Rodman 2 Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Pita Haso Muju:''Je li ba Mujo, sta bi ti radio da sutra najave smak sveta?''''Kako sta bi jadan, pa jasno je - spakov'o stvari i selidba za Njemacku!'' vesticara and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Mujo (kaže Hodži):- "Meni je, evo, 75 godina - i neki dan mi se rodio sin, jel’de da je to čudo al’ da je moguċe?"Hodža:- "Jašta, i meni se nešto slično desilo. Ja u šumu, kad preda me međed. Šta ċu, kontam, ni puške ni kamena.Ma, reko, šta zna međed šta je puška, ja uperim u njega prst i kažem: bum, bum, a medo padne. Ja se primaknem,a on na izdisaju, i krv mu curi iz rane na prsima."Mujo: - "Pa mora bit' da je još neko puc'o."Hodža: - "Pa to ti kažem!" Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 (edited) Možda je ovo trebalo na "Video zapis dana", al' ovaj snimak me podsetio na najbolje viceve o Muji i Hasi. Edited June 2, 2015 by Adrijan vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Zasjeli Mujo i Haso u kafanu, lagano rakijaju i divane pa nakon par rundi počne priča o, naravno, seksu. Mujo nagne jednu i upita Hasu:- Znaš li ti, jarane, da čo'ek u životu mazne 12 žena?Haso klime:- Ja, čuo sam, i šta onda?Mujo sune još jednu pa objasni:- Ma ja sam nešt' račun'o ... jebav'o sam Fatu i Habibu, drp'o se s Zumrom i Nusretom ... i to je sve ...Haso ga pogleda:- Ne kontam, šta 'oš kazat'?Mujo slegne ramenima:- Pa neko oč'to fino guzi na moj račun! vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Fata se navečer pred televizorom počne umiljavati Muji i šapne mu na uho:– Mujo moj … moram t’ reć’ nešto … uskoro nas više neće biti samo dvoje u kući … bit će nas troje!Mujo oduševljeno pogleda u Fatin trbuh i reče:– Jao, Fato, mašala … de da te poljubim! Kako znaš?Fata još tiše reče:– Nazvala me mater jutros i rekla da nam dolazi u goste. vesticara, Morpheus and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Sedi Mujo sam u kafani na čaršiji, kad do njega seda neka ženska. Mujo je pogleda i prepozna Fatu, svoju bivšu:• Đe s’, bona, Fato, šta ima?Fata ga pogleda i odgovori:• Evo, ništa, ti?• Imam novu curu, baš sam juče mislio na tebe kad sam bio sa njom…• Stvarno? Što, jel ti falim?• Ma jok, bona, nego da ne svršim prebrzo… Morpheus and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 16, 2018 Report Share Posted August 16, 2018 - Mujo, jarane, koliko imaš dece?- Dva sina i trećeg na putu!- Kako znaš da je i treći sin?- Kako ne bih znao, juče otišao kod tetke u Bihać... Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts