Idi na sadržaj

Valter

Član
  • Broj poruka

    730
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    2

Sve što je napisao član Valter

  1. Valter

    Istina ili izazov!

    Je si l' metnula kupus ? ... i uopste, kako se pripremas za zimu ? ... ja li drva, ja li zimske gume, s' vunama postavljene cizme, jedno-dva svinceta u zamerzivac ... odvajanje od plate za neko zimovane na rate ... Pismeni sastav na temu: Kako cu prezimiti zimu . . . (Imas srece sto sise suzdrzo, dobar izbor.)
  2. Valter

    Istina ili izazov!

    Gliso ... oD jebi ... osim ako si hteO da kazes nEistina ... tad dozvoljavam i da odjebuckas
  3. Valter

    Istina ili izazov!

    Ima Meni novac ne znaci nista ... ali nista uopste nisam razmisljao (promisljao) moze dalje
  4. Valter

    Istina ili izazov!

    Istina ali samo da nabacim "Stavio bih i neki šal oko vrata i 90 minuta se pretvarao da navijam za Partizan, njoj za ljubav." Ovo je tuzno.
  5. Ela, dodji da te zapratim ... Jugoslav Paser / volim tviter, najjaci je ... majke mi
  6. Sunsflwovrerer (?) ... u guzvi sam stravicnoj, 'teo da joj posaljem poruku al' vidim Aiko neko nedostaje pa pomislio da sam ja ... i kad sam vec tu ... pozdravi je pozdravi, volim je ko pre EH da mogu poslati joj suzeeeee suze bi joj rekle sve
  7. "Zamisli da u formular, u rubriku "nacionalnost" napišem npr. Mađarica jer se tako najbolje osećam?|" Evo, zamislio sam :roll:
  8. Jesam, od nacistickih zavojevaca ... samo cu morati da se vratim i jebem mater ovim domacim kvislinzima, petokolonasima .... sprema se oluja :D /

  9. Valter

    Istina ili izazov!

    Neki odmor, polu-pansioni vo-no, A? ... MisIm dosta vise tih kampovanja po Moravama, iSprSi se malo !
  10. Valter

    Istina ili izazov!

    Ajde sutra cu da smislim nesto ... danas nisam u mogucnosti :*
  11. Valter

    Istina ili izazov!

    U znoju rada svog ... ima tu neka Peskara u Zrenjaninu ali ne postizavam, tek jednom nocOm, No, za 5-6 dana idem na dve nedelje kuci (radne al' ne mari) pa ce se brckam u Neri (mozda malo i jezera) ... Na Beljaku nisam bio paaaa cirka 10 godina, teca umro sestra prodala camac i jbg/ Istina ili Izazov ?
  12. Valter

    Istina ili izazov!

    ae nesto :)
  13. Stecan rodjendan forumasu :)
  14. Valter

    Istina ili izazov!

    A na sta se ti grejes .. mislim ko ti (ili sto ti) greje dushu i srce ... :srce:
  15. Nije h8, ravna linija ______ / ... hteo sam da nastavimo druzenje ali ti si mi, na koliko bese, poruka i poziva odgovorila: nula ili nijedan ? Malo sam ostario i nemam vise strpljenja ... ponavljam nije h8

  16. Valter

    Istina ili izazov!

    :kez: Kupio sam masinu i pocinjem proizvodnju briketa Vidi sliku (moj proizvod: briket od piljevine, suncokretove ljuske i prasine, i mesano - bice i od slame) Pricao sam i sa skolovanima i strucnjacima iz oblasti, kazu da stoji da im je kaloricnost po toni i do 5m3 drveta u odnosu na tonu briketa, ovi od suncokreta su jos kaloricniji (masno i gori kao ludo) i gomila drugih prednosti (mnogo manje pepela ('naci bolje sagorevanje)) , kazes 'oces cisto da se manje patis (?) svaki zamotam u strec foliju i pakujem u dzakove - samo da ubacujes "salamice" u vatru Majke mi ...ide dalje ?
  17. Valter

    Istina ili izazov!

    Ajde pitaj me (mozes i za te brikete da ne ispadne kako se Namerno reklamiram)
  18. http://www.youtube.com/watch?v=DzRicz9SRNU&feature=related ... mani me se zivote oca ti JEBEM !
  19. Valter

    Istina ili izazov!

    Na sta se grejes (ako nije centralno) jesi li obezbedio ogrev za zimu ? Jesi li upoznat sa prednostima grejanja briketima ?
  20. Valter

    Istina ili izazov!

    Ali ni jedna me nije zadovoljila ... kad kazem da me nisu zadovoljile znaci da nemam volju nameru i zelju da ih ponovo vidim ____________ (ravna linija) neXt :vez:
  21. Preziveo sam i TLO Fest 2012 u Tomasevcu (selendra na oko 30km od Zrenjanina, kako cujem od Ligasa sa kojima sam bio Kostres im je organizovao i taj TLO i Banatske Sore ... na forumu je poznat po Sunflower ciji je tata iz Tomasevca ... za Gogu ) kljakav (sigurno jos nedelju dana necu moci da se oslonim na levu nogu) ali ziv Jedna stravicna energija, SVI su POKIDALI i Marchelo i Eyesburn i Hladno Pivo .... i tako ... ugledam i okomim se :rnr:
  22. A poslije toga bi pali u nesvjesti i vise nebi mogli cut .... kako se jos dugo na nebu, smijao mjesec zut / da se Bosna plasira na prvenstvo SISA da nas vidi
  23. Valter

    Istina ili izazov!

    Izazov :vez:
  24. Garant bi mi skuvao MAKAR supu iz kesice a ne kao neke da ih ne imenujem
  25. Brljavim ... Ladno Ladno Pivo sutra u Tomasevcu .... eeeee u Tomasevcu :blink:
×
×
  • Create New...