Idi na sadržaj

Top lista

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 27.04.2011. u svim oblastima

  1. Aiko

    Nema ništa gore

    E sad, ne znam da li da smestim ovo u nema nista gore ili nema nista bolje..sve zavisi iz cijeg ugla se gleda.. Elem, nema nista gore nego kad su ti obe ruke zuzete sa milion kesa i onda dune vetrina i skroz ti podigne suknju, a nemas sU cim da je spustis..:kez:
    4 poena
  2. Evilka

    Paparazzo fotografije

    3 poena
  3. Morpheus

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Ako još nešto počnem raditi, levu ruku mogu da otpišem. Najpre sam je spalio mašću, zatim "malko" rasekao prst, da bih sve to začinio udarivši se ključevima po prstima istresajući trenerku. Baksuzan dan, patotije... :hahaha:
    3 poena
  4. vesticara

    Ja bih da se pohvalim...

    Da sam danas dala krv, jubilarni 20 put....za nagradu sam dobila veliko HVALA i od sreće i radosti što sam im dođela pod iglu, odmah mi uzeli mušku dozu 450 ml. -"Možemo li toliko krvi da Vam uzmemo?" -Ma uzimajte kad sam već tu....da se ne vraćam 2x..:kez:
    3 poena
  5. bigrancer

    Nase fotkice

    Da popravim utisak. Da se javno eksponiram. Posto bi verovatno jedno od pitanja bilo i ovo ovo je slikano u nedelju cekajuci decu iz ulice da dodju po jaja i usput razmisljao (sto se da iz pogleda i videti ) "kuda ide ovaj svet ?" Sav zabrinut.
    3 poena
  6. Turkmenbashi

    Inserti iz domaćih filmova, serija...

    http://www.youtube.com/watch?v=s7LfGbKbCV8&NR=1
    2 poena
  7. Sunflower

    A ... šta ti sada radiš?

    Navijam za Barsu. :lidersica:
    2 poena
  8. vesticara

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Kako god i u kojem god pravcu voziš bicikli, vetar ti uvek duva u lice!
    2 poena
  9. ELA

    Kritika clanova foruma!

    Sve tri mi omiljeTe za citanje - zaistinski. Dosta 'fale, sad malo i kritika, sto je tema iska: Starka, pa sunce mu poljubim, pa kad vec nemas komp tamo - snaDZi se ...imas mob, e? .... Ja cu da te naucim :strikeraj: .......... Beliverka, , ko je ta? Je li ona sto se navukla na igrice? E, njoj nema spasa ..........eventualno da je Bane iscima - samo joj se tada inspiracija otme kontroli :strikeraj: .......... Lilika? Nju zamisljam sa prutem u ruci .......kako zabludele s' trivijalnostima forumase - vraca na 'lepse e s kulturu' put. (urezalo mi se to u sves' ) .......... Next: Morf, Rancer
    2 poena
  10. Adrijan

    Srbija druga zemlja sa ćiriličnim domenom

    Ja pozdravljam otvaranje ćiriličnog domena. I ne treba očekivati sada masovno selenje sa latiničnog .rs, na .срб domen. Kao zamenu jednog sa drugim. Ovo je samo dopuna mogućnosti. Ja moj domen(e) neću registrovati i sa ćiriličnom adresom. Zaista nema nikakve potrebe za tim. Ali kada bi registrovao nešto vezano za srpsku kulturu, istoriju, obrazovanje ili slično, sigurno bi to uradio na ćirilici. I to kao jedinoj opciji. Kada bi bio neko ko odlučuje, naredio bi da svi državni sajtovi kao prvu i osnovnu (jedinu?!) opciju imaju ćiriličnu adresu.
    2 poena
  11. Sunflower

    Gde je, šta radi?

