Idi na sadržaj

Top lista

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16.05.2011. u svim oblastima

  1. Aiko

    Volim...

    ...mog zeku i on voli mene.. I volim sto oseca koliko ga volim i volim osecaj kada steknes poverenje kod zivotinje..bezrezervno.. ..i volim njegovo mekano, sicusno telo na mojim grudima..opusteno, srecno.. ..i volim sto me cini boljom..nesebicnijom..
    3 poena
  2. believer

    Istina ili izazov!

    Letragija. Sumanut.Lucidan.Inteligentan.Ima smisao za humor koji volim i cenim.emotivac a nije pacenik i pateticaR. ali je ipak shljAm ninja. Ja njega negde na nekom forumu nisam podnosila.Bio je ko civava.Rezao i cimao ljude za nogavicu,i kezio zube. Posle jedne kratke a grube prepiske rekla sam svojoj drugarici kako cu da odem u taj Kusadak s radnikom koji ce da ga prebije. :smeh: Kupila sam ga jeftino ,narezala mu neki film koji je kao trazio i zeleo da ima. Na prvom susretu sam se pokazala u punom sjaju,obmotana zavojima i iskrivljena.Tako sam pobegla iz bolnice da s njim i kumom
    3 poena
  3. Bledoliki_Vrach

    Istina ili izazov!

    NinJa- s čovekom sam imao izvesnih nesuglasica nastalih na osnovu moje paranoje i tripova kojima sam sklon, šteta što su ti postovi u kojima on i ja na tom nekom drugom mJestu razmenjujemo nJežnosti izbrisani tu bi se vidIo taj mačomenizam koji obojica imamo u sebi Skoro sam mu rekao da sam se tripovao i razuverio me je na neki način, jednom rečenicom. Mislim da mi je u neku ruku sličan, s tim što sam ja daleko veća faca i duXovitiji 324 puta od njega Beliverka mi je posle rosebud omiljeni žeMski član foruma, samo ne na isti način, volim da se podjebavam s njom i da delimo grubosti jedn
    3 poena
  4. Sunflower

    Kada bih se ponovo rodio-la....

    Da se ne rodim u horoskopskom znaku Raka. Voljela bih da nemam ratno djetinjstvo...uopšte da odrastem u državi koja se nije raspala. Dala bih onom momku koji je to toliko htio...a meni se nije davalo...sad mi žao. Voljela bih da budem malo manje neodlučna, malo više ambiciozna i svjesna svojih vrijednosti. Ma sitnica.
    2 poena
  5. Bledoliki_Vrach

    Volim...

    Volim te Tvoj zeka :lol:
    2 poena
  6. ako_odem

    Volim...

    ...mog zeku... ...ali ne znam da li on voli mene... :srce:
    2 poena
  7. ako_odem

    A Vi, kako 'te?

    Odmorno, a malo sam i gladan, u stvari malo više gladan, kad bolje razmislim toliko sam gladan da bih pojeo pečenog vola kupusu (preuzeto iz narodne umoTvorine) sa sve dodacima u obliku tone mladih krompirića i tako tih gaDosti. :balavi:
    2 poena
  8. ELA

    A Vi, kako 'te?

    Smlacena vremenskim neprilikama ... i kontam da su raCice izuzetno osetljive na kisno vreme ............. A, da ....... moja jucerasnja glavobolja - je i danasnja :uzdise:
    2 poena
  9. Lillith

    A ... šta ti sada radiš?

    mantram.. odoli, odoli, odoli.. ne podlezhi kultu tjelesnosti, ne reaguj na prozivacki pajserizam ne salji gologuzu sliku letargiji na PP, neka misli da si konjasto-udato-brkata-spodoba. na koncu koncova, u pravu je
    2 poena
  10. Adrijan

    Istina ili izazov!

    Vako... Od raje koja zalazi u ovu kafanicu, u 3D sam do sada upoznao samo Neobaroka. Beše to ispunjavanje moje obaveze, povodom izgubljene opklade, da mu isporučim flašicu moga vina. I putem elektromagnetnih talasa mobilne telefonije čuo sam glasić Glišićkin. To je sve, za sada. A koga bi vol'o da sretnem?! Zaista nemam nikakav poseban spisak u glavi. Verovatno zato što i nemam (skoro) nikakvog 3D forumaškog iskustva. Do sada sam samo zamišljao grupna druženja, onako kao što ga Ela spomenula. Voleo bi da se nađemo na gomili svi mi što smo aktivni na ovom forumu. Ne postoji lista
    2 poena
  11. Boginja

