Orion Lady 1,054 Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Kupila sam dvije, obe za tatu. Jednu, da ponese sa sobom kad je otiso za D... ..a drugu ce dobiti na poklon, za Bozic.. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 26, 2013 Author Report Share Posted December 26, 2013 Moj tata je bio kod mene i pred njegov dolazak sam otišla u nabavku da kupim njegov omiljen keks i čaj koji pije i nađoh interesantan naslov, pa nisam odolela da mu kupim Najviše volim kada mu kupim neku knjigu, a njemu se tokom čitanja smeši brk i kaže - Soćo... ti znaš uvek da pogodiš naslov koji će mi se svideti E, tako... knjiga je od Ilije Tucića - Čelobašte :uredu: pleSachica 1 Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 (edited) Danas su mi stigli moji rođendanski pokloni Od drugarice sam dobila Irvin Jalom - Liječenje Šopenhauerom A od brata Vampirske hronike koje odavno mjerkam Ali nisam imala noFaca za njih... Intervju sa vampirom Vampir Lestat Kraljica prokletih Edited February 6, 2014 by pleSachica Smucalica and Starsica 2 Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted April 28, 2014 Report Share Posted April 28, 2014 Dobila sam knjigu sa predivnom posvetom od grešnog Hvalaaaaaaaa Ne mogu riječima opisati koliko sam zahvalna :srce: Mia and gresan 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 knjiga, kopirana, donešena juče i napisana posveta... šta kasti to ume samo Veca da ovako iznenadi i pomogne u nevolji vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 :ajme: qq.....pa što ne zamuti malo fotografiju mog švrakopisa???? :stid: :amje: :kiss: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 qq.....pa što ne zamuti malo fotografiju mog švrakopisa???? :stid: :amje: nećem da mutim :jokjok: volem ja ovakva prijatna iznenađenja pa još kad me spasu pa još kad to uradi neko meni drag... kud ćeš više... :zagrljaj: vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 15, 2014 Author Report Share Posted December 15, 2014 "Korak po korak III" nisam baš oduševljena kupovinom, al' mi treba... Od sledeće plate na red će doći i IV korak :ajme: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 (edited) Kaže juče kuma iz SLO "Nabavi obazeno-plačem od smeha i čitam!! ..jedino što je na hrvatskom..." Pih...kad je meni to bio problem??!! I kupila. Edited January 12, 2015 by vesticara Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 11, 2015 Author Report Share Posted February 11, 2015 Dobila na dar Pouke starca Tadeja - Ljubav sve pobeđuje Mia and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 15, 2015 Author Report Share Posted February 15, 2015 Danas, tokom kupovine poklona bratovoj deci, naišla sam na neke naslove i odlučila da obradujem i moje dečake: Iz edicije: Mračne priče iz mitologije, kupila sam dva naslova Ahilove bitke - Mano Žanti Arijadna protiv Minotaura - Mano Žanti Mitologija ih interesuje, a i malko su fanatici na mene, pa vole da imaju svoju biblioteku, koja je već sad zavidna vojo and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 21, 2015 Author Report Share Posted May 21, 2015 Kupila sam na poklon, knjigu koja će, nadam se,pomoći mojoj dragoj prijateljici da makar na trenskrene misli na vedrije stvari...nadam se da će uspet... Jelica Greganović - Osmeh za svaki danod za moju Lj Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 (edited) Kupila... Magla i mjesečina - Meša Selimović Edited August 4, 2015 by pleSachica Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 23, 2015 Author Report Share Posted December 23, 2015 Večeras me je obradovao Deda Mraz sa dve lepe knjigice.... Irvin Jalom - Ležanje na kaučuSvetlana Aleksejevič - Rat nema žensko licemeni je dovoljno - ja sam very very happy Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Dobilaaaaaaaa Kupilaaaaa Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Pogrešila si korice!!! vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Vid' stvarno!!DOBILAAAAAAAAA Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mrak 138 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 (edited) Sad znam kako cu dalje Edited January 10, 2016 by Mrak Mia and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 5, 2016 Author Report Share Posted October 5, 2016 Prošle nedelje...onako... od dobih poklončić...oduševih se do ovog naslova, sve sam čitala u pdf-u...ovo je prva Musoova, koju imam... sa diiivnom posvetom Faramir 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 2, 2019 Author Report Share Posted February 2, 2019 Dobila sam dve knjige i ostala bez teksta na izbor Izbor iz poezije Jovana Dučića i F. M. Dostojevski - Zapisi iz podzemlja A bila sam i ja dobra vila, pa sam jednoj divnoj devojci pokloniladve knjige Kuelja i jedan naslov "Misli o životu i ljudima" Život je lepši uz dobru knjigu vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 5, 2019 Author Report Share Posted July 5, 2019 Prvo sam kupila mom naučniku knjigu Knjiga najnepotrebnijih informacija, potom sam jednom njegovom drugu kupila Marfijevi zakoni, a onda njegovoj drugarici kupila poklon vaučer za knjige i ostadoh bez novaca da se počastim. Na kraju sam drugarici poklonila Diskusije o autizmu i taman kad pomislih gde sam ti ja,moja drugariška meni pokloni knjigu Vatra i krv, pošto zna da sam fan GOT-a E, takoC... Sad smo se svi ponovili i sve je taman... Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 16, 2019 Author Report Share Posted July 16, 2019 Moj sinak me često iznenađuje i što je stariji, sve se više pitam otkud mu takve misli i ideje... Ovih dana švrćkamo po jugozapadu Srbije i obilazimo manastire, uvek kupimo po neku stvar da nas podseti na taj obilazak, a moj sinak bira knjige... U Mileševi je izabrao knjigu Zemni život Presvete Bogorodice,a danas u crkvi pronašao naslov Misli za svaki dan u godini. I sad, drugi sinak i ja gledamo Harry Pottera, a on čita knjige... Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 21, 2019 Author Report Share Posted December 21, 2019 Odem nedavno u knjižaru da kupim knjigu za učenje,kad ono cena 1.000 dinara, ja se prvo šokiram a potom, da mi bude lakše, što dadoh novac za nauku, uzmem i poslednji preveden roman od Elene Ferante - Mračna kćii sad sam mirna i sve mo je ok Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 18, 2020 Author Report Share Posted January 18, 2020 Malo sam fiju- fiju... ali, dobro - prihvatam! Ušla sam u knjižaru samo da vidim šta ima... i naravno, nisam izdržala, nego sam kupila novu knjigu od Fredrik Bakmana - Poslednja prilika...Tu nisam stala, nego sam uveče, veče pred ispit, legla i omlatila knjigu umesto nauke I sad mi samo preostaje da čekam rezultate u ponedeljak vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 26, 2020 Author Report Share Posted January 26, 2020 Eh, kad bi svaki mesec bio kao januar... i kupila i dobila mnogo lepih knjiga...i sve čekaju da uhvatim slobodan trenutak da krenem sa čitanjem,svaka knjiga ima svoje mesto i strpljivo čeka Puškinove novele u jednom prelepom izdanju, Dostojevski - Krotka,Bakman još dva naslova (u martu izlazi još jedan prevod ) - Moja baka vam se izvinjava i Čovek po imenu Uve Sad imam komplet njegovih naslova, ako stignem do Hrvatske, nabaviću ono što mi nedostaje Januar je za mene bio mesec knjiga... i to lepih knjiga vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts