Idi na sadržaj

Istina ili izazov!


Preporučene poruke

  • Odgovori 6,1k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

...krenucu od tebe...posto cesto dolazim u tvoj grad, pozvao bih te na kafu...naravno,ti bi oberuchke prihvatila... ...dok bi sedeli u nekome kaficu...ti bi se smejala izvaljivanju mojih gluposti...o

Evo da ne bude posle kako neću da se igram   Mesto gde će biti Sneško.. http://nsportal.info/forum/uploads/monthly_02_2015/post-25-0-65985000-1423317593.jpg  Telo Sneška... http://nsportal.info/fo

Evo mene sa fotografijama... @Morpheus hvala na poverenju, nisam zaboravila zadatak... Prvo, kad stignem do teretane, obavezno je prezuvanje Potom, ponesem sa sobom ono što mi je potrebno: limunada,

Zakačene slike

Boli nas uFce :liza: ... a, izmedju ostalog, odrzavamo sigricu u zivotu ...ne damo dumre, makar je na aparatima drzali (e, ovo ti je poGlu :roll: ) ........ Lm, nije to bas 'volim', ali sam se navikla na ekipu koja ovde obitava ovih par susnih meseci unazad. Standardna postavka, tj. redovna. (dodajem samo beznetnu Maru) ........ Edit: one sa slabim srcem molim da ne citaju tekst koji sledi ...vrlo je uznemirujuc!?! ........ - Sfe vas volim! :trep: ........ Is ili iz? :bajk:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

KAko si dobio opomenu i ko ti je dao? :kez:

A, pa dao mi je gazda Miroslav zato što sam napušio kite onog retarda kojeg je prvo banovao, pa vratio, pa je on bio jako bezobrazan, pa sam i ja bio malo bezobrazan prema njemu, pa ga je opet banovao a ja sam dobio opomenu zato što nisam mazio i pazio tog kretena. Moj život je tužna priča... :(

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Moze nesto da te iznervira na forumu? ........ili si uvek Ql? :treptrep:

Ja ne pravim preveliku razliku između foruma i "stvarnog" života, tako da je i sa nerviranjem stvar skoro bez razlike. Nervira me nepricipijelnost i "ne slušanje" sagovornika. Ka nekome tri puta ponoviš (pod)pitanje, a on po četvrti put istu pesmicu ili ignoriše očigledne argumente u raspravi, e to je nešto što mi ide na živac. I tako to.

Msm, ima još milion i jedna stvar koja me nervira, ali me je teško, ali baš teško, iznervirati. Tako da se u mom forumskom stažu jedno dva puta desilo da mi se stomak vezao u čvor i to samo zbog neprincipijelnog rada moderatora.

Sledeći.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Čini mi se da si me pomešao sa nekim :lol:. Mislim, gde to uopšte važim za srcelomca, u kojim kuloarima :uzbud:? Opštepoznato je da sam jedno fino, mirno i povučeno biće koje uglavnom sedi ispod drveta i miriše cveće. Jao, kako ovo "srcelomac" opako zvuči, ja moram da ti se zahvalim što si baš tu reč upotrebio u opisu mene :uzbud:.

Uglavnom, nijednu :(.

Sledećem ko se javi dajem u istinu/izazov zadatak da opiše čega bi voelo da se igra sa Aiko, ali u detalje. :lazygirl:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 sedmica kasnije...

iJuuu :hmm: ... cek' didem da ih presvucem :dry: ...... Khm, evo, to su iz kolekcije 'Ela sikrets' ... fine, cipkicane, crvene ...minimalne, da minimalnije ne mogu biti ... skoro da ih nema :treptrep: eto, tak'e su ... dabogda se iscepale - ako lazem :andjeo: .......... Mada, nisu udobne kao one presvucene ...bele, pamucne (bez natpisa 'ponedeljak', jelte) :kez: ............ Is ili iz?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

@Aha ... dZaba :uzdise: ali, jbg, ne bih da na savesti nosim 4o-tak online dusa :ufrci: ............ Nego, kad mi u cege diras, de se i ti ispovedi - kakve volis da vidis na g-dji Adrijanici? :treptrep: ... kupis li joj ti nekad nesto? Umes li da potrefis velicinu, model? ........... ps. To ti je dnevno pitanje, ( bolje da ne znas kakvo bi bilo nocno) :cica:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

1. Pardoniram na kašnjenju, al' mor'o sam saditi biljčice pre kiše.

2. Zbog tvoje savesti, da ne bi nosila previše duša na njojzi, sličicu mi slobodno pošalji na PP. I ne boj se za moju dušu. Mnogo puta mi rekoše da je i nemam.

3. Vi žeMske ste u žešćoj zabludi. Garantujem da vas većina muških najvole da vidi bez gaća. Ali ako već mora, za početak da budu navučene, ondak su savršene bele, ne preduboke, slip gaće. Čipkaste, svilene i kojekako dizajnirane kupujete zbog vas samih. Za gaće je najbitnije da su, bar donekle, čiste.

4. Iskustvo mi govori da se veš, šminka i parfemi ne kupuju devojkama, ženama, suprugama.

:gace:

Sledeći!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...