Jump to content

Dana

Members
 • Content Count

  611
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Dana

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/24/1948

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vest dana: Premijer Srbije Ivica Dacic najavio 1, januara ulazak Srbije u Novu Godinu....: Baš lepo od njega,i tako smo u mnogo čemu neupućeni:mahanje:
 2. Dana

  Perica

  Pita učiteljica u školi ko je napisao “Na Drini Ćuprija” pa kaže: -Ajde reci nam ti Perice. Perica će na to:... -Nisam ja majke mi! Učiteljica pukne I odvede ga direktoru i kaže: -Ma zamislite ja pitam ko je napisao “Na Drini Ćuprija”, a on mi na to kaže “Nisam ja majke mi!” Na to će director: -Pa možda mali i nije. Učiteljica pusti urlik, uhvati Pericu za uši i izvede ga iz škole. Sretnu oni policajca, I učiteljica se odmah njemu požali: -Ma zamislite ja pitam ko je napisao “Na Drini Ćuprija”, a on mi na to kaže “Nisam ja majke mi!”. Odvedem ga kod direktora koji mi
 3. Ide plavuša u dućan kupiti televizor. Prodavač joj kaže: - Žao mi je gospođice, ali ne prodajemo plavušama. Ona se naljuti da kakva je to diskriminacija i ode doma. Sutradan si ofarba kosu u smeđe i odluči opet probati. Uđe u dućan i pita prodavača za televizor, na što će on opet: - Ne prodajemo plavušama. - Pa dobro, kako ste znali da sam plavuša? - Zato što mi prodajemo mikrovalne pećnice.
 4. Dolazi neka gospođa na oglasno odeljenje dnevnih novina: - Da li se ovde primaju oglasi o nestalim osobama? - Da, izvolite. - Hoću da dam oglas, pa kad onaj moj pas to pročita, valjda će se vratiti. - Ali, gospođo, psi ne znaju da čitaju!? - Onaj za kojeg sam se ja udala - zna!
 5. Zaustavi pandur coveka sto je prosao na crveno i kaze mu: - "Pa dobro covece imas li ti oci vidis li da si prosao na crveno?" Covek: - "Izvinite, ali ja sam daltonista." Na to ce pandur: - "Pa nas zakon vazi i za strane drzavljane.
 6. PRICAJU TATA I SIN KINEZI: Sin: tata tata ja jako volim ping pong Tata: pa zeni je sine....:mahanje:
 7. otac i sin crv žive u izmetu (da ne kažem govnetu) i sin pita tatu. Kako to tata drugi crvi žive u jabuci, mesu, siru... na lepšim mestima, a mi ceo život u govnima. A otac kaže, sine, otadžbina je otadžbina."
 8. Ajme ja sam rešila da ne zalazim u to jerbo nisam više za ništa,mislim učenje.
 9. Umro Tito i na raspravi o Paklu ili Raju zaključe da ipak nije bio loš čovek, ali pošto je bio ateista i zadrta komunjara, dogovore se Bog i Đavo da jednu godinu provede u Paklu a drugu u Raju. Prvi ga preuzme Đavo i posle godinu dana dolazi Bogu: • Gospode Bože, daj uzmi ovoga, tvoj je red, napravio mi veliku štetu, mnoge demone je pretvorio u pionire sad me naterali da organizujemo radnu akciju sređivanja Pakla! Posle godinu dana dolazi Đavo i kaže: • Gospode Bože, daj onu komunjaru, na mene je red, prošlo godinu dana. A Bog mu kaže: • Kao prvo nemoj da me zoveš Gospode Bože, već druže
 10. Stigla si mi Stigla si sve godine i prestigla ih Izmakla vjetrovima s obale Mirisnih se ruku dotakla ovih krajolika Moga srca proširenog na tvoje detalje Izmakla si nevoljama i dosadnim danima Uplovila u moje more ljubavi Uzburkala vrhove prstiju na mekanim Dodirima tvoje kože Pod blijedim mjesečevim zagrljajem S tobom godinu proživim u jednom danu I priljubljen uz tople tvoje grudi Znam da sam s tobom pjesma Koja lebdi nad travom negaženom u praskozorje Naše probuđene nježnosti Stigla si na vrijeme Da pobijediš vrijeme I da me nađeš osuđenog na tebe
×
×
 • Create New...