Idi na sadržaj

Istina ili izazov!


Preporučene poruke

  • Odgovori 6,1k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

...krenucu od tebe...posto cesto dolazim u tvoj grad, pozvao bih te na kafu...naravno,ti bi oberuchke prihvatila... ...dok bi sedeli u nekome kaficu...ti bi se smejala izvaljivanju mojih gluposti...o

Evo da ne bude posle kako neću da se igram   Mesto gde će biti Sneško.. http://nsportal.info/forum/uploads/monthly_02_2015/post-25-0-65985000-1423317593.jpg  Telo Sneška... http://nsportal.info/fo

Evo mene sa fotografijama... @Morpheus hvala na poverenju, nisam zaboravila zadatak... Prvo, kad stignem do teretane, obavezno je prezuvanje Potom, ponesem sa sobom ono što mi je potrebno: limunada,

Zakačene slike

Ove, ovde nabrojane umetnice svakako nisu jedine koje volim da slušam, ali su se na nekakav svoj način izdvoile kada sam se zamislio povodom ovog zanimljivog zadatka.

Maite i Maria se nisu u mojim uspomenama zadržale zahvaljujući svom repertoaru ili viruoznosti. U pitanju je momenat kada sam ih čuo, a to je bilo u vreme mog stasavanja i opraštanja od dečaštva. U tome su one odigrale značajnu ulogu svojim lepršavim glasom i posebno prvim spotovima koji su se počeli prikazivati na televiziji tih godina.

Bakara - Maite i Maria

Samo jedan stih "Čuj stari noćas odlazim iz ovog grada." je dovoljan da se Amila Sulejmanović nađe na ovoj listi. Kao i prethodni primer, ni grupa Valentino nije "ono" što ja volim i slušam, ali zbog zadate teme i trnaca koji prostruje po mojoj koži svaki put kada čujem kako Amila vrišti pomenuti stih, zaslužuje da se nađe u ovom izboru.

Valentino - Amila Sulejmanović

Dolazimo i do ozbiljnog dela liste. Tu su umetnice za koje ne vredi da trošim reči, jer ko ne razume samo slušajući ih zašto su na listi, neću mu moći objasniti ni sa stotinu postova.

Bili Holidej

Dženis Džoplin

Ejmi Vajnhaus

Sledeći... :trt:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Najlepša uloga. :kez:

Mazim, pazim i malko ću da razmazim :fijuk:

Lako je biti baka. Imaš iskustvo, imaš strpljenja, bebura dobra, slatka. :srce:

Pomažem kad god mogu i koliko god mogu.

Sada sam u ulozi tehničara-skuvaj.. opeglaj..mazi i ljubi.

Na njima je da ulažu u svoje dete, ja sam svoju "muku odradila" i sada samo uživam.

Sledeći.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Vožnja, ždranje, cuga, spavanje, ždranje, šetnja, dremka, ždranje, cuga, ždranje, cuga, spavanje, ždranje, šetnja, ždranje, cuga, šetnja, meze, cuga, spavanje, tucanje, ždranje, cuga, dremka, loženje, ždranje, cuga, spavanje, ždranje, vožnja, ždranje, vožnja i gotovo.

Ovako sam opisao jednoj prijateljici uskršni izlet u Istru. Znam da vama to nije dovoljno, pa da malo proširim opis.

Vožnja tamo je predstavljala odmarajućih 601 kilometar od kuće do kuće, pređenih za tačno 6 sati, sve sa čekanjima na granici, naplatnim rampama i pauzom za pijenjem kafe i piškiriškenje. Jedini nedostatak vožnji u takvim uslovima je što to zadovoljstvo košta dodatnih 30 evrića na neizbežnu potrošnju goriva.

Vreme nas je poslužilo. Bilo je sporadične kišice, ali ništa što bi nas sprečilo da obavimo dve šest kilometarske šetnje uz obalu mora, kao i nekoliko kilometarsku šetnju po centru Pule. Jedino je poslednji dan, kada smo već izlazili iz Rijeke u pravcu kopna, kiša ozbiljno pljuštala. Ali za to me nije bilo briga.

Na meniju je bilo, probaću da se setim jer je klopa veoma važan, ponekad i najvažniji, aspekt takvih putešestvija, ovako: juneći gulaš, rižoto od sipa, brancini i orade na roštilju, jagnje na ražnju, krompir ispod peke, kuvani pršut, gomila farbanih jaja, dva zeca ispod peke, te razne salate, sirevi, premazi i prilozi. Od slatkiša, jedna torta, nekoliko vrsta kolača i sladoled u više navrata.

Hrana se zalivala šljivovicom i lozom, Montenegrom (neka vrsta talijanskog pelinkovca), Karlovačkim pivom, penušavim Bjaninim Brutom, Movijinim Velikim crvenim i Velikim belim, južnoafričkim šardoneom, mojim rizlingom, a bilo je i desertnih vina.

I takooooc....

Sledeći! :liza:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Msm da će odgovor na to stići sutra. Poslepodne. :lol:

Da li si ti madjioničar ili vrač :kez:!!!

U pravu si, evo odgovora. Verovao ili ne uvek više volim da gosti dodju kod mene u kuću. Moji roditelji su često pričali da kao dete nisam nikada hteo da jedem u tudjoj kući.

Hmmm...bilo bi dobro da sam takav i ostao.

E sada odgovor na bonus pitanje. Ne volim ti ja ta okupljanja sa krkanlukom. Čak ni na svadbe ne volim da idem, a moju nisam ni pravio :smeh:... Odem kod kumova na Djurdjevdan i kod prijatelja na sv Nikolu. Moja slava je sv Jovan pa svi dodju kod mene ... eto to je krajnje opsirno.

Izazov ili istina, ko je sledeći :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...