Idi na sadržaj

A ... šta ti sada radiš?


Preporučene poruke

  • Odgovori 6,2k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Cera moja i ja sredjujemo utiske lepo provedenog dana.. Danas je trebala ponovo da joj krene skola plesa, medjutim ucitelj je javio da je do daljnjeg nece biti jer nema dovoljan broj dece..bila je

Smejem se po n-ti put Prošle nedelje je bila ekipa radio NS-a da priča sa mojom decom i cele nedelje ih slušamo šta su pričali na teme koje su oni postavljali...   I bez obzira što sam bila tam

..pozdrav..valjda sam sad ok..

Zakačene slike

Pokusavam da se podignem i razveselim. Odlucila sam da ne odustajem. Nisam picka i necu da odustanem. Ne dam se tako lako i krecem ispocetka. Boli kad se tresnes sa ovom kilazom na dupe (dobro dupe, btw), ali ustajem i bicu uporna. Ne zanima me. Ne odustajem. Nije se rodio taj zbog koga cu ja da potonem.

Pa ti si moj čovek.I zbog optimizma i zbog upornosti i zbog guze :uredu:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Dosao sa pauze...malo protegao noge...trazio djeci neki dvd plejer...stari rikno...ima li neko neki pametan prijedlog...:)

Uzmi neki koji ima USB ulaz.Mogu solidni da se nađu sa nekih 40 evra.I moj je pri krajua i isplatio se.Nije se gasio poslednjih pet godina.Klinci samo gledaju crtaće.Ja možda na tom DVD plejeru pogledao 5 filmova.Sada u poslednje vreme filmove gledam preko kompa kad stignem.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ja sada razmisljam o Eli i salnjacima...:uredu:

Jaooooj kako sam ih mrzio kao dijete...svaka Nova Godina...salnjaci...sapice...kiflice...pa sledeca...salnjaci...sapice...kiflice...pa slava kod rodjaka...salnjaci...sapice...kiflice...pa moji rodjendani...torta...salnjaci...sapice...kiflice...pa tudji rodjendani...torta...salnjaci...sapice...kiflice...i tako do u nedogled...ogadili i salnjaci i sapice i kiflice...

e...onda se odnekuda pojavi torta od banana...jaooo...sto je to bila inovacija i rokenrol...:uredu:

I sada mi voda curi na usta kada se sjetim...:uzbud: medjutim...kako dodje...tako jos brze ode...puf...

poslije su se redale razne torte...reformske...vjetrovi...oluje...bure...vase...pere...jove...vocne...povrcne...ciglaste...lake...teske...itd itd...

e...sve se izgustiralo...probalo i po stotine puta...a salnjaci...sapice i kiflice odose u istoriju...godine su prolazile...ovakve i onakve...na salnjake...sapice i kiflice svi zaboravise...prekri ih prasina zaborava...:)

a onda...

prije dvije godine... na slavi kod kuma...zamislite sta je na stolu...

salnjak...pravi pravcati salnjak...:uredu:

uzeo sam jedan... cisto onako..."da se kuma ne uvredi"...kao da se rukujem sa starim drugom...a ono...ljudi...salnjak nestade u ustima...on jednostavno nestade...istopi se u nepcima...i ne ode niz grlo...a ukus...ukus vadrful...fantastiko...neponovljivo...sta je ovo...:blink:

i onda sam napravio gresku...ogromnu...kardinalnu...rekoh...nije los ovaj salnjak... i nesvesno rukom u tanjir krenuh po drugi...ali kako sam ja to rekao... cak i oni sto su pricali suplju pjansku pricu su je prekinuli...cak i oni sto nisu culi svoje zene koje su im govorile da je vrijeme da idu kuci su ovo culi...cak su se i djeca ispod stolova prekinula igrati...za deset sekundi na stolu nije bilo vise ni jednog jedinog salnjaka....ma nestali su i oni kolaci pored njega...:kez:

Kasnije sam upotrijebio sam sav svoj autoritet...sav svoj uticaj...sve svoje umijece i domisljatost...svu duhovitost i sarmantnost...i izmislio sve moguce i nemoguce komplimente koji su se mogli dati kumi...a sve da dodjem do jos jednog komada..."salnjaka"...onoga istog slanjaka kojega sam tako mrzio kao dijete...onoga istog salnjaka koji mi se bio toliko ogadio...da sam mislio da cu se ispovracati na samu pomisao njega...:uredu:

A sada kada je sve proslo... odgovorno tvrdim...da je to jedan od tri najbolja kolaca...ikad...:)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...