Idi na sadržaj

Top lista

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04.05.2011. u svim oblastima

  1. bigrancer

    Hrana koju ne volim

    Ne volim jastoga. Nisam ga nikada jeo ali sam ga jednom na moru gledao za susednim stolom i nije mi bio simpatican. Ne volim supu od ajkulinih peraja. Nisam je nikad jeo ali kada bih ugledao peraje u supi pomislio bih "sace iskociti ajkula " Ne volim zablje batake. Nisam ih nikada jeo . ali ne zbog njihovog izgleda, ne, vec sto imaju malo mesa a trebalo bi mnogo posla koji nije vredan truda za tako malo mesa. Ne volim kavijar. Nisam ga nikada jeo ali nesto ne simpatisem Ruse pa ga ne volim iz principa. Ne volim lignje. Nisam ih nikada jeo ali mi nekako ime ljigavo zvuci. Ne voli
    5 poena
  2. Lillith

    Sam/a protiv svih

    Nisam ni znala da sam prozvata ovde dok ne naletih na neko letargijino baljezganje na nekoj drugoj temi.. E onda ovu jedva nađo.. Jal je na druženju, jal na zabavi, jal na igraonici.. Okeeej, sad sam tu. Rođena sam kao mala.. i ta priča.. u Splitu, rasla sam u Zrenjaninu, poslednjih 18 godina živim u Novom Sadu. Šesetpet kila, žive vage. Nikad mi neće biti jasan poriv tadašnje administracije da me metne za mudoratora na sexu. Osim na ninđinom PP-u nikad slika mog spolovila nije ukrasila stranicu forumašku ni tamo ni ovde. Inače, to sexy moderatorka je Valterovo šaljenje n
    3 poena
  3. believer

    Volim...

    mnogo volim kad vece ispadne neocekivano dobro sinoc sam imala veceru s prijateljima....pustali smo domace stvari iz osamdesetih,nalivali se dzinom i votkom,izvodili koreografije ,smejali se ,klopali,podbadali...ma savrseno! ja sam se obeznanila od alkohola nije bas da volim,ali mi je jutros glava skoro - pa u redu volim sto su oni bili veseli i raspolozeni,sto je hrane bilo dovoljno i sto se osecam danas sjajno :girldance:
    3 poena
  4. Evilka

    Izvin'te, ali stvarno mi se NE sviDZa...

    Nece da mi se svidi ako Glisha skrati postove i prestane da koristi smajlice u istim Jos ako navuce zavesu... ... nece valjati Inace, do sada nemam nekih vecih zamerki vrednih pomena kao i da mi se nesto special ne sviDZa.
    3 poena
  5. Valter

    A ... šta ti sada radiš?

    Cutim pushim i razmisljam ko to ceka Elu jal' je Miki jal' je Letargija :smoke:
    2 poena
  6. bigrancer

    Otisak u vremenu

    Imam. Na ogoleloj grani drhtao je njen lik. Pihtijastoj senci nalik. Sa bledog cela slivao se hladan znoj. Kap na suvoj postelji. Iznenada, iz nje je prhnuo golub. I odneo sa sobom sve dobre vesti. Smejala se. Pruzala je ruke. Blagosiljala je ostatke secanja lepljivom tisinom blazena. I trazila je rec. Rec koja od misli do misli plovi. Rec koja boli. Bila je sama. Bila je blizu. U zoru Reke su odnele granu u ishodiste. Nije o ljubavi izmedju muskarca i zene ali otisak u vremenu jeste. Jeste o ljubavi , o jednom trenutku u vremenu pa je i otisak takav. Dub
    2 poena
  7. pleSachica

    Trenutno slusam ...

    http://www.youtube.com/watch?v=HpSBFmKYo9o :dance:
    2 poena
  8. Mia

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Da ću da pravim rezove, oštre.. hirurške... precizne... samim tim i bolne... :kez:
    2 poena
  9. Mia

    Pričam ti priču, iz života, o životu...

