Idi na sadržaj

A ... šta ti sada radiš?


Preporučene poruke

Evo slušam onog konjinu od lopova kako loče na klupi ispred svoje zgrade...:dry: ...danas sam ga srela, sagnuo glavu i ode ... :dry: to je ono kad imaš sliku u glavi da juriš prema njemu sa sjekirom u ruci i krckaš koske, krv šišti na sve strane, sretan si...onda se trzneš i shvatiš da stojiš u mjestu i gledaš u prazno.

Da vrijedi robijati za tog konjinu...eeeee

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 6,2k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Cera moja i ja sredjujemo utiske lepo provedenog dana.. Danas je trebala ponovo da joj krene skola plesa, medjutim ucitelj je javio da je do daljnjeg nece biti jer nema dovoljan broj dece..bila je

Smejem se po n-ti put Prošle nedelje je bila ekipa radio NS-a da priča sa mojom decom i cele nedelje ih slušamo šta su pričali na teme koje su oni postavljali...   I bez obzira što sam bila tam

..pozdrav..valjda sam sad ok..

Zakačene slike

Ispratila sam nanu u banju. Izvrsile najvazniju primopredaju - macke :ufrci: ......... QQ, kad zbog nje nije odustala od sedmodnevnog banjanja. Msm, znam je, zna me - lakse bi mi ostavila kofer sa 5 miliona evrica, nego tog cupavca. Obecah joj (min sto puta) da ce biti nahranjena - makar ja ne jela - al' macka ce biti sita :zakletva: ...i branicu je od komsijskih macora :roll: .........Ostala zaduzenja su laganica, zalij cvece, otvaraj prozore ......praznu gajbu imas, pa ti jos jedna ne treba (zaebavam se ...al' dala bi nana - da zatreba :strikeraj:) ......... Ae, putuj nano ...a za macku ne brini!?!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Popila prvu kafu i gledam u onu praznu šolju a ona prosto cvili za još jednom. Moram da odem do kuminog stana i nešto odradim, a još mi se mozak nije probudio kako treba. Aktivacioni mail koji nikako da stigne. Gledam kakav su krš ostavile devojke u kuhinji sinoć, posle igranja sa gipsom...

Da ja ipak sljuštim i drugu kafu, pa tek onda krenem u "svet"... nek' ide život.

Izmenjeno od strane člana vesticara
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Rondam. :dry: Tačno sam znala...kad ja budem aplicirala na 1001 mjestu, ovdje...neće biti ništa...i onda 3 dana pred polazak, pozivi samo stižu. :wacko:

Eto danas dok kupujem povrće na pijaci poziv za posao menadžera u jednom lancu trgovina...sve je to fino...ali ja sad ne mogu izraditi ljude koji su se angažovali oko mene...sve je spremljeno..ja spakovana...

OOoooj živote.

Al' idem na razgovor...samo ću najgore o sebi da pričam. :stid2: ...da im bude drago da me ne prime. :neznam:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Razmišljam.

Situacija je sledeća: poginuo je dečko od 26 godina. Poginuo je vozeći bajs, naglo je skrenuo ulevo i pokupio ga je klinac od 18 godina koji je vozio brže no što je dozvoljeno. Dečko je bio sportista, ćale mu je rukometni trener, onako jedan baš pozitivan lik. Ni ovaj klinac nije neki kreten, naprotiv. Uglavnom, dve velike štete, ni iz čega.

I sad razmišljam: da li je osećaj mučnine koji dobijam kad na Fejsu vidim promenjene slike na profilima (umesto svojih neki su stavili sliku pokojnog dečka, tj. zajedničke slike) normalan?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Gledam kofer, on gleda mene. :dry: Ala mrzim to pakovanje više...i sve nešto potrpam, pa odvadim, pa dodam...bila bih najsretnija da mogu da stavim samo 2-3 stvarčice i furam...al' kako vidim, trebat će mi i nosač Samuel. :dry:

Nekad je teško ponijeti potrebno i za 2-3 dana...a kamo li za duži period...opet...postoji opcija pranja stvari i kupovine novih. :cesces:

A tačno znam ako ne ponesem nešto...neće proći više od dva dana...prijeko će mi biti potrebno. Ne p o d l e ć i pritisku ženske osobnosti. :molitva:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Idem do suDa.. fali mi jedan (toalet)papir... od jutros krećem..

ujedno da obavestim pučanstvo

-Šta sam danas jela:

Jela sam vitaminski udar - onaj vegeterijana recept šta sam ga dala shumici :njam:

-Šta sam danas (s)mislila:

(s)Mislila sam danas, da sve što treba da uradim danas.. lepo zafrknem (osim onog (toilette)papira što mi fali) i da se izvrnem u ligenŠtul :lazy:

Šta sam danas upropastila:

Pade mi slika.. i poruši još tri. Srećom ni jedna nije bila sa staklom. Polomio se samo jedan ram. Silne pare me iskošt'o taj ram :dry: a sada moram da ga menjam

-Šta sam danas psovala:

Sve što sam stigla i čega sam se setila... a izmislila sam još jednu novu psovku :uzbud: ovako ide "oooo.. nabijem ti ga i zidu i kukici i ramu u dupe.. mamulivam kilavu dripačku"

možda zvuči šašavo, ali deluje :lol: ..... umirujuće

Izmenjeno od strane člana Glisha
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...