    Vratio se iz teretane gdje je dizao 200 kg jednom rukom! ...prošao pored par znojavih djevojaka koje za njim već odavno, pročitao im na licima da slušaju Šaku Polumentu, sjeo na traktor i došao kući...sad se tušira i gleda svoje bicepse, tricepse u ogledalu....pa će doći ovamo da nas smara. p.s. izvinjavam se za zadržavanje igre, poslije te noći nisam više vidjela ovu temu, a bojim se da je ni te noći nisam vidjela dobro. :smeh:
    2 poena
  12. Smucalica

    Manipulisanje decom u reklamnim kampanjama

    U poslednje vreme deca se sve više koriste u reklamnim kampanjama... Nekada deca reklamiraju paštete, mleko i druge prehrambene proizvode, ali ovo o čemu se priča u poslednje vreme je malo zabrinjavajuće... Ovih dana su širom našeg grada osvanuli bilbordi sa devojčicom Majom, nepunih 6 godina, koja srčući ''valjda'' tursku kafu iz šoljice za igračke, gleda pravo u vas i pita: A ti, nemaš stan? celokupan tekst je ovde: http://pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/158763/Skandal+na+bilbordima%3A+Banka+uči+decu+da+se+rugaju+siromašnima.html Šta mislite o ovoj i sličnim reklamama?
    1 poen
  13. Duga 12

    Sva raskoš narodnjačkog talenta

    http://www.youtube.com/watch?v=5q4bxKSvmJo Ref. Blam, blam, blam, blam panika me hvata, hvata ja zaboravila da sam udata Blam, blam, blam, blam kako to da dozvolim, dozvolim i ovako govore da se razvodim i ovako govore da se, da se razvodim
    1 poen
  14. believer

    Veliki Brat

    nema mi ga Bane ,nano,da zinat popljujem Bojanu,njegovog favorita a stvarno mi ide na zivce koliko mi je bila gotivna na ulasku toliko mi je sad smor koji moralise Horvat Soraja Dulence :srpko:
    1 poen
  15. Evilka

    A ... šta ti sada radiš?

    Pravim rucak - cufte, sos... Pecem koru za tortu.. Perem sudove... .. majka, dom'cica ..a bas trenutno pravim (opet ) pauzu, ...
    1 poen
  16. Valter

    A ... šta ti sada radiš?

    Cutim i pusim ....... I kao Ilija Cvorovic: nije lepo da budem lud a da to ne znam / resio da proverim a: sa Ovcara i Kablara pesma stara / rado bi' to raz*ebo - tu "kombinaciju" Sa druge strane stigao glas, lep, prijatan, sa sve slikom ... ipak sam lud I znam da sam lud Maksicu tikvo jedna
    1 poen
  17. believer

    A ... šta ti sada radiš?

    dishem odoshe gosti sveimjebem
    1 poen
  18. vesticara

    Kritika clanova foruma!

    Dana- simpatična, trudi se...ne odustaje od nepoznatog. Zoe- Slabo kuca, i nisam stigla da je više upoznam ..mogla bi ona to malo više... Glisha-Oduševljava me humorom, i uživam u svakom njenom postu. Žena puna ideja. sledeći: pleSachica katamaran slavkos
    1 poen
  19. vesticara

    Ostavite poruku nekome, ko će je razumeti

    Stvarno sam bila viĐeTa :hahaha:
    1 poen
  20. Glisha

    Paparazzo fotografije

    1 poen
  21. Jeca

    Sam/a protiv svih

    hoćEm.KaDa? (ionako ne mogu d' mrdnem od ukletih 46..bem li ga..) E,vidite-'vako: da li želite da me "rešetate" do sJutra u podne,ili ste zaFršili,pa da palicu i stolicu predajem dalje?
    1 poen
  22. Jeca

    Sam/a protiv svih

    živim sa bivšim deĆkom,i sa našO dvoJo decOva..Izdat stan na limanu... --- Update --- eee-moj život jes' umJetniĆki-u neku ruku.. ne moŽem da turim sliku pramenja,jerbo iG nEsam slikovala,aliii-autentiĆnost istih mož' da potvrdi Veca --- Update --- ukoliko moja jača polovina ne bi imala niš' protiv-why not? --- Update --- Ja gore navela odgovore..a-jel se mi poznajemo? --- Update --- radi se,ali smo trenutno na "stend baJu"..biće valjda nešto (nadam se da taj jezik nEsam bzVz učEla..):uredu:
    1 poen
  23. Evilka

    Video zapis dana

    :ggg:
    1 poen
  24. Mia

    Snoopy

    Charlie Brown, Lucy, Snoopy, Linus i ostali čine nezaboravnu družinu koja je obilježila djetinjstvo generacija čitatelja širom svijeta. Slika glavnog lika Snoopy Snoopy Malo mjesto St.Paul u Minnesoti nije moglo zamisliti kakvu osobu će dobiti 22.11.1922. godine. Tog dana je rođen Charles Schulz, jedan od najpoznatijih svjetskih strip crtača, ko
    1 poen
  25. Orion Lady

    Kritika clanova foruma!

