Idi na sadržaj

Top lista

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 13.05.2011. u svim oblastima

  1. Aiko

    Niko kao ja

    I ja sam sama sebi najlepsa, najzgodnija, najsnaznija, najhrabrija i u tom smislu ne bih nista menjala na sebi..i jedan sam od svojih najvecih obozavaoca.. A ono sto je najvaznije, nisam i jedini..:lol:
    3 poena
  2. Mia

    A Vi, kako 'te?

    ... uvek može bolje ... :uredu:
    2 poena
  3. believer

    Niko kao ja

    ovih dana ne pere na ruke.... ako me ko cuje ... ...
    2 poena
  4. lenjivica

    Placanje preko interneta

    Da li ste nekad nesto kupovali ili placali preko neta? Sta mislite o tome? Da li znate na koji nacin to sve funkcionise?
    1 poen
  5. Duga 12

    A Vi, kako 'te?

    Kako ja hoću :beyond:
    1 poen
  6. Adrijan

    Smešne slike sa neta

    :hahaha:
    1 poen
  7. Glisha

    A Vi, kako 'te?

    odLično... prilično odlično :lol:
    1 poen
  8. Turkmenbashi

    Kuda ide srpski fudbal?

    Pesma za vođu "Firme" Pesma "Pola Mađar, pola ustaša" nastala je kao osveta Srđanu Kuprešaku Kupretu, bivšem vođi navijača Partizana, koji je "promenio klupske boje" i postao jedan od viđenijih pristalica Vojvodine. Upravo zato se u pesmi kaže "uz Partizan odrast'o sam ja". Vremenom to je postala pesma koja se obavezno peva na utakmicama Partizana protiv Vojvodine kao uvreda za sve pristalice "lala". Pola Mađar, pola ustaša Uz Partizan odrast'o sam ja, za Vojvodinu sada navijam, pička najveća, duša prodana, pola Mađar, pola ustaša! http://sportservis.pressonline.rs/wsw/index.ph
    1 poen
  9. Smucalica

    Danas me je nasmejalo...

    :hahaha: :hahaha: :uzbud: :uzbud:
    1 poen
  10. Valter

    ATP turniri 2011.

    Ako si gledala juce sa Vavrinkom - E pa preslikan Jake razmene dok se set nije priblizio kraju, brejk u pravom trenutku i posle sFe laganica. Terorisao ga je drop-shotom, ako stigne sledi lob ... na kraju nije ni trcao na mrezu Jedna rec: Dominacija Bice opet sa Nadalom vamos tamos Prosle (ili pretprosle ) godine u ovo vreme, prognozirao sam raspad Djokovica i Mareja kao *zestokog momka-momka u usponu. Videcemo sJutra
    1 poen
  11. Glisha

    Niko kao ja

    Niko kao ja nije (z)brisan ...kad zmeU vako da citira Aiko moj chovek sorry... moja žena s'pljunutim mojim textom el sad dobro? :andja:
    1 poen
  12. Smucalica

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Da je današnji dan jedan od lepših... Nije bitno što je petak pa još trinaesti... Nije bitno što sam odradila skoro duplu smenu na poslu.... Nije bitno što ne možeš ispraviti baš sve krive Drine i svima pomoći... Bitno je da je dan lep i osunčan Bitno je da su kiflice uspele Bitno je da mi deca dolaze sutra kući Bitno je da mi je večeras bilo jaaakao lepo Zaključak - baš volem ovaj petak trinaesti :uredu:
    1 poen
  13. vesticara

    A Vi, kako 'te?

    Pobrkano. Više ne znam koji je dan u nedelji....:lol:
    1 poen
  14. kompaj

    Kuda ide srpski fudbal?

    Smuco mog'o bi pomisliti da si navijač Partizana:lol: Nego da li se ikad desilo da je neka komisija rekla da su sudije imale neujednačen kriterijum i direktno uticali na rezultat? E danas je izdato takvo saopštenje A da je Vojvodina nastavila utakmicu malo bi se ljutili, kritikovali i ... ništa kao i milion puta do sada. Mislim da je Vojvodina i trebala ovo uraditi (kad već drugi do sada nisu). Na ljutu ranu- ljuta trava.
    1 poen
  15. vesticara

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Da sam sinoć samo pala u krevet, i to u 19.15 ( za ne verovati!!) a probudila se jutros u 6.15. Ne pamtim kada sam spavala 11 sati !! Zato sam danas radila od 9-23.30...malo li je? Zaključujem da nisam normalna...
    1 poen
  16. gresan

    WTA turniri 2011.

    Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....kako je Nole oduvao 5. igraca na svetu.... Neprocenjivo.
    1 poen
  17. ELA

    Do kog ste zaključka danas došli?

    ...ako je danas 13ti, a kazu da jeste, i ako je sutra 14ti, a trebalo bi .......onda je ponedeljak 16ti - i jedva cekam da pocMem da radim :uzdise:
    1 poen
  18. Evilka

    WTA turniri 2011.

    Mozda bi Soderling pobedio da se out lopte boduju ... Neee, ma ni onda! :kez:
    1 poen
  19. 1 poen
  20. Valter

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Eh, petak 13. ponavljam se ali nema veze Svakog petka 13. oko ponoci, isli smo na groblje. One najke patIke koje sam (takodje) spominjao, e pa jednu sam izgubio u jurcanju o neki krs' Nego, ona nije smela A ja ostao sa njom u autu da joj drzim stra' (kasnije sam cuo od drugara da su to zajedno smislili). Pustio enigmu (opet ponavljanje - pricao sam o seXu slushajuci Enigmu), VOZI ME VOZI ME IDEMO IDEMO ... i vozio sam je, otisli smo .... I jos jedan zakljucak: gde god je Adrian one godine bio, Elu je morao da sretne :lol:
    1 poen
  21. Mia

    Trenutno slusam ...

    http://www.youtube.com/watch?v=vLU8C9WeIH8&feature=share
    1 poen
  22. Adrijan

    Koga ste upoznali sa ovog foruma?

    Nešto razmišljam, postoji veliikaaa šansa da sam jednu forumašicu, a može lako biti i dve, upoznao pre nekih osamnaestak godina. :cesces:
    1 poen
  23. Smucalica

    Kuda ide srpski fudbal?

    :bljak: Sve mi je ovo bljak... i fuj! Prvo - ko gubi ima pravo da se ljuti Drugo - grešaka jeste bilo, nekih očiglednih a nekih i da progledaš kroz prste, ali o tome ima ko da diskutuje i proverava... Treće - sve to nema veze sa prekidom utakmice i onog pros...vanja igrača, te hoću kakim, te neću kakim... to nije onda sport i nije igra... dotični fudbaleri u crveno belim dresovima ne smeju da daju sad komentare na ovaj potez... savetuju se sa Buturovićem (koji je baj d vej čist pred zakonom kao suza, jel' te) da li da igraju ili ne... i da, uz sve to, znalo se da se utakmica neće zav
    1 poen
  24. Glisha

    Sam/a protiv svih

    Nasho ko će da joj kaže... Elem pitanje.. Kako si uspela da doguraš na blizu polaTrista 'iljada ?.. tel mi.. pllllz ... kad meni na dvaesinekoj iljadi glishe razvale i kule i kapije.. a miš izleti iz znojave ruke i pobegne u neki naj najskrovitiji choshak.. od muke i bruke :hahaha::hahaha:
    1 poen
  25. ELA

    Niko kao ja

    Ja nisam najlepsa samoj sebi .........ali jesam svom muskom a on objektivan u pm. Sad ozbiljno. To zadovoljstvo fizickim izgledom crpim iz celokupnog zadovoljstva, ili nezadovoljstva sobom - vrlo mi je povezano ...nisam sebi lepa kada zapadnem u bedak, kada me frustracija masakrira - onda sam sebi ruzna, tripujem da sam se ugojila, menjala bih frizuru (onda na scenu stupa dr zMu koji kaze:'Meni si uvek ista....nista se ne menjas'). Da, isto tako, ali suprotno - kada 'dobijem injekciju entuzijazma', kada to krene iznutra ka spolja, lepa sam si do narcisoidnosti :oblak:
    1 poen
  26. Adrijan

    Kuda ide srpski fudbal?

    Moguće da , pazi mene "moguće", nemaju isti tretman, ali za to nisu krive javne ličnosti. Za to su (smo) krive nejavne ličnosti što ne uzmu usrane motke i ne oplave one javne ličnosti koje su krive za situaciju. No, to je već za neku drugu temu. Ja sam rekao ono što smatram da bi se trebalo desiti, a ne šta će se desiti. Na žalost, moram se u prognozi složiti sa tobom.
    1 poen
  27. Turkmenbashi

    Vojvodina u slikama

    Pančevo - Narodna bašta jesenas
    1 poen
  28. Valter

    Kuda ide srpski fudbal?

    Hteo sam da srocim neku recenicu kako je prirodna reakcija Vojvodjana na ovakvo "pevanje" povecanje "separatistickih elemenata" ali nisam umeo lepo da srocim Mozes da brises ili da premestis, nego mi tu -ujes Sto ne kukash da se 'apse ... a kad se Tadicu peva na stadionu larmas o neslobodi medija :pegla:
    1 poen
  29. Boginja

    Niko kao ja

    Mislim da niste razumeli poentu teme. Treba da iznesete svoje misljenje o sebi a ne o onom sto najbolje umete da radite. Dakle, misljenje o vasim vrlinama, fizickim izgledom,itd...zadovoljstvo ili nezadovoljstvo sobom samima. :flower:
    1 poen
  30. Adrijan

    Trenutno slusam ...

    1 poen
  31. Bledoliki_Vrach

    Trenutno slusam ...

    Sestra puŠtila i ja se nekako zaraziJo :stid2:
    1 poen
  32. Orion Lady

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Ljudi su jedno veliko razocarenje. Pa kazu nisu svi isti. Ma sta nisu? Jesu, svi redom. Kad tad.
    1 poen
  33. ako_odem

    Koga ste upoznali sa ovog foruma?

    Onomad sam upoznao Letargiju. To je bio jedan pravi maĆo susret pun dijaloga na intergalaktičkointelektualnom nivou, lišen i najmanje trunke patetike, cmizdrenja za ženama i tih pojava totalno nedoličnih svakom alfa mužjaku koji drži do sebe. :pljuc:
    1 poen
×
×
  • Create New...