Smucalica 5,972 Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Za rođus našeg malog komšije i sjajnog drugara, moji dečaci su odabrali dve knjige: Mišić Šiško neće da spava - Ana Kazalis i Mali pingvin i njegov tata - Ana Kazalis Naravno, kada su videli svog omiljenog junaka Džeronima Stiltona, nisu odoleli i uz pomoć jednog velikom osmeha, namenjenog meni, lako su se ponovili sa dva nova naslova Ekstremne avanture Džeronima Stiltona: Daću ti ja karate! i Od šeprtlje do pravog miša... za 4 i po dana od autora Džeronimo Stiltona. A za mene Drugi put sam ja na redu...:uredu: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Pre neki dan sam se muvala po gradu, i kupim sebi Elizabet Gilbert "JEDI, MOLI, VOLI" Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 I dalje počasno mesto drži "Antologija Antić", koju dobih od naše drage Smucalice, iščitavam je kad god stignem. :) Quote Link to post Share on other sites
Boginja 1,529 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Mitologije i Vizantijsko carstvo, kupila starijem sinu koji ima 12 godina i obozava takve knjige Proslog meseca sam mu kupila Okeanologiju i Mitologiju ali 3D knjige, odusevio se :) Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 23, 2011 Author Report Share Posted January 23, 2011 Juče sam dobila na poklon od moje drage kume Slobodan Selenić - TIMOR MORTIS i sad čekam slobodan trenutak da je krenem čitati...:uredu: Quote Link to post Share on other sites
Malena 178 Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Trenutno ima veliki popust u mojoj omiljenoj knjiznici i otisla da pogledam malo pa kupila sebi "Posledenji Andjeo" od Endrjua Dejvidsona i sinu jednu knjigu bojanku Dinosaurusi. A kako ce da potraje popust i sledeci mesec idem opet u mali obilazak :kez: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 Od našeg dragog, generalnog, svaka zaposlena žena je dobila knjigu za 8. mart, knjigu poezije, ''Lepše je tebe čekati'' od Blagoja Bakovića. Prve utiske o ovim pesmama, detaljije će vam preneti Veca - Veštičara... :osmeh: Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 "Žudnja za životom" Irving Stoun, sjajnu romansiranu biografiju Van Goga, jer sam svoj primerak pozajmio nekom, a ne znam kome, pa sam ostao bez nje. Inače isti pisac je napisao i fenomenalnu biografiju o Mikelandjelu "Agonija i ekstaza" koju obavezno treba pročitati pre nego, i ako ikad, odete da posetite Firencu. U svakom slučaju, za oba naslova samo najbolje preporuke!!!! Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Od našeg dragog, generalnog, svaka zaposlena žena je dobila knjigu za 8. mart, knjigu poezije, ''Lepše je tebe čekati'' od Blagoja Bakovića. Prve utiske o ovim pesmama, detaljije će vam preneti Veca - Veštičara... Ne bi se ja na toj knjizi zadržavala :lol: Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Ja volim knjige i to mi je najlepsi poklon!Veca to zna i od nje sam dobila par knjiga,koje su odlicne Dzeronima Stiltona i sestru mu Teu imamo skoro celu kolekciju Obozavam sve zanrove knjiga,ukoliko mogu da drze paznju! Omiljena knjiga mi je"Misterija pasijansa"nju sam prosle godine i dobila od sestre na poklon za rodjendan... Poslednju knjigu koju sam dobila je "Igre gladi"Suzan Kolins...Ima i drugi deo,ali ne znam gde da ga nabavim,pa samim tim,hvala za svako obavestenje :kez: Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Dobila od kolege nedavno..sa sve posvetom Lare Djordjevic.. Роман „Има ствари које се никада не смеју учинити“ на узбудљив начин, богатим, чистим српским језиком испреда причу о старом,господственом Београду са почетка двадесетог века, у коме баште миришу на јоргован, пријатељи се, уз слатко и кафу, лепо примају, воде се пристојни разговори. У таквом предивном Београду, ври као у котлу, а ватру распирују сплетке становника града, посебно заводљивих, отмених, a опасних београдских госпођа. Ленка Николићева, млада Београђанка из угледне породице, главна је јунакиња приче, образована и дарована оштрином ума и способношћу логичког расуђивања. Истинско пријатељство, чаршијска