Idi na sadržaj

A ... šta ti sada radiš?


Preporučene poruke

  • Odgovori 6,2k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Cera moja i ja sredjujemo utiske lepo provedenog dana.. Danas je trebala ponovo da joj krene skola plesa, medjutim ucitelj je javio da je do daljnjeg nece biti jer nema dovoljan broj dece..bila je

Smejem se po n-ti put Prošle nedelje je bila ekipa radio NS-a da priča sa mojom decom i cele nedelje ih slušamo šta su pričali na teme koje su oni postavljali...   I bez obzira što sam bila tam

..pozdrav..valjda sam sad ok..

Zakačene slike

Premeštam kutije s jednog kraja sobe u drugi da bih napravila mesta za druge kutije sa stvarima koje ne koristimo svaki dan. Ovo je stoto jubilarno premeštanje. :kez:

Čak mi se počelo dopadati. Jedemo na kutijama, garderoba koju nosimo je na kutijama, cveće, pegla, osušeni veš spreman za pakovanje i stavljanje u novu kutiju.

Na svakoj sam napisala šta se nalazi ali sam po nešto izostavila misleći kao zapamtiću kad vraga, već nemam pojma gde mi je važna agenda u kojoj sam napravila spisak potreba.

Sutra kompjuter stavljam na bestselere, čvrste korice. Sedeću na kutiji sa Alanom Fordom, a cveće ću obesiti o plafon da se jadno ne bi oštetilo od kreča i maltera.

Sada su mi problem kaputi, jakne, ali sam i to rešila. Razdvojiću dva ormana pa ću između staviti dugačku polugu i tu ih uredno okačiti.

Većina mojih cipela je u kutijama a dečije sam poređala u bivšu policu za knjige jer ćemo je baciti a novu ćemo napraviti. :ajme: Sinovi žele da me obraduju.

Sudove sam spakovala u sterilizovanu kutiju u kojoj se nalazilo adaptirano mleko. U opticaju su od svega nužnog po tri komada. Goste ne zovemo na ručak, a ako se potrefe, poslužimo bobi štapiće i sl.

I tako, sve u svemu moj stan je ovih meseci labirint u kome se tražimo. Čak sam pre neki dan zvala mlađeg da vidim gde je, a delila nas je kutija sa francuskim tapetama koje su neobično lepe ali nemam nemam nameru da ih lepim. Sinovi hteli da ih bace, nisam dala, neka se nađu. :kez:

Izmenjeno od strane člana GlorijaTreca
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Definitivno nisam normalna!!

Setim se pre nekih mesec dana da će dete mojih prijatelja krenuti u VI razred i da će mu trebati insektarijum...te krenem da skupljam bube.... :roll:

Upravo sam uhvatila tako lepo primerak skakavca..Nakupila sam mu neobičnih buba i bubetina...ako ne dobije 5 za kraj godine ići ću ličnu da porazgovaram sa nastavnicom bilogije!!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...