    Nase fotkice

    Sanjallica i ja
    2 poena
  12. Turkmenbashi

    Desanka Maksimović

    Strepnja Ne, nemoj mi prići! Hoću izdaleka Da volim i želim oka tvoja dva. Jer sreća je lepa samo dok se čeka, Dok od sebe samo nagoveštaj da. Ne, nemoj mi prići! Ima više draži Ova slatka strepnja, čekanje i stra'. Sve je mnogo lepše donde dok se traži O čemu se samo tek po slutnji zna. Ne, nemoj mi prići! Našto to, i čemu? Iz daleka samo sve k'o zvezda sja; Iz daleka samo divimo se svemu. Ne, neka mi ne priđu oka tvoja dva.
    1 poen
  13. Bledoliki_Vrach

    Istina ili izazov!

    Ko ne zna da mrda ušima da BOgda mu ujna bila kreten i crkla mu veš mašina Tajvanska kanasta Hrabro srce Živo meso Vidim da sam se otkrio dok sam spav'o Istina ili izazov :lazy:
    1 poen
  14. believer

    Istina ili izazov!

    Ne umem da spavam.Ozbiljno ti kazem.Ne umem.Moje spavanje je polusvesno stanje.mora biti da sam pomalo psihoticna.Nikad ne legnem s namerom da zazmurim i zaspim.Lezem kad sam gotova da se onesvestim. Ostecena roba,sta da ti pricam Najduze? Pa jedan dan,i jedna noc ,i opet dan,i pola druge noci. Bilo je leto,bili smo na gajbi kod prijateljice.Bio je jedan joint,i neko vino,njeguska prsuta i sir iz ulja,i paradajz,i sok od drenjina (ko zdravlje dobar),i usoljene sardele,i vrela noc,i Bili Ajdol....i takvo divno osecanje neke besmislene slobode... Istina ili izazov?
    1 poen
  15. Bledoliki_Vrach

    Istina ili izazov!

    Tukao sam se do drugog srednje konstantno, jer u jerkoviću nije bilo moguće da živiš bez tuče, tako je miran i lep kraj bio tih devedesetih da sam zbog toga više nego srećan S ćaletom nisam ništa, umro je pre 6 godina, ali sam bio blizak i nedostaje mi užasno. S kevom sam blizak, tako da neki moji prijatelji kada čuju kako razgovaram s njom kažu da mi zavide, ali ne znam zbog čega, samo sam to ja, tako malo normalniji od drugih ljudi Čeznem za mirom u glavi, za jednom ženom što me je osvojila, i za malo više pameti da donosim odluke onako kako je najbolje za mene, a jok na svoju štetu
    1 poen
  16. 1 poen
  17. believer

    Trenutno slusam ...

    nema kraja mazohismu ovih dana.... --- Update --- :uzdise:
    1 poen
  18. Boginja

    Volim...

    Da saljem sms-ove
    1 poen
  19. stiklica

    Ne volim...

    Ja ne volim kad stavim vodu i secer za kafu na vrucu ringlu.....i zaboravim. I onda secer izgori,zalepi se za dzezvu i onda mi presedne kafa. E to mi se veceras desilo:utoka:
    1 poen
  20. slavkos

    Kada bih se ponovo rodio-la....

    Probao bi da budem normalan:blink:
    1 poen
  21. Awwwww...sva sam se naježila...da ne kažem našušurila. :hahaha:
    1 poen
  22. Boginja

    Kada bih se ponovo rodio-la....

    Ne bih se udala :lol:
    1 poen
  23. Ko je vidio koristi od intelektualnih proširivanja. Zaebi to...ja bih da proširujem sado-mazo-bizar granice. Kad budeš to nudio....znaš moj broj...do tada smo na Vi. :roll:
    1 poen
  24. Imate čit čet Ko nije pročit'o pravilnik, dabogda mu crkla veš mašina :lazy:
    1 poen
  25. Evilka

    Erotska fotografija

    1 poen
  26. Jeca

    A Vi, kako 'te?

    pospano,ceo dan..od kiše..zadovoljno..:roll:
    1 poen
  27. ako_odem

    Volim...

