Idi na sadržaj

Dana

Član
  • Broj poruka

    611
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

3 pratilaca

O članu Dana

  • Nivo
    Član
  • Rođendan 24.06.1948.

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Skorašnji posetioci

Blok sa poslednjim posetama je onemogućen i nije vidljiv ostalim članovima.

  1. Vest dana: Premijer Srbije Ivica Dacic najavio 1, januara ulazak Srbije u Novu Godinu....: Baš lepo od njega,i tako smo u mnogo čemu neupućeni:mahanje:
  2. Dana

    Perica

    Pita učiteljica u školi ko je napisao “Na Drini Ćuprija” pa kaže: -Ajde reci nam ti Perice. Perica će na to:... -Nisam ja majke mi! Učiteljica pukne I odvede ga direktoru i kaže: -Ma zamislite ja pitam ko je napisao “Na Drini Ćuprija”, a on mi na to kaže “Nisam ja majke mi!” Na to će director: -Pa možda mali i nije. Učiteljica pusti urlik, uhvati Pericu za uši i izvede ga iz škole. Sretnu oni policajca, I učiteljica se odmah njemu požali: -Ma zamislite ja pitam ko je napisao “Na Drini Ćuprija”, a on mi na to kaže “Nisam ja majke mi!”. Odvedem ga kod direktora koji mi
  3. Dana

    Vicevi o plavušama

    Ide plavuša u dućan kupiti televizor. Prodavač joj kaže: - Žao mi je gospođice, ali ne prodajemo plavušama. Ona se naljuti da kakva je to diskriminacija i ode doma. Sutradan si ofarba kosu u smeđe i odluči opet probati. Uđe u dućan i pita prodavača za televizor, na što će on opet: - Ne prodajemo plavušama. - Pa dobro, kako ste znali da sam plavuša? - Zato što mi prodajemo mikrovalne pećnice.
  4. Dolazi neka gospođa na oglasno odeljenje dnevnih novina: - Da li se ovde primaju oglasi o nestalim osobama? - Da, izvolite. - Hoću da dam oglas, pa kad onaj moj pas to pročita, valjda će se vratiti. - Ali, gospođo, psi ne znaju da čitaju!? - Onaj za kojeg sam se ja udala - zna!
  5. Dana

    Današnji vic

    Zaustavi pandur coveka sto je prosao na crveno i kaze mu: - "Pa dobro covece imas li ti oci vidis li da si prosao na crveno?" Covek: - "Izvinite, ali ja sam daltonista." Na to ce pandur: - "Pa nas zakon vazi i za strane drzavljane.
  6. Dana

    Današnji vic

    PRICAJU TATA I SIN KINEZI: Sin: tata tata ja jako volim ping pong Tata: pa zeni je sine....:mahanje:
  7. Dana

    Današnji vic

    otac i sin crv žive u izmetu (da ne kažem govnetu) i sin pita tatu. Kako to tata drugi crvi žive u jabuci, mesu, siru... na lepšim mestima, a mi ceo život u govnima. A otac kaže, sine, otadžbina je otadžbina."
  8. Ajme ja sam rešila da ne zalazim u to jerbo nisam više za ništa,mislim učenje.
  9. Dana

    Današnji vic

    Umro Tito i na raspravi o Paklu ili Raju zaključe da ipak nije bio loš čovek, ali pošto je bio ateista i zadrta komunjara, dogovore se Bog i Đavo da jednu godinu provede u Paklu a drugu u Raju. Prvi ga preuzme Đavo i posle godinu dana dolazi Bogu: • Gospode Bože, daj uzmi ovoga, tvoj je red, napravio mi veliku štetu, mnoge demone je pretvorio u pionire sad me naterali da organizujemo radnu akciju sređivanja Pakla! Posle godinu dana dolazi Đavo i kaže: • Gospode Bože, daj onu komunjaru, na mene je red, prošlo godinu dana. A Bog mu kaže: • Kao prvo nemoj da me zoveš Gospode Bože, već druže
  10. Dana

    Željko Krznarić

    Stigla si mi Stigla si sve godine i prestigla ih Izmakla vjetrovima s obale Mirisnih se ruku dotakla ovih krajolika Moga srca proširenog na tvoje detalje Izmakla si nevoljama i dosadnim danima Uplovila u moje more ljubavi Uzburkala vrhove prstiju na mekanim Dodirima tvoje kože Pod blijedim mjesečevim zagrljajem S tobom godinu proživim u jednom danu I priljubljen uz tople tvoje grudi Znam da sam s tobom pjesma Koja lebdi nad travom negaženom u praskozorje Naše probuđene nježnosti Stigla si na vrijeme Da pobijediš vrijeme I da me nađeš osuđenog na tebe
×
×
  • Create New...