Idi na sadržaj

Bledoliki_Vrach

Član
  • Broj poruka

    710
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    7

Sve što je napisao član Bledoliki_Vrach

  1. @Morpheus Koji je grad u kome bi voleo da živiš, osim onoga u kome si sada?
  2. KAo npr kada sam "istripovao" i pitao te kako bi se ti osećao kada bih ja, kao npr ti, svaki dan obletao i balavio za Suzanom kao ti za JAsminom? Sećaš se šta si mi ti tada napisao kada sam ti se obratio? A sad ga šiljiš na slike u kupaćem A to vidiš nije bio trip. Pogledaj svoj konmentar za sliku u kupaćem i portiklu ispod. Ili npr kada mojoj najboljoj drugarici napišeš"HAjde da odjebemo Dobrosava, i da se mi zajebavamo" Jesam li ja to pisao nekom tvom? Šta sam istripovao? Da si loš čovek, da si podmukao? Nisam, to je moje mišljenje zasnovano na tvojim postupcima Da bi jebao mrtvu mač
  3. Istina, skloni ignore, da vidiš :lazy:
  4. Što se odam' brecaš, samo sam pit'o :dry:

  5. Kako se ponašaš kad popizdiš, lupaš stvari? Šetaš se? Vičeš? Izudaraš muža?
  6. Ja pomislih da me nešto zajebavaš, culpa mea ;)

  7. Starsica-moja ljubaF Goga- moj drug, tu je kad treba Beliver-zato što me je nazvala u par navrata nekim groznim imenom Belissima, zato što piše super pesme Valter-zato što je lud skroz Istina il' izazov?
  8. Nisam isključiv, mada bih voleo da jesam, baš bih, baš voleo, i baš bi mi prijalo malo isključivosti za promenu. Ovako sam k'o neki šonja Stalno menjam mišljenja i kontam šta bi bilo bolje, kažem za sebe da sam dUplomat, a u suštini sam pizda, valjda :cesces:
  9. LjubaFi, s tobom se ne biK nikada prepucavao elem, koliko često ustaješ na levu nogu i ko prvi strada? :pljuc:
  10. EvE me, mlatim neku praznu slamu, navuk'o se na net ponovo, jednom narkoman, vazda narkoman :ggg: :kiss:

  11. Smetnu sam s uma da tetki čestitam Božić :scared: Jebaćemisvepospisku Da se osvrnem na elino pisanje to hate- mrzeti to love somebody voleti nekoka not love somebody ne voleti nekoga Ja nisam hejter, ja u svom malenom srcu imam više ljubavi nego svi vi što se gađate kafama i tortama, i smeškate jedni drugima Inače, FYI, bilo mi dosadno pa ti postavih pitanje, a na ovu igru dolazim samo kada se smorim k'o pingvinu Sahari, no dobro, a o tebi sa onog mesta od "dobrih ljudi" imam više informacija nego što mi je zaista potrebno Istina il' izazov?
  12. Istina :pljuc:
  13. Verovatno će u svakom busu da stoji pandur sa alko testom, u kojićemo da duvamo pre ulaska u bus, ili će na stanice da stave alko testove sa natpisom :Dragi građani poduvajte pre nego uđete u bus :lol:
  14. Koga si upoznala s foruma, skim se čula, s kim se i dalje čuješ, koga voliš a koga jok. BEz uopštenih odgovora, sve vas volim etc :pljuc:
  15. One koji su ok prema meni, pokazuju da su mi prijatelji i u čiju iskrenost ne sumnjam, nisam, niti ću. One u čiju sam iskrenost i dobre namere posumnjao, jesam, i svaki put iznova bih, da se ponovo rodim Istina ili izazov?
  16. Trči skins za cigankom i viče: stani, stani!!! Ciganka i dalje beži, juri glavom bez obrzira. Skins: "Stani, bre, hoću nešto da ti kažem!!!" Ciganka: "Ne moram ja baš sve da znam!" :ggg:
  17. Jeste, ja sam vazda bio bolji od očekivaTog :lazy: Što ne poništava činjenicu da volim svog punoglavca žabastog i tako to :pljuc:

  18. Volim te žabetino moja krastačo jedna ravničarska :lazy: i tako te neke gluposti emotivne prirode :kiss:

  19. Ko mi tura repute bRez potpisa, jebem ga baš, kako misli da znam ko je ako se ne potpiše ?oću da znam ko mi dirka repute :lol:
  20. Alo bre žabetino, kak'e su to fore da te nema da posle onog zadatka makar jednom nedeljno izjaviš ljubaF svom Vraču :(:pljuc: da se nije ponov'lo :lazy:

  21. Sve, začini cure na sve strane Da li bi mogao/la da gajiš neku životinju(npr zeca) i da posle tog stvora pojedeš s lukom, npr
  22. jesam kobilu Šta prvo pomislite kad neko kaže jahanje?
×
×
  • Create New...