    Uzmeš cvet, otkineš onaj donji deo (skineš ono zeleno) i gricneš kraj. Okusiš slatki sok. Nego, što ja volim pečurkeeeee... svih oblika i veličina, ali su mi bukovače nekako najdraže. Uopšte nije bitno kako su spremljene. NajBolje sam obožavao jed(i)nu vrstu koje sam znao sam da berem (al' nemam pojma kako su se zvale ), ali je rasla samo u starim šljivarima koji su sada povađeni i nema ih više...a stizale su baš sad, u maju, i sećam se da bih ih redovno brao kad sam išao kod moje nane prečicom, preko njiva i voćnjačiĆa, a ona me čekala, uvek onako mala, pod verandom...ničega više nema...
    1 poen
  28. believer

    Ne volim...

    ne volim sto se vracam kad se vracam...a naidje tako neki dan,pa tripovi iz proslosti me ko fleshbekovi udaraju u glavu.. ne volim tu iznenadnu slabost koja me obuzme... i sad cu da promenim jebenu muziku....
    1 poen
  29. believer

    Omiljene serije...

    Boston legal je bila moja omiljena serija.Obozavala sam Denija Krejna:lol: volim i Dirty Sexy Money...Donald Saterlend je savrsen u svojoj ulozi pa onda na B92 , Rezi me. kakva suluda ,lucidna serija!! Nema sta nisu zakacili ..
    1 poen
  30. Sunflower

    Ostavite poruku nekome, ko će je razumeti

    Tačno znam da je kukao što si nama posvetila riječ, dvije..koji je to mamlaz. Za gosn Mijatovića: plači mala plači :lazy:
    1 poen
  31. ako_odem

    O čemu sanjate?

    Sad sam odradio popodbevnu dremku, i sanjao Saru Džesiq Parker, i nemam pojma odakle mi baš ona, s obzirom da ovih dana nisam gledao Sex i grad, a i nije mi neka riba za oduševiti se. Uglavnom, sanjam je u svom voćnjaku koji u snu ne liči na sebe (u stvari, bilo šta da sanjam, to nije baš isto kao u prirodi), e u njemu je njena nazovi kuća, u stvari to nije kuća nego neka nadstrešnica ograđena zastorima, a sve vreme ona strahuje da joj ne svrati ćale koji stanuje malo niže na mestu gde mi je nekada stajala slama, i takooo... Elem, Sara Džesika se odlično pokazala. :balavi:
    1 poen
  32. pleSachica

    Da li volite sneg?

    Volim snijeg, baš. Ali, ne u maju. Na Romaniji napadalo oko 10 cm snijega :brr:
    1 poen
  33. believer

    Trenutno slusam ...

    da me oce,ja bi` se udala za njega odma... :trep:
    1 poen
  34. believer

    Veliki Brat

    nisam pratila tu radnju,al` ako je bilo ko sto kazes,dabogda ga grom u qrac udario! Soraja :srpko:
    1 poen
  35. gresan

    Veliki Brat

    Nisam neki redovan gledalac, ali ovu sezonu nekako najcesce pogledam i cini mi se da im je ova najbolja. I po izboru ukucana i kako im se "sve namestilo" da pojaca gledanost. Simpaticne mi su i voditeljke Marijana i Antonija. Rade posao bas onako kako treba da se radi program ovog tipa. Nemam favorita posebnog. Mozda bi mi bilo drago da pare uzmu Dusko ili Horvat. Dusko jer fenomenalno pliva medju ljudima kojima uopste "ne pripada", a Horvat jer je skroz zanimljiv tip. Nemesu predvidjam lepu karijeru po izlasku i jako sam radoznao sta ce biti sa njim i Marijanom kada izadju...kako ce s
    1 poen
  36. pleSachica

    Trenutno slusam ...

    1 poen
  37. ako_odem

    A Vi, kako 'te?

    Definitvno vreme ne utiče mnogo na moje raspoloženje, naročito kad je u pitanju blagorodna majska kiša koja ti miluje obraze ako staneš pod nju. Čoveče, koliko xlorofila napolju. Osećam se dobro... :girldance:
    1 poen
  38. lenjivica

    Codex Alimentarius u Srbiji

    Uvecajte i primeticete znak u uglu upozorenja. Pre neki dan sam jela ove virsle :blink:
    1 poen
  39. Sunflower

    A Vi, kako 'te?

    E pa lijepo. Sva energija koju sam skupila tokom vikenda ispirila brate kad sam sinoć pokisla. Proturim jutros nogu ispod jorgana, smrzzz ...pogledam napolje - bljak...prozborim koju sa dragim ljudima, kažu..do kraja maja tako. Pa kako ću biti lijepo? Baci ti nebo kosku u vidu sunny sunny subote, sav se ozariš, nauživaš...a onda te spusti da ti se život zgadi. Inače, ako me BLiverka nauči da igram Mahjong, biću mnogo bolje. :lazy:
    1 poen
  40. ELA

    A ... šta ti sada radiš?

