Idi na sadržaj

faust

Član
  • Broj poruka

    198
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

Reputation Activity

  1. Love
    faust got a reaction from Smucalica in Šta znači poštovati?   
    Šta znači poštovati? Znači poštovati uvjerenje drugih ne ismijevati njihov stav ili im nametati svoj. Nemam ništa protiv ateista ( čak o temi religije i ne pričam sa ljudima,niti ih pitam vjeruju li u boga) ali imam protiv toga da me neko proglašava šizofrenim,ludim,lošim čovjekom,kočničarom razvoja samo zato što sam religiozan.
  2. Love
    faust got a reaction from Morpheus in Liga šampiona 2011/2012   
    Pa pa i Realu Bajern je sad favorit.
  3. Love
    faust got a reaction from Mia in Najbolja reklama je najgora reklama   
    Ne ulažu coca-cola i milka džaba onolike pare u reklamu. Ili recimo kinder. Po meni primjeri dobrog marketinga.
  4. Love
    faust got a reaction from Adrijan in Razlika u godinama...   
    I nisam

    --- Update ---



    U stvari još prošle godine

    --- Update ---



    A čuj nisam svetac ali ne bih je baš odmah vodio u krevet :lol:
  5. Love
    faust got a reaction from Mia in Australian Open 2012   
    Svaka čast Novaku. Ne znam kako još može da stoji.
  6. Love
    faust got a reaction from Turkmenbashi in Placanje preko interneta   
    Pa treba zaštiti tajkune :kez:
  7. Love
    faust reagovao u Bledoliki_Vrach u Homoseksualnost   
    Meni ne smeta da neko bude derpe, to je njegova stvar, ili lezbos, takođe.
    Mislim da je samo fora kod nas gde naše vlasti forsiraju tu priču, zajedno sa pričom o zabrani pušenja kao da su nam to problemi koje ako ne rešimo nećemo biti u vinklu i država će propasti.
    Dakle, meni pederi nisu krivi ni za šta, osim pedera koji su na vlasti, a tu ubrajam sve stranke koje ulaze u sastav parlamenta, jok vlade, jer sve je to ista pasja žgadija.
  8. Love
    faust got a reaction from vesticara in KeS ili kartica?   
    Uglavnom plaćam u kešu. Samo ne razumijem zašto narod pod karticom podrazumijeva samo kreditne kartice? Ja imam najobičniju VISA karticu. Njom mogu plaćati do iznosa koji imam na račlunu i gotovo. Nema kamate i preduge procedure.
  9. Love
    faust got a reaction from Lillith in Dervišhalidovićevi koncerti u Areni   
    Onoliko policije sigurno ne bi bilo da "pametnice" iz Dveri i sličnih organizacija nisu najavljivali nasilne proteste,razbijanje oko Arene....
  10. Love
    faust got a reaction from vesticara in Osigurajmo najvrednije   
    I onda se neko čudi što to kod nas nije zaživilo. Narod i ovako nema para. Sasvim je normalno da ne želi da odvaja relativno veća sredstva a da na kraju nisu sigurni hoće li i koliko profitirati.
  11. Love
    faust got a reaction from Mia in Prvi glas Srbije   
    Ja ne znam da li su kod nas prošli ikakvi izbori a da nije bilo priče o namještaljkama,favorizovanju jednih na šetu drugih,lobijima i slično. U ovakvim emisijama uvijek će pomalo presuđivati i lični stav. Ne može se reći da je žiri nestručan i treba im vjerovati i pustiti ih da rade.
  12. Love
    faust got a reaction from Aiko in Smrtna kazna   
    Resocijalizacija je moguća za sitne džeparoše,ljude koji su činili zločine pod uticajem opijata,za određene tipove razbojnika. Za plaćene ubice i psihopate ne.
  13. Love
    faust got a reaction from vesticara in Smrtna kazna   
    Resocijalizacija je moguća za sitne džeparoše,ljude koji su činili zločine pod uticajem opijata,za određene tipove razbojnika. Za plaćene ubice i psihopate ne.
  14. Love
    faust reagovao u Aiko u Homoseksualnost   
    Duso, ja ti nisam Beogradjanka i mrzim Beograd iz dna duse..ja sam Vojvodjanka (od pre neki dan kad sam dobila majcu)..
    I zivim u provinciji..
    I radim u dva sela..
    I jako dobro poznajem kako disu obicni gradjani i ljudi sa sela i sta ih zanima, jer mi se svakodnevno ispovedaju u ordinaciji..valjda ih ona zubarska stolica podseca na onaj krevet kod psihijatra..i nisu bas oni tako zatucani, iako su iz provincije..
    I imam jako dobrog prijatelja koji je gej..bio u inostranstvu, pa se vratio i sad zivi ovde..
    I od pre mesec dana imam kolegu koji je takodje gej..dobio covek posao regularno, ne krijuci se da je gej, ali i ne busajuci se u grudi da jeste..
    I protiv su parade..i nisu diskriminisani..normalno rade, zive i druze se u toj istoj provinciji..

    Koliko naivno zvucalo vama liberalnima ono sto sam napisala, toliko naivno i meni zvuci sva ta fama oko diskriminacije koju ja na zivim primerima u svojoj okolini ne videh..imate li vi zive primere ili ste samo culi na TV-u da su diskriminisani oni koji zele javno da se krljaju?
    I da li ste toliko naivni da ne vidite da se ovde uopste ne radi o gej populaciji i da cilj parade uopste nisu prava istih?
    Diskriminisani, pa diskriminisani..prava, pa prava..aman..

    Ono o Savi Sumanovicu, Nedelji mode i ostalom, necu ni da komentarisem, jer necemo sad brkati babe i zabe..a o tome zasto imamo tolike huligane, vec sam pisala..za njih je direktno odgovorno st®anje u drzavi..
    Sve rekoh na ovu temu..
    Ostaje mi samo da nastavim lepo prijateljstvo sa mojim drugom gejem..i da sutra popijem kafu i zapalim cigaretu sa mojim kolegom gejem, ali van kruga ambulante, po zakonu..

    I tako, zivot ide dalje..ali bar nije razbijen Beograd i nisu se potrosili milioni na vojsku, policiju, naoruzanje i necemo morati mi iz provincije taj cirkus da platimo..i jos je bez problema odrazan seminar u vezi stomatologije u Beogradu, dobismo po pet bodova, eeej..zamisli da smo dzaba uplatili, a ono otkazano..
  15. Love
    faust got a reaction from Aiko in Homoseksualnost   
    Kako nije blokada kad ne možeš proći tom rutom? Parada je protivna javnom moralu. Tj jedno 80% građana je tako doživljava. I da cilj parade jeste čista provokacija i skretanje pažnje. Da nije tako ne bi o njoj trubili tri mjeseca unaprijed i organizovali bi je na Ušću.
  16. Love
    faust got a reaction from Duga 12 in Homoseksualnost   
    Pa sama saznanja bezt dokaza nisu dozvoljna. I sem toga opet bi bilo belaja. I prošle godine su hapsili ljude. Neke bukvalno u krevetima. I šta je bilo? Ipak treba uvažiti stavvećine koja je protiv te parade. Sem toga zašto bi oni imali pravo da blokiraju Beograd a malinari ili radnici ne? Znaš li da je zabranjen protest roditelja djece sa posebnim potrebama. Za njih nema para. A za organizaciju parade tj silnu policiju ima.
  17. Love
    faust reagovao u Glisha u Homoseksualnost   
    ma yebla ih Parada da ih yebla... dosmrdeše i presmrdeše više i Bogu i narodu.

    I kad im se dozvoli... a vala evo, i kad im se ne dozvoli.




    mrš
  18. Love
    faust got a reaction from Turkmenbashi in Homoseksualnost   
    Pa sama saznanja bezt dokaza nisu dozvoljna. I sem toga opet bi bilo belaja. I prošle godine su hapsili ljude. Neke bukvalno u krevetima. I šta je bilo? Ipak treba uvažiti stavvećine koja je protiv te parade. Sem toga zašto bi oni imali pravo da blokiraju Beograd a malinari ili radnici ne? Znaš li da je zabranjen protest roditelja djece sa posebnim potrebama. Za njih nema para. A za organizaciju parade tj silnu policiju ima.
  19. Love
    faust got a reaction from gresan in Obrazovanje u Srbiji   
    Danas je takvo stanje da u prosvjeti ne želi niko da radi. To je i razumljivo kad se vidi koliko su nastavnici i profesori nezaštićeni i koliko je naopako postavljen odnos učenika i roditelja sa jedne i profesora i nastavnika sa druge strane. Nivo znanja iz godine u godinu pada,kao i kriterijumi u školama i to je žalosno. Ali za takvo nešto nisu krivi prosvetari. Koja je svrha testa ako si ga položio samim izlaskom :beyond:
  20. Love
    faust got a reaction from lenjivica in Batina izašla iz raja?   
    "Batine" sam dobio par puta u životu. Uvijek zasluženo. Zbog toga nisam postao agresivan,a još manje smatram da je nasilje način rješavanja problema. Da li su moji roditelji imali dobar pristup vaspitanju? Definitivno da. I ja i sestre smo izrasli u zdrave osobe,sa usađenim pravilima poštenja i kulture. Milion puta su nam pokazali da nas vole i koliko im značimo. Batine naravno treba da budu posljednje rješenje. Uvijelk će biti djece koja su po prirodi mirnija i kod kojih neće biti potrebe za batinama ( ili vrlo rijetko ) i one kod kojih će one biti neophodne. Da li ću ja primjenjivati batine na svojoj djeci? Da ako zasluže. Po meni je mnogo veći emotivni i psihički stres za djece zatvaranje u sobu,nego li par udaraca po guzi.
  21. Love
    faust got a reaction from lenjivica in Haos u Britaniji   
    Morphi pa Britanci su generalno debilan narod. Uopšte mi ih i nije žao. A bankrot. Da Italija,Grčka ali i SAD. Mnogo su dužni.
  22. Love
    faust got a reaction from Mia in Najbolja reklama je najgora reklama   
    Ima istine u svojim riječima. Mislim da ne postoji niko ko nije vidio reklamu za merix a krajnje je iritantna.
  23. Love
    faust got a reaction from Boginja in Sam/a protiv svih   
    Šta radim?Trenutno ništa na žalost. Po struci pravnik. Zašto sam odabrao nick? Ne znam slučajno. Koristim ga na svim forumima na kojima sam registrovan. A koga sam najbolje upoznao? Turkembashija znam poodavno sa jednog drugog foruma. Mimo njega ne znam nikoga lično. Nekako sam preko poruka najviše u kontaktu sa morpheusom i boginjom.
  24. Love
    faust got a reaction from kompaj in Domace serije - potpuni promasaji...   
    Žalosna je činjenica da su iz sela otišli obrazovaniji ljudi. Tako da neke stvari prtilično realne. A i nisu svi u toj seriji ni ludi ni naivni.
  25. Love
    faust got a reaction from ELA in Srećan rođendan, forumaši!   
    Srećan rođendan ela :uzdravlje:
×
×
  • Create New...