Jeca 454 Napisano September 23, 2011 Prijavi Share Napisano September 23, 2011 p®aprikaš... Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
believer 368 Napisano September 23, 2011 Prijavi Share Napisano September 23, 2011 nemam fotoaparat u svojini pa cete da izvinete za sliku,al zamislite elem recept sam onomad snimila na TLC-u ,onaj debeli poslasticar talijanskog porekla je poceo da prcka i slano jelo ima neki talijanski naziv,nisam zapaNtila,al je odlican i toplo preporucujem: dakle; napravite paradajz sos od svezeg paradjza,zrelog,socnog,sa sve izdinstanim crnim i belim lukom unutra i seckanim bosiokom,ja metnem i jednu ljutu papricicu obarite makarone snicle od belog pileceg mesa lagano proprzite na teflonu,zacinite plavi patlidzan isecete na deblje kolute ili8 snite,uvaljate u brasno,jaja,prezle i isprzite i ondaK na dno vatrostalne sipate makarone,pa preko malo paradajz sosa,malko promesate,pa dolijete jos malo sosa ozgo naribate kackavalj (ja volim neki neutralni,sto se tegli ko lud a blagog je ukusa) ozgo poredjate snicle preko mesa stavite neku sbitu slanine (on se pederise pa stavlja prsut al ja se ne halalim toliko,i slanina je u redu) pa malko paradajz sosa pa rendani kackavalj oho-ho pa przeni patlidzan preko pa sos pa kackavalj ozgo pa u rernu pa se posle razbolite od meraka... eto,to je bio rucak izdasno je,nije preterano skupo a hedonizam namiren :lol: Aiko i Malena 2 Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
ELA 1400 Napisano September 23, 2011 Autor Prijavi Share Napisano September 23, 2011 :balavi: WooW ...... 'Ja bih to tako rado posedovala' ....... Neku 'varijaciju na temu' sam probala kod sestre, radni naslov 'Ljubavna vecera'. Bez makarona, a pohovano meso, pa pohovane tikvice, pa pohovane paprike, pa snite prsute ...a izmedju rendani kackavalj. Vala je slasno .......... OT. kuvala sam krompir cuspajz, i ispekla 'domace sveze' kobasice (jbg, za mene su prave domace kobasice one koje prave moji - u domacoj radinosti ...od kvalitetnog mesa, a ne ove kupovne podriguse, da izvinete na izrazu). Lm, uz to kisele paradajz paprike. ..........ps. Jutros nisam otisla da kupim dimljeno, pa je izostao pasulj :uzdise: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
believer 368 Napisano September 23, 2011 Prijavi Share Napisano September 23, 2011 .... i ispekla 'domace sveze' kobasice (jbg, za mene su prave domace kobasice one koje prave moji - u domacoj radinosti ...od kvalitetnog mesa, a ne ove kupovne podriguse, da izvinete na izrazu). paradajz paprike. ... joj,otkad ja nisam jela prave,PRAVE kobasice....po supermarketima sve neko sranje prodaju....:( Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
bigrancer 640 Napisano September 23, 2011 Prijavi Share Napisano September 23, 2011 Citajuci ove postove..."' gde ja stadoh ti produzi."'. dodje mi da bele pilice ( 1kg do 1. 5 kg ) vijam po guvnu i drugim tim objektima .... i a kokoske da ne uznemiravam... pa da mu sutra mu dam po Pohovanju . Ja danas nisam nista kuvao vec jeo pasulja od juce. A i to nije tako lose. Cak a i sta vise .........:uredu: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
stiklica 339 Napisano September 23, 2011 Prijavi Share Napisano September 23, 2011 Becarac i sarene raznjice Ovako nesto. Razbila sam se. bigrancer 1 Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
ELA 1400 Napisano October 7, 2011 Autor Prijavi Share Napisano October 7, 2011 Za dorucak sam djeticu ispekla 'hrUskave plocice'. To je slicno kao pica ... fest tanko pa prepeceno ....... E za rucak sam se snasla. Napekla sam curecih orlija - i to od 6 sniclica, puna cinija :strikeraj: Msm, tesko je moje nahraniti....sta je 6 snicli? (1+1+4). Pa im jos uz to uvaljujem buraniju. A, da, cureci orli...pa to je isto kao i pileci ili oslic, samo sam u testo umakala curece trakice. Testo je od umucenih zumanaca, brasna i piva (moze i kis. voda), pa se doda shne od belanaca. Meso se umace u nasusureno testo i przi na ulju. ...a onda narastu (msm, ko ustipci) btw, mogla bih da na'ranim vojsku spasa .......ps. Preteklo mi testa, pa sam oljustila par jabuka, isekla na kolutove, pa su za dezert dobili 'jabuke u slafroku' (malo deblji slafrok ) Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
believer 368 Napisano October 7, 2011 Prijavi Share Napisano October 7, 2011 pohovane snicle + pomfrit + zelena salata za sutra sam nameracila da spremim podvarak....one dve glavice kupusa u kantici na terasi se ukiselile taman..... volim zimsku `ranu :kez: Aiko 1 Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Glisha 3487 Napisano October 7, 2011 Prijavi Share Napisano October 7, 2011 Danas sam bila Oliva koja svom malom Popaju sprema omiljeno jelo... špinat. Clasic.... sa dosta čorbice, mesa i kiselog mleka. .. a sebi specijalitet špinat a la creme. Zato smo tako zdravi i tako snažni. Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Duga 12 1083 Napisano October 7, 2011 Prijavi Share Napisano October 7, 2011 Varivo od graška,celo pilence u kesi za pečenje,a za večericu sam turila polutke krompira,prekrivene mesnatom slaninom u folije pa u rernu...:njam: Aiko i Glisha 2 Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
ELA 1400 Napisano October 28, 2011 Autor Prijavi Share Napisano October 28, 2011 Juce sam pravila prebranac, sa verom & nadom da ce ga ostati i za danasnji rucak ...za DZ sam se nadala i verovala - tepsiju su olizali Danas sam kuvala sladak kupus, i imam neki filing da ce ga ostati za sutra :lazygirl: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Aiko 1794 Napisano October 28, 2011 Prijavi Share Napisano October 28, 2011 Bela corbica od povrca, raznog..grasak sa knedlicama i mirodjijom i fasirane snicle..i sve olizali..:uredu: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
believer 368 Napisano October 28, 2011 Prijavi Share Napisano October 28, 2011 za dorucak sam od dizanog testa napravila puzice s kecapom,kackavaljem i sunkom,samu sebe sam zadivila kako je ispalo:plaz: rucak bese pileca bela corba od koje smo se zaljutili posteno,posto sam sa zeleni i lukom izdinstala i jednu somborku,isecenu na kockice a posle,batak i krompiri,i tursija koja je stigla taman da se zdere za veceru sam bojkotovala kujnu: pavlaka na leba,pa ozgo ajvar ,i jogurt pride dosta za danas!:smor: Aiko i Zoe 2 Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Sunflower 705 Napisano October 29, 2011 Prijavi Share Napisano October 29, 2011 Skuhala krompir, riba...plus sampinjoni, nesto mi se htjelo...za salatu luk u koluticima...i vino. Nidje veze, ali meni je taaako prijalo. :kez: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
vesticara 6022 Napisano October 29, 2011 Prijavi Share Napisano October 29, 2011 Pošteno priznajem - ništa! Ja sam lišćarila a muški je brljao nešto sa nekom piletinom....i uspelo mu :lol: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
vojo 1783 Napisano October 29, 2011 Prijavi Share Napisano October 29, 2011 K sazaleniu...nishta...bga...:) Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Morpheus 5112 Napisano October 30, 2011 Prijavi Share Napisano October 30, 2011 Piletina se krcka u rerni na maslinovom ulju... :njam: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Aiko 1794 Napisano October 30, 2011 Prijavi Share Napisano October 30, 2011 Uuuuu svasta.. Za dorucak gibanicu, a za rucak, nedeljna klasika - pileca supa s rezancima (domacim), pohovano belo pilece i svinjsko, pa bareni krompir preliven sosom od mirodjije, pohovane pecene paprike punjene sirom, kupus salata, a za dezert neki kolac sa cokoladom..prvi put sam ga pravila i genijalan je..:ok: vojo i Morpheus 2 Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Morpheus 5112 Napisano November 3, 2011 Prijavi Share Napisano November 3, 2011 Dočaraću vam slikom: :fijuk: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Aiko 1794 Napisano November 3, 2011 Prijavi Share Napisano November 3, 2011 Paradajz corbica, ali sa mesom..pa onda svinjski vrat dinstan na praziluku, zacinjen pavlakom i raznim biljem..pire krompir i pohovan karfiol..i jos salatu od plavog patlidzana..uffff..:) ako_odem 1 Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
gresan 1851 Napisano November 4, 2011 Prijavi Share Napisano November 4, 2011 Upravo spremam nešto što su mi rekli da se zove "Ciganjsko meso". Junetina iseckana na kockice, dinsta se na luku, masti i vodi. Na pola dinstanja se doda aleva paprika i krompir na kockice. Onda se otprilike na 2/3 spremanja dodaju pečurke. Miriše savršeno, a kako će biti kad bude gotovo nem' pojma! :kez: vesticara 1 Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
believer 368 Napisano November 4, 2011 Prijavi Share Napisano November 4, 2011 a ja danas - sarmu i najmanje tu volim sarmu volim onaj kupus ozdo,pa i onoj ozgo volim onu raskuvanu slaninicu ,ushushurenu izmedju sarmi a najvolim kad istrunim na sve to onu malu ljutu,koju sam onomad obrala pa osusila djetic jede uz sarmu krompir-pire a ja komad sira volim tu pustu zimsku `ranu....:vez: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
stiklica 339 Napisano November 4, 2011 Prijavi Share Napisano November 4, 2011 Ono sto sam danas pravila je grasak-paprikas. A u njemu nema sta nisam stavila. Malo piletine,sampinjoni,krompir,malo slaninice na kocke,luk,i grasak. Razbila sam se.:njam: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Aiko 1794 Napisano November 4, 2011 Prijavi Share Napisano November 4, 2011 Danas na meniju corbica od povrca i neka musaka u kojoj nema sta nije bilo, ispala je fenomenalna..e sad mi krivo sto ne znam sta sam sve turila, pa necu znati da ponovim..:lol: Glisha 1 Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
ELA 1400 Napisano February 8, 2012 Autor Prijavi Share Napisano February 8, 2012 2 meseca niste kuvale? ae sto nema seha, ali mora da se jede :cvike: ........... Ukrckala sam buraniju i ispekla cufte. Kako sam dokona, pardon, sa viskom vremena...smutila sam i crnogorsku baklavu (pecena je, samo da je zalijem sirupom). Voila :roll: Mia 1 Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Preporučene poruke
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.