    Morf - o Gazdi samo najbolje.. Rancer - ne poznajem pa ne mogu komentirat.. ninja - ne volEm ga vise.. Daljeee: Dana, Zoe, Glisha :)
    1 poen
  26. Orion Lady

    A ... šta ti sada radiš?

    Odmaram posle krompiruse koju sam ich napravila.. :lazy:
    1 poen
  27. pleSachica

    A Vi, kako 'te?

    Umorno...slomi mene ovo ustajanje u pola 7. Evo, slomih se zijevajući :zeva:
    1 poen
  28. Aiko

    A ... šta ti sada radiš?

    Da prostite, podvirujem zeki medju noge.. Nasla sam sajt o kunicima i pokusavam da odredim da li je moj Cule decak ili devojcica..:lol:
    1 poen
  29. Sunflower

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Da ni korpe po trgovinama nisu što su nekad bile. Sad sam imala bliski susret sa dvije spojene...pokušaj odvajanja završio tako da sam se savila od bola i dogegala do voća i povrća uz dobacivanje "*ebale vas ove korpe"...pa sam utjehu našla prvo u flaši hladnog jogurta, a onda sam trčala prema smrznutom grašku i mahunama. Pa mislim da sam 10 min imala poriv da plačem, ali sam se (jedva) suzdržala. Sad je kažiprst u oblogama i nadam se najboljem. Ali ta bol...:(
    1 poen
  30. Mia

    Manipulisanje decom u reklamnim kampanjama

    Efekat postignut. Najbolja reklama je najgora reklama. Kako bismo mi inače sada pričali na temu ove reklame, ili Megatrendove... Što se tiče dečice u reklamama, sve je to počelo da mi ide na živce, jer je za moj ukus, preterano, koliko god mi je u samom startu bilo simpatično.
    1 poen
  31. Duga 12

    Manipulisanje decom u reklamnim kampanjama

    Manipulisanje decom u bilo koje svrhe je jedna veoma podla stvar,a što se reklama taj osećaj tj. mišljenje, u meni izaziva i ona za rosa vodu... porodilje i bebe su u pitanju. :dry:
    1 poen
  32. Morpheus

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Da smo dobili novu Suzan Bojl: I da je ova definitivno gej. :hahaha:
    1 poen
  33. Morpheus

    Manipulisanje decom u reklamnim kampanjama

    Duh najsvetlije tradicije potrošačkog društva. Marketinške agencije pokušavaju sve da bi prodale. Bilo šta, bilo kome. A poznato je da je ljudske emocije lako pokrenuti seksualnom insinuacijom, kućnim ljubimcima, ili u ovom slučaju simpatičnim detetom. Ako uspete pokrenuti emocije, misli će krenuti za njima - cilj uspešne kampanje. Sad, ostaje pitanje opravdanosti (moralne?) korišćenja deteta u kampanji. Lično mislim da se teško može podvesti pod manipulisanje detetom. Osim ako dete na neki način nije naterano da bude snimljeno u reklamne svrhe. A teško mogu zamisliti i neku emocionalnu
    1 poen
  34. Smucalica

    Kritika clanova foruma!

    Mikibg - slabo piše, nov je i treba vremena da ga bolje upoznamo... Lenjivica - eee, nju baš volim da pročitam i da joj pošaljem a ona se onda i pa mi bude još draža Jeca - je jedna draga forumašica koja je na početku pisala i družila se sa nama, a onda je odjednom počela da doleće na kratko, napiše par redova i ode... mislim da je vredi pročitati, samo da se malo duže zadrži ovde Sledeći: Starsica Beliver Lilith
    1 poen
  35. Glisha

    Do kog ste zaključka danas došli?

    da kasnim :gone:
    1 poen
  36. Meni su ti domeni čista besmislica, da mi plate ne bih ga uzeo.
    1 poen
  37. Boginja

    Danas me je nasmejalo...

