Idi na sadržaj

Preporučene poruke

:lol: Mali, imas li ti sado-mazo naklonosti? :kez:

Jebem, pa rasturam 8)

Zaboravila sam da kazem.. Jedini ko je u meni uspeo da probudi sve moje najgore osobine je Egzotik. Niko, ni realno ni virtuelno to nije uspeo, osim njega. U jednoj poruci, za koju ne znam gde se sa Fejsa izgubila, sam bila toliko prosta i bezobrazna.. Prvo sam mu rekla da cu mu razjebati dupe brdjansko, navela mu genealogiju Crnogoraca (djed, pradjed, medjed - pardoniram ako ima Crnogoraca, ne mislim ja to ozbiljno), a zatim mu spomenula citavu familiju u seksualnoj konotaciji.

Bilo je par pacijenata koji su uspeli da od mene vide losije strane, ali je ovaj probudio, lose, gore, najgore i najnegativnije. Jedini sa kim sam imala takav odnos i jedini kojem nikad necu zaboraviti nijednu ruznu rec koju mi je uputio. Oprostene mozda i jesu, nisam nacisto, a i zabole me dupe ali ih nikad necu zaboraviti kao podsetnik na ono sto ne smem sebi da dozvolim drugi da mi rade.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 2k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

naravno ......................................................................................... mada, uskoro ću (neke od nj)ih zalepiti po zidovima nekog od izložbenih paviljona Novega Sada.

Gornji dio crn sa nekim crtama, donji crn sa bjelim krugovima.. Dodji pa opipaj. Moracu te razocarat jer takvu sliku i da imam, nemam hrabrosti da je okacim ovdje.. pa da ne budem ba

Ne znam šta se dešava, izvinjavam se faustu, što mu ulećem, ali koliko vidim 24h je prošlo, tako da ću da iskoristim priliku i skrenem malo pažnju na sebe. Samo što bih fausta zamolila da izabere sl

Zakačene slike

E zabac rekni ti meni kako je prosla statistika :kez: ? Cujem sociolozi su mnugo veseli,jel istina ta prica na faxu? :)

E, prosla je odlicno, dobila sam 8 :) Secam se da sam strasno panicila, jer ne volim statistiku ich, a jos manje brojeve. Zazirem od matematike, jer sam okrenutija slovima. Za prvi kolokvijum iz statistike sam dobila malo poena, sto mi je jako krivo, a za drugi sam uspela da prepisem, i zahvaljujuci tome imam 8, jer sam nakupila poena. Kad je trebalo spremati ispit, uhvatila me je prpa, sto zbog profesorice (jer je prolaznost minimalna), sto zbog toga sto ne volim predmet. Medjutim, vezbala sam punom parom, svaku od 40 formula znam i sad da napisem i kad sam izasla na ispit, prva sam predala papir (tacnije, profesorica mi ga je uzela jer sam ispred nje sedela dok sam radila i rekla mi je da sam rasturila). Jedna sam od 5 studenata koja ga je polozila u prvom roku (a ima nas 55 - oro u grupi). Drzala sam privatne casove vecini studenata iz moje klase (ali za dz ili za kafu) :)

Ovi moji su veseli :) Vecina njih je, iako mlada, dosta zrelo za svoje godine. Moja predavanja su takva da se na vecini diskutuje, trazi se da iskazes svoje misljenje, uopste da ucestvujes, i puno nas je koji smo "glasni". Mnogo se ceni kad umes da se izrazis, to sto si u toku sa desavanjima i to sto nemas frku da li ces reci nesto pogresno, jer se ceni svaka rec i svaki stav koji izneses. Sociologija kao nauka je dosta skrajnuta u cosak, dosta osporavana, bas zato sto bi trebalo da prikazuje stvarno stanje stvari, bez sminkanja cinjenica i bez mazanja ociju. Definitivno sam pronasla svoju profesiju.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Drago mi je zbog tebe,bogme lepo si se snashla. Da li ti se doogodilo nekad u toku studija da ne ocistish semestar(kao meni) ? :smeh: i dal znas kada pocinju predavanja ? :hahaha: Jer ovi moji na filozofiji svi uduvani,niko ne zna ni gde je a ne kad pocinju predavanja.:blink:

Pa tek sam upisala, i osim te trecine ispita, sve sam dala odmah u januaru, nisam ni cekala februarski rok :) I znam kad mi pocinju predavanja, retko sebi dopustim da eskiviram bilo koje :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

'Dovedi' nam 5 clana sa VCFa ...onih, za koje mislis da bi doprineli atmosFeri ovde :treptrep: ..............a mozes i da 3 (5 je mnooogo) da posaljes na 'odmor' :ufrci: ..............obrazlozenje podrazumevaTo.

Kad kažeš "dovedem" ..tooo znači da napišem koga bih voljela vidjeti ovdje, ne i da ih vučem za uho da dođu? :stid2:

A na "odmor" šaljem koga ne želim da vidim? :ufrci:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Sun kad ćeš u SA?

Da konačno popijemo tu kafu ili nešto ljuto :kez:

Prvo da odgovorim na ovu "provokaciju" :roll: ...mis'im...ja sam bila milion puta u Sa...i jaako blizu tebi, ali zašto da zovem kad nećeš moći? :lazy:

Eh a sad ono "dovlačenje" ... :dry: (grrrr :kez: )

Prva osoba koju bih voljela vidjeti sa vc-a ovdje, a možda nekada i dođe je

Maski ...nema se tu mnogo šta objašnjavati. Njeni postovi pršte temperamentom, od njenih kuharskih slika ide voda na usta...fali. :(

_baba_ ...ona bi sad uz Maski mogla da postavlja kuharska umjeća, postala je masterchef :fijuk:

Mish ...jednostavno osoba koju mnogo čitaš a nikada nije dosta.

Leptirić ...fali malo ruskog štiha ovdje...

Sivi ...takodje

dodala bih kao šestu personu :roll: Yossu, da se smire neke sirove strasti ovdje. :roll:

A ovih par koje bih poslala na odmor...oni su već nekako tamo...

Bećar...ja kad sam vidjela njegove slike, sjetila sam se svih onih velikih riječi, moćne porodice i sl. :hahaha: i nisam mogla da prestanem da se smijem.

Egzo ..na zasluženom odmoru. :kez:

Sirijus ...doduše, poslije je bio ok, ali faza radio+šetam+radio+šetam... :(:blink:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Tvoj ženski favorit u VB-u? Zašto? Muški favorit? Zašto? Šta danas misliš o Valteru? Koga više voliš: Gordanu ili mene (večito pitanje :kez:)? Zašto me ne slušaš kad ti kažem da je neko kreteN, a neko drugi pritajeni perverzNjak :roll:? Da li je moguće da si toliko tvrdoglava? Nije valjda da veruješ svojim očima, a ne meni? Imaš li još uvek želju da zagrljeni posmatramo zalazak sunca dok se njegove boje razlivaju u našim očima? Kako možeš da ne voliš Koena? Kad ćeš postati svesna da je Elemental tek prosečna grupica :kez:? Napiši mi top 3 pesme i top 3 filma koji ti prvo padnu na pamet? pošalji mi na pp sliku u kupaČem koju još niko nije video?

Kad se vidimo uživo (s obzirom da nisi odgovorila Starsici na slično pitanje)?

:lazy:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Tvoj ženski favorit u VB-u? Zašto?

Bojana. Jer je zaHebana, prirodna, i taaako :lazy:

Muški favorit? Zašto?

Horvat, bio i ostao...jer je prirodan, simpatičan, i vjerujem jaako dosljedan sebi.

Šta danas misliš o Valteru?

Ne mislim o njemu. :kez: Ali da ne ostanem nedorečena...nemam isto mišljenje o njemu koje sam imala prije našeg susreta.

Koga više voliš: Gordanu ili mene (večito pitanje :kez:)?

I večiti odgovor: Gocu :plaz:

Zašto me ne slušaš kad ti kažem da je neko kreteN, a neko drugi pritajeni perverzNjak :roll:? Da li je moguće da si toliko tvrdoglava? Nije valjda da veruješ svojim očima, a ne meni?

