Idi na sadržaj

Cipele,sandalice,papucice...


Preporučene poruke

Moram da priznam da sam na cipelice slabija nego na muski rod :stid2: i sto volim da ih kupujem,prosto me boli ponekad :( (kad nema broj za mene :uzbud:)

Dali Vam je bitno da su udobne,ili da su "vidjene":astasad:

Od japanki u letnjoj varijanti do "ubistvenih"cizmica za izlaske preko "okrutne"13ce sandalica...Ufffff meni je obuca ljubav na prvom mestu :roll:

430348-report-signature-ditmar-platform-

Slicne ovima,al crne su proslogodisnji model...Ovo leto cemo nesto visocije da trazimo :roll:

A Vi drage moje?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...

Ja bih bila luda za cipelicama i ostalima -ama da imam para :kez:

LM, imam sasvim dovoljno. Dva para cizama, jedne plitke i bez stikle - plave, druge sa stiklom i duboke crne (koje moje drustvo od milja zovu "pornicarke" :treptrep: ). Imam dva para cipelica, jedne sunjalice i dva para patika, jedne cele i druge urnisane kozne starke koje sluze za archenje.

Kad bih imala love, verujem da na obuci nikako ne bih stedela, posebno zato sto volim kvalitetnu obucu. Medjutim, kako nemam love, pre cu dati za knjigu nego za cipele :beyond:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Predstavljamo vam top 5 najskupljih cipela na svetu, kre’u se od milion do tri miliona dolara.

Štikle Platinum Guild dizajnera Stuarta Weitzmana ukrašene su sa 464 Kwiat dijamanata kako bi izgledale savršeno. Ove cipele premijerno je nosila i predstavila Laura Harring na dodeli Oscara 2002. godine. Ove štikle koštaju 1,090,000 dolara.

cipele3.jpg

Ruby Slippers dizajnirao je takodje Stuart Weitzman kojem očito nikad ne nedostaje ideja za dizajn luksuzne obuće. Ove štiklice ukrašene su sa 642 ovalna i okrugla rubina. Rubini sjaje u kombinaciji čiste platine. Možete biti bogata žena imajući ove štikle za “samo“ 1,600,000 dolara.

cipele-2.jpg

Za realizaciju neverovatnih Tanzanite Heels cipela, Stuart Weitzman udružio se s Le Vian, poznatim proizvođačem nakita. Ove neverojatne cipele ukrašene su s 28 karata dijamanata i 185 karata tanzanita vrhunskog kvaliteta rezanja. Najčudesniji deo ovih cipela je peta visine 11.5 cm optočena s 595 karata Kwiat platinum dijamanata a i cena je posebna priča, za ovo zadovoljstvo treba izdvojiti 2.000.000 dolara.

cipele-3.jpg

Ove cipele postale su najskuplje cipele koje je dizajnirao Stuart Weitzman. Svakako su najkreativnije i najosjetljivije. Cipele su optočene safirima, rubinima i dijamantima kako bi utisak bio što veći. Naime, svi ti svetlucavi dodaci pripadali su nakitu Rite Heyworth.

cipele-4.jpg

I na kraju, Ruby Slippers su najskuplje i najspektakularnije cipele (iako se zovu „papuče“) na svetu. Dizajnirao ih je Ronald Winston, dizajner u House of Harry Winston. Lepota dizajna dolazi iz 4600 rubina od 1.350 karata. Ove cipele je prva nosila Judy Garland. A cena im je neverovatnih 3.000.000 dolara.

cipele-5.jpg

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ulazim danas u kasapnicu, i cova sto tamo radi mi nesto govori. Ja 'iskljucena', ne detektujem smisao onoga sto mi govori, vec po difoltu klimam glavom i ponavljam njegove poslednje reci. 'Za patike te pitam!' AAA!?! Super su :lol: 'Cerka ih hoce...a i zena me muva da joj kupim'. Ista prica juce sa prodavacicom, i danas razmisljam ...nikad nisam zagledala u obucu druge zene (msm, jesam kada sam pred kupovinom a nemam sliku u glavi 'kakve mi trebaju'), ali otkad setam ove patike, nema 'ko me nije zapazio'...koje cipelice, sandalice, papucice - patike su HIT :lol: ... Salu na stranu, ja i nisam 'tip zena koje su non-stop u patikama' (poslednji par trajao deset godina). Volim stiklu, i u njima umem da hodam, dok baletanke izbegavam, i uopste, ravnu obucu. Gledam da imam onakve, koje mogu da uskladim sa stilom oblacenja, (i suknjom, i pantalonama)...i naravno, 'strapac varijantu' kao i elegantne.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

Ja sam fanatik za patike, njih volim...

a ostale obuće baš i nemam veliki broj, kupujem ih po nuždi, kada mi usfali uz neki komad garderobe,

ne pravim zalihe, tipa 'uklopiće se uz nešto' :jok:

Ovo leto sam 'malko ' preterala sa kupovinom papuča, ali su sve bile namenski kupljene

i uz određene haljine i suknje, pošto to do ovog leta nisam ni nosila, pa nisam imala ni potrebe... :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Cipele, kosa i nokti najvažniji su u životu žene što se spoljašnjeg izgleda tiče, naravno. Ako je kosa čista, nokti sređeni a cipele udobne pa još lepe, uvek je spremna za izlazak što do pijace, što na književne ili kafanske večeri.

Nemam naročito ograničenje što se oblika tiče dok boja ima veliku važnost, ali špicaste vrhove ni pod razno, dok starke i japanke rešavaju svaku nedoumicu.

U Batinom modelu sa sve šarama mogla bih i spavati. :lol:

ROZEKOZNECIPELEBATANAVEZIVANJEbr38_s.jpg

Izmenjeno od strane člana GlorijaTreca
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...