vojo 1,783 Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 Mjesečeva jahač...Saša Terzić knjiga za djecu... (ja bio redaktor zato sam je dobio...:) ) Mia, Smucalica and Adrijan 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 31, 2022 Author Report Share Posted March 31, 2022 Moja kula od knjiga za čitanje, koju dopunjujem redovno, jer Bože moj- ne sme da manjka ovih dana se povećala Prvo su mi deca kupila dve knjige, najbolje me poznaju Sergej Trifunović - Stovarište Ante Tomić - Pogledaj što je mačka donijela, a i ja sam se počastila Dejan Tiago Stanković - Odakle sam bila, više nisam I jedva čekam da završim ovu moju nauku i više ništa neću upisivati- obećavam! (jedino ako smisle i doktorat ) želim samo da čitam, utonem i otplovim u neke svetove.... Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 22, 2022 Author Report Share Posted May 22, 2022 Prvo sam je pročitala u pdf-u, a onda sam poželela da je imam, da mogu kad želim da joj se vratim: Pedeset cigareta za Elenu - Marina Vujčić Knjiga me je minirala... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts