Idi na sadržaj

Amia

Član
  • Broj poruka

    244
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    1
  1. Amia

    Omiljeni citati

    ovih dana ponovo otkrivam "Olovka pise srcem" pa u to ime glava od stoke je jedna izdužina na životinju ona je korisna jer se jede · glava od čoveka je jedna okruglina na čoveka ona nije korisna · divno poredjenje · ima razne krave tako ima jedna krava što uvek dođe kad imamo goste da traži nešto od mame :)
  2. da mi macka i dalje misli da je ker ..bruka samo sto ne laje i sto u derbiju oko klope nadrlja i ona visi pred komsijskim vratima i ceka klopu ko da mi joj mi ni suva 'leba ne dajemo a jedva ide od stomaka i guzice doduse ni ova muska stoka od kera nije bolja...prosi po vasceli dan ili pored ograde ili ide na kucni prag.... samo cekam ove iz Orke da mi zazvone
  3. ne secam se ovoliko samoubistava u onim "starim dobrim vremenima "
  4. Srecan rodjendanko!:foryou::foryou:
  5. Amia

    Ja imam talenat

    http://www.youtube.com/watch?v=E9FUuoaV7ZE
  6. jos da pregrmim 14.01, slavu naseg drugara i onda mogu o da mrem sad se momentalno s dusom rastajem, razvlacim od troseda do stolice od sutra krecem da kljucam zrnevlje ova se posast ne moze izdrzati :smeh:
  7. Amia

    Naši kiksevi :)

    uhhhhhhhhh jedan od gafova mladje dete imalo jedva 7 leta i povezem je sa sobom ulecem u tadasnji ZOP, ostavim je u kolima da me ceka izlecem iz zgrade, ulecem u kola, trazim novcanik koji sam ostavila iznad volana vrtim se po kolima trazeci ga ..i... spazim to isto dete koje sam povezla sa sobom kako mi mase iz MOJIH kola sa suprotne strane .. otezavajuca okolnost...dete je moje rodjeno:( olaksavajuca okolnost...ista kola, ista boja(doduse na suprotnoj strani, al' ko da gleda na sitnice) i bila su pride otkljucana stvarno ima neodgovornih ljudi - - - Updated - - - u
  8. ode Sanja, kazu Kariceva familija ....Zao mi je sto se ziri iz'eo od muke sto ju je bacio u rupu:fijuk: ...al' mislim da su morali jer bi ostao pumpadzija jedino musko... Pumpadzija je bio los , ali ga bas volEm Sara mi je ostala kao favorit, jer je crvenokosa otisla rezime Sara Bora navijanje u sledecem krugu ja iz krajnosti u krajnost:kez:
  9. predlog nemam, ali sta je falilo predjasnjem ali navicicu se kad ova belina prestane da sljasti ...verovatno moram cesce da dolazim pocinjem sa treningom :smeh:
  10. "] carevo novo ruho p.s . ne mislim na Morfa, nego na izgled foruma :)
  11. za rad na racunaru, mada za moj uzrast solidno vladam.. u odnosu na matorog ja sam Mark Zuckerberg... kad god se nesto upetljam ili me nesto novo zanima, jurim dete po kuci da mi pokaze... i sad ona isklika, doduse nerado(ko da joj pistolj drzim uz glavu) brzinom svetlosti ...uz zvocanje "kako to ne znam, kad je tako prosto i statijaznam.... ostanem da blejim u monitor, razmisljajuci se , da li da se usudim da ponovim tu operaciju sama , da li da je opet pitam.... sunce im decje, ko da su svu pamet posisali :trtmilojka:
×
×
  • Create New...