Ne slušam te jer ne volim da mi neko nameće svoje želje i pozdrave, imam svoje oči, uši i mogu da shvatim ko je perverznjak a ko kreten. :roll: Ti možeš prijateljski da sugerišeš uvijek, ali da ne očekuješ da ću te poslušati...

vjerujem svojim očima :hahaha: ....i jesam tvrdoglava! :toljaga:

Imaš li još uvek želju da zagrljeni posmatramo zalazak sunca dok se njegove boje razlivaju u našim očima?

Uvijek. :trep:

Kako možeš da ne voliš Koena?

Nisam toliko stara da ga slušam. :plaz::plaz::plaz:

Kad ćeš postati svesna da je Elemental tek prosečna grupica :kez:?

Kad ti shvatiš da nije. :kez:

Napiši mi top 3 pesme i top 3 filma koji ti prvo padnu na pamet?

1. Adele - Someone like you

2. Beth Ditto - Do you need someone

3. India Arie - Chocolate high

1. V for Vendetta

2. The lives of others

3. Temple Grandin

pošalji mi na pp sliku u kupaČem koju još niko nije video?

Ja bih provjerila inbox da sam na tvom mjestu. :lazy:

--- Update ---

Molim tvoj 'psiho profil' (iliti analizu) za sledece clanove: Morf, ninja, gresni, kumica, lenjivica ....eto 5, a mozes i ELU - kao sestu, a ne moras :treptrep:

Ti baš odlučila da me mučiš danas? :hahaha: Doooobro.

Morf - dobar, pametan, uvijek na pravednoj strani..i ma koliko možda želio da malo skrene izvan okvira, njegovi senzori (koji odmah nanjuše to) mu ne dozvoljavaju. Ipak, sve to nije loše, barem pije. :hahaha:

ninja - zlo i naopako inkorporirano u nevini izgled dečaka sa Mesecom u očima. :dry: Ko ga ne zna, skupo bi ga platio. :dry: Čangrizalo koje nameće svoje mišljenje, muzički ukus, dojam o ljudima...i ne posustaje u svemu tome. Čak i ne pije. :dry: Al' ko želi da vidi stvarno stanje ispod svih tih "i'm the king" stvari, ne može da ga ne voli. :stid: Kad je mek kao pamuk. :kez:

Grešni - :stid2: ...odmah mi dođe da grešNim do jutra :hahaha:..hmm, ovako...kako piše, a čitala sam mnogo, ostavlja dojam jednog samosvjesnog ali ne nafuranog muškarca, koji cijeni žene, voli djecu...uzdiše za djetinjstvom i njegovim mirisima...ima dobro dupe (uuuups, jesam to napisala? :hahaha::hahaha::hahaha:) ...de de...to nije psihološka analiza, al' može da utiče na psihu žena, pa se samim time i broji. :andja: ... greh grešniii

Kumica - eeh, nju baš ne poznajem dovoljno, al' činjenica da igra poker mLogo mi kazuje :hahaha: ...znači žena koja voli da ulaže i prima...voli da pobjeđuje, da rizikuje...ne kontam baš kad čitam postove onaj dio sa djecom, čija su, otkud su i to...a i nije moje da znam, pa ne mogu reći ništa po tom pitanju. :kez:

Men' se ona đasvi, jer je luckasta. :P

Lenjivica - od ove petorke, nju najmanje "znam" ...i ne mogu da napravim nikakvu analizu..znam samo da pere suđe brže od mašine i da se razumije u informatiku. :beyond:

bonus track:

Ela - MadŽarica koja hoće da bude br.6 kao Yossa, misleći da će je to učiniti bliže njemu...živi u zabludi. :kez: A sad ozbiljno...mLogo draga osoba, uporna, čemu svjedoči njeno mobilno javljanje, besprijekorni postovi, često puni sexualnog naboja i maštarija :astasad: ...i nadam se da se njen muž ne razumije u ove današnje tehnologije, inače...mogla bi se oprostiti i od Yosse i svih dvosmisleno, trosmislenih poruka koje nam plasira ovdje. :kez:

Povezano pitanje sa prethodnim...A kad dodjes hoces li imati vise vremena nego proslog leta? :uzbud:

Hoooooću ako i drugi budu imali vremena za mene. :uzbud:

:plaz:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...