Morpheus 5,112 Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Koje serije trenutno pratite i šta nam možete reći o njima? Vrede li truda ili da ne pokušavamo da ih tražimo u vrtlozima interneta? Dajte malo detalja koji bi nas mogli zainteresovati da ih pogledamo, ili nam recite zašto ih smatrate nekvalitetnim.... Pošto sam tv batalio skoro u potpunosti, jedini izvor za gledanje serija mi je internet. Trenutno gledam "The Big Bang Theory" (Teorija velikog praska), treću sezonu. Ne znam zašto, ali ovu seriju sam zavoleo na prvo gledanje. I, evo, na pola treće sezone, još mi nije dosadila. Trojici dosadnih naučnika bez života u komšiluk dolazi lepa devojka i počinje njihovo putešestvije kroz čudne i čudnije situacije. Ona ne razume njih, oni ne razumeju nju, ali sve nekako funkcioniše. Ako vam ne smeta da u pola stvari koje Šeldon kaže ne razumete ni reč, seriju vredi pogledati. Preporučio bih ili osudio još nešto, ali ništa drugo ne gledam na malom ekranu. :beyond: Quote Link to post Share on other sites
faust 29 Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Trenutno samo dvije. Zločinačke umove na RTS-u i Las Vegas na Pinku. U prvoj specijalni tim FBI istražuje najteže zločine po SAD-u. Druga se dešava u kazinu u Las Vegasu. Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Kao i kolega Faust, Zlocinacke umove na RTS-u, Bez traga i NCIS na Avali. Odgovaraju mi termini prikazivanja (jer je daljinac u mojim rukama). ... Umalo da zaboravim Prijatelje (njih ispratim 'kako-kad'). Lm, Zlocinacki umovi je serija u 'profajler fazonu', krimic, lako za gledati .....primila sam se na nju tek od nedavno. Bez traga pratim malo duze. Slican fazon, ali je zavrsetak neizvestan (nema hepi end po sablonu). NCIS reprizno gledam ...zbog Ebi :lol: Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Mala nevesta na ruzicastoj tv :smeh: ,pocela sam da gledam jer jedna glumica nikako da se smeje i rekoh kevi,gledacu s tobom ovo sr*nje dok se ona ne nasmeje i tako...proslo je jedno dobrih 20 epizoda i gle cuda nasmejala se! Dok sam to cekala,navukla se...da bih saznala da ta serija ima preko 1000 epizoda i trajace sedam godina . Nadam se da je neko pogreshio u obracunu. Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Jos jedna gleda Zlocinacke umove na RTS - u. Doduse, ja sam se ukljucila od pola i to samo zato sto sam zabalavila na Morgana, onog slatkog, dobrog, razvijenog, ocaravajuceg (i sto kaze moja sestra, ne jako crnog) glumca, pa sam nastavila da gledam ali zbog tematike. Naravno, ima noci kad ne mogu da spavam jer razmisljam koji ce mi ubica upasti u kucu i ubiti me: sekirom, lopatom, asovom, nozem, makazama ___________________________________ (dopisati po zelji) i da li ce me: ubiti, silovati, ubiti i silovati, silovati pa ubiti pa silovati opet, zapaliti, udaviti ___________________________________ (jos jednom dopisati po zelji). Ako uhvatim, gledam Stjuardese na B92, i to po trideseti put. Serija je bas.. Golisava. Bas sam pitala kevu da li smeju da prikazuju golisave sise u podne, ali smo se slozile da nije ni bitno dok god se prikazuju. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 22, 2011 Author Report Share Posted October 22, 2011 Evo, počeo sam gledati Dexter-a "preko neta" i prijatno sam iznenađen serijom čija mi tematika i nije bila baš naročito privlačna. Apsolutno se može gledati, iako su leševi na sve strane. Sve je dobro upakovano. O čemu se radi? Čovek u tridesetim godinama je psihopata koji je našao način da svoju opsesiju ubijanjem zadovolji tako što će se rešavati društvenog taloga - ubija samo ljude koji su "zaslužili da umru". Duhovno je potpuno prazan, ne oseća nikakvu povezanost ni sa čim i ni sa kim, kroz društvene odnose u koje upada plovi pretvarajući se da mu je stalo. Nije loša serija, vredi pogledati. :ok: Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
Sunflower 705 Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 Pratim novu sezonu Grey´s anatomy, novu sezonu The Bing Bang Theory....a moram jos dodati, ide zima, ide zima...:plaz: Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 aj 'vako: Criminal Minds, The Mentalist, Castle, NCIS, House, How I Met Your Mother, StarGate Atlantis...to je za sad :) vesticara and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Poche' da gledam seriJal Walking Dead. Ćim sam Ćula da amerikanjci poludeše za njom, odma' se nacrtah uz tV.. jer amerikanjci su zakon neKlasičan hoRor... TemaTika - njesra Radnja fRst epizode - pa... ima priču.. ima zaPlet. npr Živo me interesuje ko je puc'o u onog jelena pa upuc'o i dete i to dete glavnog glumca i Sare, koja je izgleda u pauzi snimanja BeKstva iz zatvora, došla da malo protegne noge i prohoda s'mrtvima Šminka/Maska - fUntastična! mslm.. odVratna, ali fantastična. Inače, ne volim te budalaštine od horora, ali... u ponedeljak ću (ako ne zaspim u 22:30) ipak pogledati i drugu epizoD. Ako tada zaspim, pogledaću sigurno reprizu u utorak (u 02:20) tada ću sigurno bit' sigurno budna.. jer čekam Dextera u 03:15 :hahaha: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Jeca 454 Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 House,How I met your mother..dosta..:kez: Quote Link to post Share on other sites
faust 29 Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Prošli put zaboravih. Gledam i seriju Casl na Fox crime. Quote Link to post Share on other sites
Lillith 346 Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Idu Sopranovi na er te es dvojci pa gledam kad naletim. Isla je na Fox Lajfu dRti segsi mani ali ne mogu da navatam u zadnje vreme i ona mi se dja. Donald je :stid: Starsica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 Criminal minds od kako je krenula na rts-u, pa sam našla i na fox crime-u.... Serija je dobra iz više razloga... P.S. Stavila sam sliku u ''naj macan'' još s početka mog gledanja te serije, da se ne ponavljam... Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 NCIS, nemam pojma zašto... Jedan o retkih slobodnih mi termina, kada mogu da odgledam nešto, a na ekranima naših TV prijemnika nema ničeVO, tako da se šaltam na AXN od 20-21h i izigravam nekog tamo detektiva posle toga mogu da spavam kao beba. :cucla: Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 Sam protiv svih...:lol: Quote Link to post Share on other sites
crni biser 64 Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 "Lipstick Jungle" & "Sex and the Sity" Poneki put pogledam seriju "Castle" (naravno,zbog glavnog glumca) :fijuk: Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Trenutno Monk-a. Blesavi kompulzivno-opsesivni detektiv, lajkam ga jos od ranije pa ga i repriziram...a odgovara mi i 'matine repertoar' :uzdise: Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 dr Hause i Criminal minds HausA mogu da pratim jer ide samo ponedeljkom, a Criminal minds gledam obično reprizu kad imam vremena :) Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ja cu samo kopirati svoj ''spisak'' .. Zanemarite brojke i znakove, to da znam dokle sam stigla i koja je sljedeca.. U potpisu: Manijak. Fringe; 4x06 Castle; 4x08 Mentalist; 4x07? Dexter - 6+ SPN; 7x08 VD; 3X09 NCIS; 9X09 Quote Link to post Share on other sites
Sunflower 705 Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Pratim Dextera...evo veceras pogledala sedmu epizodu zadnje sezone. Sad cekatiiiii. Uz Grey´s i Bing bang... prati se i nova sezona How I met your mother...i eto, u pregovorima sam sa ukucanima da se pocne pratiti i Dr. House. Mrzi me samo kad moram cekati cijelu sedmicu zbog novih epizoda. :neurotic: Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 upravo krenuh(oko 5 popodne) da gledam The Big Bang Theory....znaci smejem se ko pros'....ulaze mi s vremena na vreme da vide sta se cerim toliko i da li mi je dobro....serija je zlo! 01:51 - 01:59 mada je cela scena vrh! Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Počeo sam da gledam (i dalje ne redovno) TBBT, odnosno Teoriju velikog praska iliti 'Štrebere' kako su ih krstili na b92. Nekako me asociraju na Treći kamen od sunca, otprilike slična vrsta humora. Osim njih ponekad ako naletim na South Park i Two and a half men. To je to. :kez: Quote Link to post Share on other sites
Beckett 1 Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Dextera - zeljno cekam sedmu sezonu. Vampirske dnevnike, dr Housa. (Revenge, Terra Nova, Unforgettable itd itd ) I naravno kao preporuku svima mini seriju Serlok (BBC) do sada ima snimljene 2 sezone od po 3 osamdesetominutne epizode. 2013 stize treca i zadnja sezona. Ta serija je inace oborila sve rekorde gledanosti u UK Trailer Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 "Serije koje pratite" i "Koje serije pratite", neTko upravo spojio bravo ali ima još jedna Omiljene serije Hoću da kažem (ako treba i stoti put).. jedina serija koju pratim je Dexter One koje sam tu i tamo umela da pogledam i propratim sOO: Alijas Broj3vi Kraljevi Bekstva Zločinački umovi Milosrdna Grejs Zakon i red Medijum Nečujno Zločin Telo je dokaz Putnik Kasl Live Kosti Kao što sada u stopu pratim Dextera, ranije nisam propuštala Bekstvo Dosije X Sopranove ...itakoto Uzgred bar da kažem da se za mene u potpunoszi pobrinuo FoxCrime pa mi daljinski takorekoĆ i ne treba Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Streberi mi se ne svidjaju, iako volim taj tip serija. Bledunjavi likovi, mlaka radnja ...i bzvz je sto se daju u terminu kada bih volela da pogledam nesto dobro. Pogledam koju epizodu Dva i po coveka, Istrazitelje iz Majamija ...i standardno Hausa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts