Jump to content

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nije baš "kuvanje", ali je moja večerašnja radinost. Podsetio me grešan pre neki dan i nisam odoleo. 

Preksinoć palačinke, juče mesio testo i razvlačio pice, a večeras ću da započnem, a sutra da privršim pasulj po JNA recepturi.

Juče mi kumovi odoše preko grane, ono, lagani špacirung po radnjama. Povedoše i moju hanumu. I šta ću, pristavim ja lonac, ma šta lonac, lončinu, skoro ki kazan, pasulja. Da imaju da prezalogaje kada

Posted Images

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Danas nisam kuvala, jer subotom sam van grada...ali zato uvek popodne dečake iznenadim nekim slanim ili slatkim zanimacijama... Pošto sam imala i prijateljice na sedeljci do malopre, pravila sam duplu meru mafina sa višnjama i palačinke u nenormalnim količinama :)

Fotografija0106.jpg

P.S. Ovo sam sačuvala i spakovala prijateljici da ponese da ima sutra zaslađivač :)

• 2 weeks later...

Danas me je opet uhvatilo ludilo...:blink:

Prvo sam napravila povrćnu supu i testo sa sirom.

Onda je jedan sinak zamislio krompiraču, pa sam brže-bolje napravila da ispunim želju...

Naravno, naučnik je zatražio čokoladne mafine pa sam i njih umutila...

a za večeru, posle treninga, tražili su pečenu ribu :celepenka:

Dolazim kući na pauzi, moj dragi stoji pored šporete i tako meša...sva u 16...miriši još u hodniku...samo sam podigla poklopac, mada sam već znala šta je...a tamo -pileći paprikaš ( "za promenu")...ih što on voli sve što se završava na "..aš"...čudo jedno...a ja se ne bunim, i samo ga hvalim. :roll:

Danas sam ispala kao ona lija, iz basne sa rodom :stid2: Spremila sam sladak kupus (sa komadicima junetine, malko corbastiji), ali djetic ne voli ni 'K' od kupusa. ........bas sam grrrozna :( .............. ili cu ga 'prevariti', ili ce da jede nesto 'suvo' iz frizidera :beyond: