Jump to content

faust

Members
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Last visited

About faust

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/20/1979

Converted

 • Location
  zvornik republika srpska
 • Occupation
  pravnik ( master )
 1. Šteta zbog ovako ubjedljivog poraza. Nisu oni toliko dobro igrali koliko smo mi u dobrom dijelu utakmice podbacili. Ali ja još vjerujem da možemo dalje.
 2. Glasao sam za neradni Mada ovde u RS svakako je to već godinama.
 3. Fudbal je se pretvorio u biznis. U nekim klubovima tipa Mančester junajted,Bajern,Barselona ( jer realno okosnica tima je iz njihove omladinske škole )... se radi planskki i godinama i sve to padne u vodu zbog bogatih šeika ili oligarha. Za koju godinu će vjerovatno biti slično sa Malagom ili PSŽ.
 4. faust

  Izbori

  Sasvim očekivano. A što reče karudijan niko nije lud da dozvoli da Čedica bude ministar spoljnih poslova.
 5. faust

  Izbori

  Ja nemam riječi da objasnim koliko mi se taj čovjek gadi. Inače rezultati za mene nisu veliko iznenađenje. Očekivao sam da SPS napreduje i da Dveri ne pređu cenzus. Jedino što sam mislio da SRS prelazi cenzus. Ali predsjednički kandidat ih je upropastio.
 6. Mene još nisu prebacili na isti. Naravno naviću se i na novu verziju ali mislim da bi trebalo da prelazak na nove verzije bude dobrovoljan. A ne taman se naviknem na jedno a oni promjene i ajd jovo nanovo.
 7. Bajern je ove dvije utakmice odigrao hrabro napadački. I zbog toga mi je drago što su prošli. Da igrači Reala igraju kao što Kasiljas brani lagano bi svake godine bili osvajači LŠ.
 8. Bajern je imao bolje šanse u obe utakmice. Ja sam navijao za Bajern baš zbog Murinja kog ne podnosim.
 9. Pa pa i Realu Bajern je sad favorit.
 10. Sad je u redu. Mislio sam na ove smajlije pored teksta.
 11. Zašto ne mogu da ubacim smajlije u post?
 12. faust

  Otvorena veza

  Nisam bio u takvoj vezi a i nemam želju. Nemam želju da nekome sudim i ako se dvoje ljudi dogovori da budu u takvoj vezi nemam ništa protiv.
 13. Jedan. Imam dva telefona i dva broja ali iz dvije različite države.
 14. Šta znači poštovati? Znači poštovati uvjerenje drugih ne ismijevati njihov stav ili im nametati svoj. Nemam ništa protiv ateista ( čak o temi religije i ne pričam sa ljudima,niti ih pitam vjeruju li u boga) ali imam protiv toga da me neko proglašava šizofrenim,ludim,lošim čovjekom,kočničarom razvoja samo zato što sam religiozan.
×
×
 • Create New...