    Marija je supruga mog bratanca. Prvi ''šamar'' je zviznula rodbini, kada se izjasnila da ne želi da se formalno uda, tj. da stavi potpis kod matičara. (nikada nisam shvatala tu frku ni oko čega, njihov izbor, njihova stvar) Moja prelepa kuždravica, sa garavim očima. Bistrooka, ništa ne može da joj promakne, a i ništa joj nije teško. Drugi ''šamar'' je ''pao'', kada su se ona i bratanac izjasnili da ne žele da žive u zajednici, sa njegovima - mojima - našima Onda je tetka morala da se umeša, i da im da podršku. (veoma nežnu i suptilnu) ah... Pustite decu da žive onako kako ž
    2 poena
  10. Sunflower

    Nisam mogao/la, a da ne primetim...

    Da je Grešni tu ...a ja ga nisam primjetila. AJaoooj...ma di da begam, tu sam, tu sam. :cica:
    2 poena
  11. Bledoliki_Vrach

    Sam/a protiv svih

    Koga najviše voliš da čitaš na forumu? Ko ti je najveći smarač -II- -II-? Koji broj cipela nosiš? Imaš li kućnog ljubimca? Koliko imaš godina? Zašto takav nik? Omiljeni film? Tri omiljene pesme? Najbolja knjiga koju si pročitala? Koliko imaš kila :pljuc:
    1 poen
  12. Bledoliki_Vrach

    A ... šta ti sada radiš?

    Sedim i razmišljam o temi ne volim pa zavolim:pljuc: Nije red da na njoj napišem, ali ovde me baš zabole. Kao mali nisam jeo govna, a sad ih jedem naveliko :pljuc:
    1 poen
  13. ELA

    Ne volim, pa zavolim

    Ne da nisam volela, nego sam mrzela - bareno povrce, a vala i presno ...nekada davno, kad sam bila maJa Na vrhu liste omrazenih, posebno mesto su zauzimale tikvice - cuspajz, pohovane ...jelo se uz suze i pod pretnjom, a takodjer i plavi patlidjan. Secam se tatinog ubedjivanja:'Probaj, ma OVO ni Karadjordjevici nisu jeli' ....- Blago njima ....... Nisam volela ni spanac, ali ga nije volela ni mama pa ga je retko spremala. Tako smo se povrce i ja mrzeli, dok se nisam dohvatila kecelje i varjace. Kada sam sama morala da smisljam meni, krenulo je experimentisanje ukusima i namirnicama (ko ce da
    1 poen
  14. believer

    Sta ste poslednje kupili..?

    braon cipele s pristojnom stiklom i kevi antilop crne cipele a inace...sve pare dadoh na `ranu....:(
    1 poen
  15. Aiko

    A Vi, kako 'te?

    Ubi me nesanica, ustala sam s glavoboljom, otisla na posao s glavoboljom, primila brdo pacijenata s glavoboljom, tu istu glavobolju, samo malo jacu vratila opet kuci..prijao mi jedino trening od citavog dana.. I sad odoh da probam da spavam, s glavoboljom..:dry:
    1 poen
  16. Bledoliki_Vrach

    A ... šta ti sada radiš?

    Je'm goMna na kašičicu razmišljam kako da se oporavim od ovog plačipičkizma koji me je spopao, i da se vratim na svoje prirodno stanje, a to je mega,hiper, giga, frajerski pristup životu :lazy:
    1 poen
  17. slavkos

    A ... šta ti sada radiš?

    ...stigao je sms sad mogu mirno na spavanje :lazy:
    1 poen
  18. Boginja

    Volim...

    Volim... -crno vino -tamburase -dobro drustvo -igru -pesmu -kafane ...i eto :beyond:
    1 poen
  19. gresan

    Ja bih pesmom da ti kazem

    Au što je škola zgodna leči lenjost i samoću k'o da joj je kuća rodna šteta što ne radi noću :kez:
    1 poen
  20. Jeca

    A ... šta ti sada radiš?

    uviđavam da i nisam neš' mnogo propustila..
    1 poen
  21. Orion Lady

    A ... šta ti sada radiš?

    Gledam. Ovako. Ko mutava. ..mrzim kad zaspim kad mi vrjeme nije.. :dry:
    1 poen
  22. Turkmenbashi

    Poslednji film koji sam pogledao/la je..

    Bele lavove slobodno zaobiđite
    1 poen
  23. Duga 12

    A Vi, kako 'te?

    Napokon kući Zapravo,stravično sam...,najrađe bi sve četiri u vis,al ne mogu...obećala sam da ću ispecati kifle...a sve ko neće mi se...samo još da prepišem recepaT :hahaha:
    1 poen
  24. Bledoliki_Vrach

    Istina ili izazov!

    Najbolja stvar koja mi se desila u životu je što mi se rodio sin Dimitrije, mislim da od toga ne postoji niš' bolje Istina ili ovo drugo :pljuc:
    1 poen
  25. Mia

    A ... šta ti sada radiš?

    Zalepim se za plafon kao mačka u crtanim filmovima, kada god mi zazvoni telefon.:cucla:
    1 poen
  26. Valter

    Istina ili izazov!

    Pa onaj Puch ! Kad su smenili Najku, zrNce i babu / oni sto *oce kake nece kake ...... a krivi su mi bili svi moderatori ... jer su imali, taj svoj, odvojeni svet gde su mogli da diskutuju u kom pravcu treba ici. Najmoralniji cin (po meni) bio bi da daju ostavke ... navodno su dali (neke od njih) ali, tobozze, morale da savesno obavljaju poslove brisanja. Nisam ljut ... i moderatori su ljudi ...... Istina ili Izazov ?
    1 poen
  27. ako_odem

    Sam/a protiv svih

    Koga najviše voliš da čitaš na forumu? Ko ti je najveći smarač -II- -II-? Koji broj cipela nosiš? Imaš li kućnog ljubimca? Zašto takav nik? :pljuc:
    1 poen
  28. pleSachica

    Filmska muzika, iliti muzika u filmovima

    :girldance:
    1 poen
  29. Orion Lady

    A ... šta ti sada radiš?

    Ama bas nista. :lazy:
    1 poen
  30. Orion Lady

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Zakljucujem da mi neko mazno 10€. :dry:
    1 poen
  31. ako_odem

    Trenutno slusam ...

    :(
    1 poen
  32. Valter

    Hrana koju ne volim

    "I pi'tije idu s' godinama" Bas ne mogu da se setim neke hrane koju (ono bash) ne volim. :prase:
    1 poen
  33. ako_odem

    Izvin'te, ali stvarno mi se NE sviDZa...

    Jedino mi se ne sviđaju povremeni paranoični ispadi, tj. ogroman broj čestitih forumaša se nalazi prozvanim čim komentar bude iole negativan .
    1 poen
  34. ELA

    Nisam mogao/la, a da ne primetim...

    ...da nalecem po drugi put na transport pod pratnjom, u roku od nedelju dana. Prvi put sam ga videla nocom, i bilo je bas spuki ...mada, nije nista manje strasno ni u po bela dana. Prvo policijski auto, pa neki spec. za pratnju, a onda k'o u americkim filmovima 'sleper na kojem je atomska bOmba' Ozbiljno! Prvo sam mislila da je cisterna sa nekim opasnim hemikalijama, ali ono je neki cilindricni valjak duzine ...pa sad da ne lupam - 2O - 3Om (ma, kao dva spojena dabl autobusa ) ............. Spuki, a ja ne kafenisem u komsiluku, ne hvatam ni lokalnu televiziju - i nemam pojma sta se desava
    1 poen
  35. 1 poen
  36. Adrijan

    Dogodilo ( Vam ) se na današnji dan...

    Pre 31 godinu, nedelja beše, vraćali smo se sa arbajta u voćnaku i u peglici, koliko se moglo, slušali radio. I onda, taman prolazeći pored Šebešfoka, smo čuli... Ja ne poznajem nikoga ko tih dana iskreno nije bio tužan. I oni, koji danas pljuju, opravdano il' neopravdano, po njegovom liku i delu, siguran sam da su tada suzu tuge pustili.
    1 poen
  37. Valter

    Istina ili izazov!

    Jugoslav Asimovic - Valter .... Kao na primer: Slobodan Penezic - Krcun Istina ili Izazov ?
    1 poen
  38. Bledoliki_Vrach

    Hrana koju ne volim

    Ne jedem šargarepLu, osim onu iz turšije. Ne volim čorbast pasulj s rebarcima, samo ga je'm s kobajom, NE volim grašak, osim ako je s mlevenim mesom, tipa musak s graškom Ne volim spanać osim ako sam gladan k'o vuk a u frižideru duva promaja :pljuc:
    1 poen
  39. Morpheus

    Izvin'te, ali stvarno mi se NE sviDZa...

    Clanovi, ako nemate sta prigovoriti na racun foruma, ova tema nije za vas. Primedbe na racun clanova izlozite njima licno. Ako ova tema nastavi dosadasnjim tempom, bice uklonjena. Hvala na razumevanju.
    1 poen
  40. vesticara

    Izvin'te, ali stvarno mi se NE sviDZa...

    Dok je ELA otvarala temu, ja sam piskarala ovde.. pa smo se mimoišle.... :lol:
    1 poen
  41. Glisha

    A ... šta ti sada radiš?

    ondak obrati pažnjE i na chat... pratim dijete na daleke pute.. završila s'pakovanjem .. nisam ni spavala ochi su mi ko sarmice ne vidim belu machku
    1 poen
  42. Glisha

    Izvin'te, ali stvarno mi se NE sviDZa...

    Meni mi se brate ne sviđam ja. Sa sve svojim dugim postovima... i glupim štosOvima. A tek sa jebote svim onim smajlijima. Pa dokle vishe. Ochu to da mi kažem.. il chu da puknem na zdravo mesto. Evo recimo ovaj smajli . Znachi.. kad ova krivonoga počme da trlja o patos s'tom desnom nogom i tom tzrvenom tzipelom koja veze nema s mashnom i ta snužđena faca... ijaaaao e lepo mi dođe da odem odavLe... il' da me s'nechim gaĐam. i da se nikad ne vratim.
    1 poen
  43. Meni se ne sviDža npr spamovanje tipa: Osoba A: Jesi li skuvala ručak Osoba B: Jesam Osoba A: A, jes' ga posolila Osoba B: Jesam I to sve na istoj temi na šes' strana. Ostalo mi je skroz super, i volim da piskaram ovde :lazy:
    1 poen
  44. 1 poen
  45. Duga 12

    Ne volim...

    Dakle ne volim... one dečije zeze...sad smo drugarice sad nismo drugarice ...mislim,ili jesmo ili nismo ,nema tu kod mene dva zeca-tri zeca Ne volim ni po kraTkom postupku,al što se mora nije teško.Zatim vulgarnosti... :strikeraj: I...ne volim januar,ni bele zimske vragove,u svakom snegu ja vidim iste tragove...
    1 poen
  46. vesticara

    Hrana koju ne volim

    Ne volim jagnjetinu, jaretinu, pihtije, škembiće, švarglu, džigernjaču, papke ( u paprikašu )...ribe i plivajuće živuljke....i recimo da je tu kraj....:lol:
    1 poen
  47. Aiko

    Volim...

    Povrce..ma sta volim, obozavam.. Tamanim ga u ogromnim kolicinama, toliko da me od miloste zovu koza..:lol:
    1 poen
  48. bigrancer

    Omiljeni stihovi

    Balerina Rekla je: "Kad porastem, biću balerina, kao sto je bila moja mama. Postaću dama i udaću se za svog baletana." "A, jel mogu ja da budem tvoj baletan?" "A, jel umeš da se ljubiš?" "Umem!", rekoh i poljubih je u obraz. "Ne tako!" "Nego kako?!" "Onako filmski!" "A, to ono kao bajagi..." "Me ne, izistinski" "Izistinski!?" "Da, izistinski." "Hajde, pokaži." "Važi. Zažmuri prvi i otvori malo usta." "A ti?" "I ja ću svoja, pa kad ih prislonim na tvoja, a ti se onda isplazi." "Ma, neću da se plazim! Na šta to liči?!" "Pssst, ne viči! To se tako radi
    1 poen
  49. Starsica

    Sam/a protiv svih

    Odo' i vidimo se za vikend. Sledeca je Lilith :kiss:
    1 poen
  50. Turkmenbashi

    ''Blue hour'' fotografija

    Giardini Naxos - A magic blue hour by ciccioetneo, on Flickr
    1 poen
×
×
  • Create New...