Idi na sadržaj

Istina ili izazov!


Preporučene poruke

  • Odgovori 6,1k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

...krenucu od tebe...posto cesto dolazim u tvoj grad, pozvao bih te na kafu...naravno,ti bi oberuchke prihvatila... ...dok bi sedeli u nekome kaficu...ti bi se smejala izvaljivanju mojih gluposti...o

Evo da ne bude posle kako neću da se igram   Mesto gde će biti Sneško.. http://nsportal.info/forum/uploads/monthly_02_2015/post-25-0-65985000-1423317593.jpg  Telo Sneška... http://nsportal.info/fo

Evo mene sa fotografijama... @Morpheus hvala na poverenju, nisam zaboravila zadatak... Prvo, kad stignem do teretane, obavezno je prezuvanje Potom, ponesem sa sobom ono što mi je potrebno: limunada,

Zakačene slike

Postoji.I zivi u toj Ameriki pustoj.Nazalos`zivi i svud po svetu pa nikako dovoljno da odrtavi da se skemba kraj mene mladjane

Generalno,svi bitni prosli mogli bi da ladno budu i sadasnji,again

ja sam pazila s kim lezem :kez:

i ono,nije da nije....retko dajem priliku ljudima ..moram bas da poludim nacisto.....

gos Valtere

prvo,dobrodoso

drugo,falio si

trece,kad se ti ne uradis pivom ili tako necim,kad je Ninja zauzet obletanjem oko riba,kad se jos neki duhoviti i pitomi ne pojave po ceo dan a Lilith udara samo po poeziji i filmovima,sta onda meni,molicu lepo ,preostaje?

arkade,zna se :kez:

nego

istina ili izazov?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

jesi li zaljubljena?

Koliko mozes da popijes pre nego sto krenes ukoso niz put?

Sta radis kad ne mozes da spavas? Citas,gledas filmove sve dok se ne onesvestis ili cutis i zmuris u mraku?

je l kuvas sto je red ili volis da kuvas?

tus ili kada?

more ili planina?

vetar ili jara?

sesir ili fleke po licu?

lekar ili obloge od komovice?

m?

(opipavam ti puls ,da vidim od koji`si )

ajd sad

:sutoguz:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

jesi li zaljubljena?

Koliko mozes da popijes pre nego sto krenes ukoso niz put?

Sta radis kad ne mozes da spavas? Citas,gledas filmove sve dok se ne onesvestis ili cutis i zmuris u mraku?

je l kuvas sto je red ili volis da kuvas?

tus ili kada?

more ili planina?

vetar ili jara?

sesir ili fleke po licu?

lekar ili obloge od komovice?

m?

(opipavam ti puls ,da vidim od koji`si )

ajd sad

:sutoguz:

Ajoj sva su ti pitanja nekako pitanja odluke a ja sam vise u fazonu i ceca i brena i more i planina i guca i egzit.. :navodno:

Ako me pitas za onu zaljubljenos da lupa srce, klecaju kolena i sve dlake djipe na gore kad ga vidim - nisam.

Ne mogu puno da popijem ali dobro me noge slusaju.. Zato pristojno zaplicem jezikom od dve cele case vina.

Ne volim vetar, pogotovo kad leti smece naokolo iz obliznjih kontejnera a i zna leti da dune iznebuha i da se svi bastenski suncobrani ustreme da te ubiju ili bar onesveste dok ispijas kafu sa drugaricama. Ne volim ni jaru, volim kisu, ona na mene deluje umirujuce.

Kad je dobro drustvo dobro je i more i planina i nista te ne kolje po nogama i ne ojede ti se guza i nista.. Cesce idem na more, dosadno mi je da bauljam po zlatiborima duze od dva dana. Najvise volim letovanja po grckama i turskama jer tamo osim mora naucis i malo o drugim ljudima i mentalitetima, dosadno mi je da idem godinama u isto mesto. U crnoj gori znam svaki zbunic na obali i muka mi je od crne gore.

Kada kuvam za sebe samu umem da zbrljam tek toliko da ne krepam od gladi, kad kuvam za sebe i druge onda volim i nimije tesko i obicno biram sto reko Bane "takosamrazlicit" jela i uglavnom se svima svidja. Valjda se oseca trud i posvecenos.

Cesto sebi kupim usput neko jelo u kutijici od stiropora sto prodaju u mekovima i fudijima.. To kad ocu da proverim da li u meni jos uvek radi reflex za samosazaljenje.

Kad su ovakve vrucine vezbam prezivljevanje. Skoro da i ne jedem.

Okej je oblog od komovice ali okej je i lekar. Za vel'ki problem okeji mi je lekar.

Za Valtera:

funny-beach.jpg

:stid:

Istina ili izazov?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ja imam jednu veliku manu. Ona je da u sve ljude bez izuzetka imam mnogo poverenja dok mi ne dokažu suprotno. Ogromna većina forumaša je na mene do sad ostavila pozitivan utisak pri upoznavanju, i još uvek nisu stigli da mi dokažu suprotno. Neke sam čak toliko zavoleo da ih smatram prijateljima.

Među onima koje sam upoznao, imam dva razočarenja. Jednu osobu čiji nick neću da pominjem je prisutna na forumu, ali ne piše. Nas dvoje smo dosta različite osobe. ali sam ja mislio da lepo funkcionišemo dok me nije oklevetala bez razloga. To je ono što najviše mrzim, možeš da mi kažeš svoje mišljenje o meni ma kolliko da je loše, ali nikad ne laži o meni. Druga osoba je Tvrdi, koji već dugo ne dolazi. Imao sam jako pozitivno mišljenje o njemu, a onda me razuverio prostošću i bezobrazlukom.

Postoji jedna osoba koju ne želim upoznati. Srećom po nju, nije se registrovala na ovom forumu. Ovih dana je bila u gradu, ali ni meni ni njoj nije palo na pamet da se upoznamo. Ona je klevetu podigla na sasvim novi nivo. I posle godinu dana čitam njenu poruku na Facebook-u i krstim se i levom i desnom - ako je ikad vidim biće to poprilično neprijatno iskustvo.

Istina ili izazov?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

E sad,dal te zanima istina ili forumska prepricavanja drugih forumasa :kez:

Ja sam ti od onih:"pas koji laje ne ujeda",tako da kod mene nema "onih"zanimljivih prica,ali ako oces o prijateljskim...Malo si mesta ne netu zakupio za sve ,moje dozivljaje :roll:

Bilo je flertovanja i cyber sexa :zloca: doduse jednostranog :lol:

Next ili nisam prosla :liza:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti bi da svi znaju za moj cyber striptiz :kez:

Eto da podelim sa svima koji vec ne znaju :treptrep:

Nekad davno sam na jednom chatu provodila jako mnogo vremena i imalo je tu raznih likova i "likova" i onda vremenom pocnes da jako dobro procenjujes chatere...a nekad i pogresis,ali i kad pogresis dobro se provedes :lol:

Uleti mi na privatno neki lik,kuckanje onako bzvz,ali skroz normalno...I posle nekog vremena predjemo na msn...I onda odmah krene "akcija" :lol:

Odmah lik pali kameru i krece sa skidanjem :uzbud: i kaze meni da se prikljucim:"Nemam sipku :( ajde mi ti pokazi a ja cu da vezbam i vezbam,pa cu i ja jednog dana tako :roll: "

Posto sam tad bila tehnoloski neobrazovana i nisam znala kako se skida snimak sa msn kamere uzela sam mobilni i slikala akciju iz vise poza i polozaja :fijuk: i ujutru kumi svojoj sa par MMS-ova ulepsala dan :roll:

Danima su se svi koji su 'teli kacili na moj msn i gledali striptiz uzivo :cica: Ja sam cak i organizovala sedeljke sa drugaricama i crkavale smo od smeha...Cim lik dodje online odma kamera i AKCIJA:hahaha: a ja uvek imam ugaseno svetlo,mislim glupo bi bilo da decko vidi kako placem od smeha :( i on jednu vece meni kaze:"A sto ti ne upalis svetlo?":blink:

"Nestalo mi struje :mukica: " i on kao:"Aha,dobro ,ja cu da nastavim"

:hahaha:Na to moj drug Srdjan,koji je online na msn,kaze(posto ima direktan prenos :lol: ) :"Da seljanko,tebi komp radi na traktor ferguson:hahaha: "

I onda mi je jednog dana postao dosadan :zeva: i dobio je blok,beton i od tada nemam vise tako zanimljive veceri :(

Eeeeeee,a bio je bas sladak :oblak:

Next :liza:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...