наклапања, узаврела крв, убиство, љубав, нагнали су Ленку да изабере пут на коме ће покушати да пронађе одговор на своје личне дилеме, и реши сурове злочине који ни њену породицу нису заобишли. На том путу, откривају се способности младе београдске лепотице, увек окружене удварачима, ватреним официрима и отменом господом, неуобичајне за девојку тог времена, а неопходне за посао којег се прихватила. Довољно храбра да не посустане пред неодобравањем околине, толико својеглава и упорна да ни једно питање не остави без одговора, та девојка префињеног укуса и ока наученог да примети лепоту, откриће свет пун топлине и нежности, љубави и мржње, страсти и чежње. Quote Link to post Share on other sites
bigrancer 640 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 "Knulp " - Hermann Hesse Dobio je na poklon od prijatelja, sa par njegovih recenica napisanih, proslog leta, jednog jutra , kojeg smo docekali ispod starog oraha u njegovom dvoristu. I sada je citam drugi put. Iz jednog, jedinog , jakog , najaceg razloga. Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Dobila Nebeska zastupnica Petrovog grada Quote Link to post Share on other sites
ako_odem 666 Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Danas kupim Hajduke od Branislava Nušića. Nešto mi došlo. Pa onda pazarim i Andrićevu Jelenu, ženu koje više nema. Na kraju, pošto je moj cenjeni sestrić diplomirao na defektološkom fakultetu, morale su da padnu Vampirske hronike od En Rajs. Mali će biti srećan, znam. :) Starsica 1 Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Prosle nedelje u'vatila odlican popust (koji i inace traje do 1. juna, al' sam ja pozurila) i kupila tri knjige koje sam ja porucila iz Lagune jos pre godinu i po dana, ali posto nisam uplatila, knjige nisu ni stigle Tako da, posle duge jurnjave, docekala sam da im cena padne za 50% i platila 1000 dinara manje. Bravo ja Monaldi i Sorti "Imprimatur", "Secretum", "Veritas". Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Ja nikad necu da odrastem,pa samim tim sam poslednje kupila komplet knjiga Lik Besona ARTUR I RAT DVA SVETA ARTUR I MALTAZAROVA OSVETA ARTUR I ZABRANJENI GRAD ARTUR I MINIMOJI Bas su slatki :treptrep: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted May 13, 2011 Author Report Share Posted May 13, 2011 Ja sam danas pokupovala deci knjige da ih dočekaju sutra, kad se vrate sa Tare Čarobnjak iz Oza - L. Frenk Baum Priča o Olimpijskim igrama - Mina Lejsi bratovoj najstarijoj devojčici sam uzela Priče o sirenama - Rasel Panter Dvanaest razigranih princeza - Braća Grim a onim dvema mlađim sam uzela naše omiljene Gusenica njam-njam - Šeridan Kejn i Džek Tikl Veoma lenja bubamara - Šeridan Kejn i Džek Tikl Pošto sam karticu skoro ispraznila, ovaj put sebi nisam uzela nijednu knjigu...ali mi je zato napokon stiglo izdanje Danice za ovu godinu :) Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Kupila sam "Hari Poter i Kamen mudrosti" i "Hari Poter i Red feniksa" i sad ih imam sve u kolekciji I to sam knjige kupila za 1100 dinara kod ulicnog prodavca blizu faksa, a u knjizari bi me odrali oko 2000. Bravo ja :pljuc: Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Juče sam dobila na poklon Taman da uživam kad odem na godišnji. Imam još par knjiga spremljenih za leto... Joooš maaaaalooooooooooo Quote Link to post Share on other sites
Jeca 454 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 kupEla,pročitEla,dobra je..Uskoro odo' d' kupim još koju knjigu dušu da na'ranim malo.. Quote Link to post Share on other sites
believer 368 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 neku romansiranu biografiju Leonarda Da Vincija Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Misterije Ginkove ulice Jeca 1 Quote Link to post Share on other sites
Kumica 381 Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 al citace neko drugi Za moje klince da mozgaju :) Smucalica and gresan 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 al citace neko drugi Jaaaaaaa ću čitati kupila mi kumica. :kiss: Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts