believer 368 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 razmišljam dal da joj pošaljem sms u 11 kao i svaki dan ili da prekinem s tim prekini izvesnost je frustrirajuca vise od neizvesnosti.... nego nakanjujem se vec citav sat da izadjem napolje......a nema mi druge ..kad se mora,nije tesko.... slavkos 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Pijem kafu i čekam da mi stigne jedan film naručen preko interneta. :roll: Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Popio sam kafu, popušio par cigareta i razmišljam da skinem čizme pa da skočim do kreveta... možda... :dry: Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Plačem od smeha :lol: Apolodor 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Stigla kući, skuvala kafu kakvu volim i kucam sa mojom kumicom na msn. Sutra idem u BG, slavi slatka rođus, pa se dogovaramo. Već mi je smislila da joj primesim onako uz put, "malo" kupusarki ( dupla mera) , a onda svi u kafanu Korčagin. Rezervisala je sto.... i sad mi ređa repertorar muzike koji me sutra očekuje... :lol: slavkos 1 Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 Ushuskala sam se u krpe k'o mish u mekinje, i nestrpljivo cekam da mi dodje ................ sanak na ochi :roll: Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Verujući prognozi vremena,čekam da malo otopli pa na pijacu. Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Pijem kafu, virim po forumu, prelistavam novine, pa ću da operem kosu, i odoh u BG. Quote Link to post Share on other sites
slavkos 321 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 malopre sam ustao i sad smišljam kako da protraćim i ovaj dan:fijuk: Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Od sabajle sam zaglavljena u kujni, ali volem....i cela kuca divno mirisiiiiii.. Sad cekam prijateljicu , da uz kaficu i cigaricu malKo divanimo.. Quote Link to post Share on other sites
believer 368 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 (edited) zagrcnula sam se od smeha:hahaha: onaj Bane stvarno nije normalan dodjem sva promrzla s nekog parastosa,otvorim postu a tamo kratki osvrt na moje jucerasnje pitanje gde je Yossa: To je Rasel Krou paćenicO, Josa izgleda posVe drugaĆije. :lol::lol: Edited February 5, 2011 by Goga identični postovi Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Mnogo se neshto dosadjujem,pa pishem ovde...Ovo sunce mi je unelo vedrine,sad polako zemlja bega u svoj tipicno dosadni krug...Bob Marly pevushi noo women no cry,a zar polagano sagoreva cigaru...de ima dima tu je i Bob Marly jel ...da ovo ne bih postao blog,ce da skratim i pojednostavim. Sedim ,mislim i cudim se :roll: Apolodor 1 Quote Link to post Share on other sites
bigrancer 640 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Jedem lenju pitu sa jabukama a bice i za sutra ... (a mozda i nece ) Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Čitam njuz.net, naizmenično se smejem s rukom na stomaku i kašljem s rukom na plućima i plačem. Najnovija vest: Na platou ispred Narodne Skupštine obeležen rođendan legendarnog Boba Marlija Apolodor 1 Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Čitam...Na platou ispred Narodne Skupštine obeležen rođendan legendarnog Boba Marlija čitam... i komentarišem Ovih dana će raspevana i razigrana nacija garant da obilježi i MajklOV Džeksonov i DžimOV Morisonov .. pa ubrzo i BorisOV Tadićev jedine živ(ahn)e legende :lol: Quote Link to post Share on other sites
zirne 78 Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Evo gledam legende na tv Parni Valjak koncert Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Tražim aranžman za letovanje.. I čega god se dohvatim, već prodato.. Pa kad pre, majku mu..:dry: Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Vizuelno savladavam ovaj forum...ocima i mozgom :kez: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Pijuckam kafu i još uvek se smejem, prisećajući se jutrošnjeg razgovora sa sudijom. Mada, moram priznati da smo se obe slatko smejale i da nije ni malo bilo neprijatno. Čak imam utisak, da je više njoj bilo žao, nego meni samoj. Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 cackam :trt: Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 Pijem kafu ............dok u nju upada sneg. Prava zimska idila :lazy: Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 smišljam pakosti* (*paparazzo pakosti) Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Imam individualan čas kod Glishe iz oblasti "Osnove komunizma i korelacija sa paparazzo umetnošću". Jaaaaaaaaaako zanimljiva i inspirativna tema.... Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Držim k urs Tišina deco!!! ko je dobacio da držim grešniku k urs :hahaha::hahaha: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Pregovaram sa grešnim oko jednog aranžmana... Ponuda je data...samo još da prođe tender... :fijuk: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts