Idi na sadržaj

Glisha

Član
  • Broj poruka

    2951
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    227

Sve što je napisao član Glisha

  1. Glisha

    Plus / Minus

    390 ........... shestitza se kanda izvrnila
  2. _________ trans lation: Evo, ima godina kako Bog me ne gleda u grudima rupa crna kroz nju duša pobegla Hej, meseče, ti si prorok gde je sada, ko to zna ranu koju niko nema imam ja, imam jaaaaaaaaaaaaaaaa ih lele, što te ne ubih ispod one kruške :rnr::rnr:
  3. u prethodnom izLaganju sam već izLagala koga/kada/kako i zašto ne/čitam sada bih samo josh da dodam Lajkove, repute, smajlije, poljuBce, suntza i srtza delim samo GoZi !!! laZzem. i DuZi lazZem... i Veci i kumi joj EvilCi i Adrijanu i Ludom i Smuci i Aiki i Zvjerki i Morphu i Neu i Turku i Shumici i Mari i Aiki i Vojkanu i Eli i Lenjoj i Žabi laZZem..... i Goozi! :mail:
  4. Pravim se v(l)ažna na fb .. reklamiram NSPort, Četir Jahača.... i seBe
  5. znam da me voleš al' ne znam za_Što ti nije smešno ? (tebi bRe vojkane ništa nije smešno.. ni maleckin demonstrativni šut, ni čilac koji "od silnog posla" ne vidi svoju porodicu.. pa ih kad pomru tužno gleda na slici... p'sHta ti 'ochesh... to je žiFot ) :plaz3:
  6. dete nije dete igračka za strine i tete dete je dete.. i kad šoot oo mooda dobijEte da ga volite i razumEte ...od gleve (preko cipele) do pete :hahaha: To malecka!!!!
  7. Hvala deCo ... rasPlakaste me
  8. :zagrljaj: Hvala dugačka :srce:

  9. ne znam šta da mislim i šta da ti kažem... dal' da ti želim udaVu il' da ti je ne poželim šta god da ti kažem ... bojiM se , (po)"kajaću se" ;):lol: ljubac :srce:

  10. umirem od smeha :ggg::ggg:
  11. Koristim priliku da o5 pomenem (u)poznavanje jednog sjajnog roditelja.. tačnije roditeljke. Upoznavanjem majke mog prvog muža, sva prethodna i buduća upoznavanja roditelja postala su "smešna". Imala sam sreću, da u paketu sa njim dobijem njegovu majku.. koju je u.b.r. on zvao Olga, a ja "mama Olgica" Dvadeset godina po rastanku sa njenim sinom, ona mi je trajala ne samo kao baka našeg sina, nego kao moje biće... baš moje, mnogo drago biće. Trajalo bi to naše nenarušivo prijateljstvo još duže, da mi je duže poživela. Samim tim.. i da je valjala, majka mog drugog (ali prvog u s
  12. Glisha

    Laž o osobi iznad

    eee, a ona ima 12 godina! (..nepunih) molila me je da nikom ne kažem, ali me je poVukla za jezik i eto joj sad :plaz:
  13. Glisha

    Laž o osobi iznad

    maloletnica! ima 13 i po' godina.. sad je završila 6-ti razred 2000to godište, kad vam kažem... nego se folira
  14. Re: Sta ste poslednje kupili..? ... a što znam ja otkud u meHički mix nasha žaba :fijuk:
  15. Volim da primam dve-tri plate... ali mrzim da radim i za jednu :zeva:
  16. Glisha

    Pitam te, pitam...

    ali... ja ne slišim radiJo ... prosleđujem pitanje Imaš li radiJo? Slušaš li radiJa? Pjesma koju najcesce cujes na radiu?
  17. razmišljam.... dimije GoGo nest'o?!
×
×
  • Create New...