Idi na sadržaj

Prvi glas Srbije


Preporučene poruke

  • Odgovori 186
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Više nemam favorita, a ni manje. Ko god da ode, imaće publicitet, možda i veći od samog pobednika. Svi su se već jasno izdefinisali. Žao mi je, kada ih vidim, kako strepe, trepere dok Andrija Mil

Ne da su eliminacije bile po kratkom postupku, nego su ih prikazali brzinom svetlosti. Treba i zaraditi koju crkavicu od telefonskih poziva. Ono što mi se svidelo jeste insistiranje na timskog rad

Slažem se sa tobom Gogo, sinoć je trebala Darija da propadne... Ono je bilo sve samo ne pevanje. I na kraju će da pobedi onaj za koga najviše glasaju tj onaj ko nema pojma... ja još uvek mislim da

Kada je Nevena ispala, prestala sam da gledam takmičenje.

Davor mi je bio napadan u početku, no, kada je otpevao Vlajnu, kupio me.

Neka je pobedio baš iz razloga koje je nabrojala Lil.

Igor ima glas, Igor ima stas, ali Igor nema ''muv'', što nije presudno u poslu kojim se bavi,

ali nije ni zanemrljivo.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Davor mi se ic ne svidja,previse je napadan i ko da ima vruc krompir u ustilma dok peva.Profesionalno je odradjivao pos'o,jer je covek iskusan .Igor me je kupio svojom skromnoscu i glasom .Za Nevenu mi je zao,jer je mogla da bude i bolja ali kao da je sebi zacrtala limit treceg mesta.

Ali su deca bila istrajna u borbi ,sto nije lako,i kvalitetno utrosila 6 meseci ove budjave 2011te godine.I svakako da ce im se zivot promeniti ,nadam se na bolje .

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nije mi se sviđao Davor od početka i navijala sam na njegovo ispadanje... ali izgleda da je celo njegovo KUD gde je on igrao, glasalo za njega :dry:

Sav mi je nekako šlb, da ne kažem nešto drugo i ne sviđa mi se to njegovo keženje u kameru i non stop razjapljena usta u kez :kez:

Nevena je ispala i tada sam prestala da gledam... prebacila na drugi neki program i slušala iz susedne prostorije decu koja podržavaju Igora i navijaju za njega, ali džaba... Igor je po meni bio bolji lik, smireniji, koncetrisaniji i bolji je bio u kompletnom ponašanju tokom celog ovog šoua :uredu: Ono Davorovo sinoćnje keženje i mlaćenje rukama, skakutanje i dobacivanje...ne sviđa mi se... izgledalo je kao da je siguran da će baš on pobediti i sav se tako i ponašao...

I još jednom se dokazalo da kada publika glasa obično ne pobedi najbolji :neznam:

Ipak, iz svega ovoga, svi ti mladi i talentovani ljudi će naučiti nešto, dobiće svoju priliku, a dalje će već zavisiti samo od njih :uredu:

Izmenjeno od strane člana Smucalica
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

"Pobednik ’Prvog glasa Srbije’ Davor Jovanović izjavio je nakon pobede da mu je prvobitna ambicija bila da postane jedna od ’Zvezda Granda’.

Međutim, mladi pevač kaže da se nekoliko puta prijavljivao i pokušavao da se kvalifikuje za to narodnjačko takmičenje, ali je na kraju i sam odustao.

On je objasnio da se prijavio za ’Zvezde Granda’ jer tada nije bilo drugih takmičenja tog tipa. Direktor i suvlasnik ’Grand produkcije’, Saša Popović, potvrdio je da se pobednik takmičenja sa TV ’Prva’ prijavio na muzičko nadmetanje koje se emituje na ružičastoj televiziji.

’Mladi pevač o kome govorite, Davor Jovanović, bio je na kastingu za ’Zvezde Granda’, ali nije pozvan na završnu audiciju na kojoj smo odabrali takmičare’ rekao je Popović za ’Alo!’.

Jovanović je u intervjuu nakon pobede rekao da se najviše divi Dinu Merlinu i Željku Joksimoviću, i da se nada da će imatu karijeru poput njihovih."

Ljakse bio, lajkse ost'o. :lazygirl:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

DAvor ima manu koja se meni lično meni nije dojmila, a to je sšto kada peva na engleskom izgovara reči k'o da glumi ruskog kriminalca.

Više bih voleo da je pobedila ona riba (iako je onaj drugi lik, a ne zove se davor :cesces: bolji), jer mi se njen glas dopao i jako je prijatna i mislim da ima dobro dupe :lazy: , ali je bila užasno nesigurna i preplašena, mada ima vremena za nju i tako to.

Inače ko je pevao u grandu je jako bitno i presudno za kvalitet pevanja, kao što je za spoljnu politiku Mongolije bitno da li je pao sneg na Kilimandžaru :smoke:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...