    Nastavak kuckanja na msn-u s Morphom... Probudi se moj mladji sin i ide da piski. Kad se vratio, pogleda u monitor, vidi Morpha, al ga ne registruje, nego skonta da vidi sebe i kaze: Ti si htela da me usnimis! ...vristim od smeha :hahaha::hahaha:
    1 poen
  38. Duga 12

    Trenutno slusam ...

    http://www.youtube.com/watch?v=JUn5xIXTUMI
    1 poen
  39. Duga 12

    Asocijacije

    na vodu :hahaha:
    1 poen
  40. Adrijan

    Trenutno slusam ...

    1 poen
  41. Bledoliki_Vrach

    Gde je, šta radi?

    Gleda filmove u kojima se čike i tete razvaljuju od bizar sado mazo seksa-vezivanje i tako te neke lepe stvari :lazy:
    1 poen
  42. Valter

    Gde je, šta radi?

    Liga Shampiona ... machO :pljuc:
    1 poen
  43. Boginja

    Gde je, šta radi?

    Ninja sad bleji u prazno, razmislja kako voli prolece i masta o nekom divljem sexu na travi :roll:
    1 poen
  44. believer

    Gde je, šta radi?

    apsolutno ste u pravu svi samo sto se radnja desava veceras: 1.imam dijareju jer sam pojela 200 grama ociscenih suvih sljiva u nedostatku neceg konkretno slatkog,i zalila vodom 2, ginem na black jacku i umesto da sredim zivce ja tek tu popizdim 3. oprala sam na ruke dve potomkove majice dok sam sedela na vc=solji i mislila o black-jacku 4.sta jos? a da.Alkohol..pa nisam se bas odala al` me ovolicko deli od toga...a sve vreme zamisljam kako bi trebalo da izgleda taj baja koji bi nogom razvalio vrata i strovalio me na patos a juce...juce su me smarali nepozvani gosti a ja sam se prav
    1 poen
  45. Malena

    Da li biste oprostili prevaru ?

    evo ja kao starija osoba da odgovorim - ako smem Daklem slazem se sa stavovima ovde iznesenim od Sun i Beliver. mene uopste ne opterecuje to gde je moj partner, ako kasni, zasto kasni. gde mu je mobilni, ko mu zvrcka u bilo koje doba dana, ko mu salje poruke i td... jer - sto rece Sun - ako pustis povodac onda ti sam ide uz nogu. hocu reci - ljubomora i preterano gusenje, zelja za kontrolisanje i td...samo mogu imati kontra efekt. Sem toga- ako on resi da to uradi..eheee mogu ja i na glavi da dubim, dzaba mi. E sad - dali mogu da oprostim prevaru- pa ako je ono sto rece Sun trenutak
    1 poen
  46. Glisha

    Sam/a protiv svih

    naravno ......................................................................................... mada, uskoro ću (neke od nj)ih zalepiti po zidovima nekog od izložbenih paviljona Novega Sada. i meni najdraža Jel mi ti ono reče devet ... il' da ređam josh Sve osim ove zadnje su rađene u Vitraž texnici (što im/mi proglasiše pechatom (neskromne) posebnosti) Nova serija je tehnički još preciznija.. u istoj tehbici, ali rad s'iglom* .. u, meni kao grafičaru dražem.. Black & White "coLoritu"
    1 poen
  47. kompaj

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Da sam ja neki skroz zaj... namćor. Doš'o mi sin, sakupio društvo i najurio me od kompjutera.I šta ću- ja odem gledati fudbal. U uvodu utakmice kaže onaj reporter Strajnić da je i najpravednije da Zvezda i partizan međusobno reše ko će biti šampion:blink:.Čoveče 6 kola pre kraja oni odlučuju?A da su igrali nerešeno Vojvodina pobedom dolazi na 1 bod razlike. Smuči mi se to 'stručno komentarisanje' tog nekog eksperta iz te javne kuće RTS. Ili javnog servisa, šta li je već. Ništa, gledaću neki film:uredu: Na jednom kanalu neki film o poslednjim danima Isusa.Po ko zna koja verzija iste r
    1 poen
  48. Jeca

    Pitanja i problemi u vezi s forumom

    a koje je boje "spektakularna aura"? i ko je izmišljao to? i zašto mi ne dajete repute-baš se trudim? jeste-ovde ćem da ciganim repute..'oću da imam još spektakularniju auru!:hahaha:
    1 poen
  49. Turkmenbashi

    Galerija za umetnike fotografe

    © All Rights Reserved
    1 poen
×
×
  • Create New...