ali nekako mi Vels i Svabe mirisu da ce igrati finale. Generalno je prvenstvo, uz par izuzetaka, bilo bas bas dosadno.
  8. Turkmenbashi

    Vimbldon 2016.

    Djokara je samo covek, kao i svako drugi. Desava se svakome jbga. Stvari se potrefe tako da mu mnogo sta nije islo na ruku, nekada stvari prevagnu na njegovu stranu ovaj put nisu. Jbga govnari su jedva docekali da od ovoga prave spektakl... evo prilike da konjoglavi Marej ne bude konobar posle duuuuzeg vremena.
  9. Maltretiraju slabe ko i svaki šljam i ološ. Uvođenje komunalnog reda je jedno, ovo je čisto iživljavanje nad građanima koji finansiraju tu usranu komunalnu policiju. Ovo gore, ako je zaista bilo kako je opisano po komentarima koje čitam na netu je ubistvo. I za ovo se ide na robiju.
  10. ​Sve moj do mojega, nisam čuo u životu za pola ovih likova rekao sam sve što sam imao na ovu temu jedno sto puta do sada. Za mene je ovo završena priča rezolucijom koju je skupština usvojila u jednom od prethodnih saziva. Svi zločini eksplicitno osuđeni, uključujući i zločin u Srebrenici. Škk više.
  11. ​Na teritoriji Srbije valjda važe zakoni RS, ne zakoni Kine ili Tadžikistana... a ta železara ionako samo pravi gubitke, dobit mogu da očekuju samo ako uplate loto.
  12. Turkmenbashi

    Zbogom Britanijo

    Jel ovo zbogom Britanijo kao ono zbogom Kikindo Nisu još istupili, ovo treba da odluči parlament jer je referendum savetodavnog karaktera i nije pravno obavezujući. Vidim da su brže bolje požurili svi da podnesu ostavke kada su videli rezultate referenduma, igrala se deca... Bude li parlament ipak odlučio da se ne istupa iz EU Englezi će biti yebena strana. Unija sigurno više neće biti ista sa ili bez njih. Recimo da su se zajebali, kako god da su razrađivali svenario izlaska neće Nemci dozvoliti da oni dobiju status jedne Švice ili Norveške. To bi bio vetar u leđa evroskepticima i zagovornic
  13. Turkmenbashi

    Izbori

    https://www.facebook.com/srpskedveri/videos/1007667552643207/
×
×
  • Create New...