    Padam u nesvest ............. Beliverka usetala na 'Istinu' :vez:
    1 poen
  41. Sunflower

    Istina ili izazov!

    Još niko nije kleknuo. I bolje je. Jer ja ne znam hoću li i narednih nekoliko godina biti spremna za to. Prilično sam hirovita i ne dam se baš obavezati na nešto, nekoga. Tako da...sve je ostalo na riječima da bi se mogao zamisliti da provede ostatak života sa mnom. Istina ili izazov? :kafa:
    1 poen
  42. Adrijan

    Kolumne

    Kolumne obično podrazumevaju dugačku formu, razglabanje. Al' evo nešto malo drugačije. Kolumna u 140 znakova. ______________________________ Ko je sloba_milošević na Twitteru? Anonimni satiričar koji svakodnevno komentariše dešavanja u Srbiji A sve je počelo tog četvrtka, 28. oktobra 2010. godine kad se na Tviteru pojavio profil sloba_milosevic sa porukom:"Dragi građani, u moje doba Tviter nije postojao. Ipak, kao čovek promena, želim da vam se ovako obratim pošto mi je RTS trenutno nedostupan.". Danas, šest meseci kasnije, i dalje niko ne zna ko tačno stoji iza jed
    1 poen
  43. Evilka

    Paparazzo fotografije

    ... za razliku od proslog puta...
    1 poen
  44. Evilka

    Ne gledaj me popreko...

    ... dok gledam tenis . Pusti me da se nerviram kad gubi, da psujem, vicem i ostalo al' i da se radujem, vristim od srece kada vodi ili pobedi. E to moji ukucani ne da ne vole al' vole da me popreko pogledaju i merak im je svaki put da me pitaju - mora li iz bas toliko emocija da se unosi dok traje mec? Mora!
    1 poen
  45. believer

    Evrovizija

    ja sam protiv toga da se pesme pevaju na engleskom meni je u redu da se pesma otpeva na maternjem jeziku pesmu,umesto da se dodvorava arogantnim anglosaksoncima nego glasanje je tu krajnje politicki obojeno svak za svoga,pa makar pesma bila i sranje :dry:
    1 poen
  46. vesticara

    Ostavite poruku nekome, ko će je razumeti

    Voleću ja jako tvoje skidanje i navlačenje na dRuženje foruMaša ....i vulgarno i manje vulgarno i eroCko i pornografsko...ma moš' kako 'oćeš samo se skini već jednom :lol:
    1 poen
  47. Dana

    Neobični nikovi

    Što jeste jeste,pa kada ste već tako bili dragi em mili i nastavili ovu temu moju,ja se setih Mrak,baš je navek bio onako uzvodno:cesces:kao da se rodio natraške.Pa imao je i neobične komentare a i oni bejahu uzvodno.Ja nikog lično nepoznajem,a vidim da se većina vas lično poznaje i žao mi. Glisha, sama reč me asocira na nešto smejuljavo,golicavo,pa joj baš priliči.
    1 poen
  48. stiklica

    Klasična muzika

    Smetana:) :srce:
    1 poen
  49. Orion Lady

    Ne volim...

    Ne volim kad me bude rano bez nekog pravog razloga. Ne volim zimu. Ne volim peglanje. Ne volim nosit smece do.. smeca. Ne volim kasnit. Ne volim zmije. Ne volim vrucinu. Ne volim politiku. Ne volim nacionaliste. Ne volim ''spustanje'' na lijep nacin, imaj m00da pa reci onako kako je. Ne volim komarce, tj. nemam nista protiv njih dok ne zuje oko mene i moje glave, al posto to stalno rade.. eto.. ne volim ih. Nikako. Ne volim ni ljude koji namjerno rade gluposti i ugrozavaju svoj zivot, a pri tom ne misle na nikog drugog, sem na sebe i svoj *ebeni adrenalin. Ne volim tesne farmerke. Ne volim dok
    1 poen
  50. bigrancer

    Da li volite sneg?

    Volim sneg .....obozavam sneg ......i Aljasku volim ..i zimovanje u Sibiru ne propustam . I Sneska Belica ...:(
    1 poen
×
×
  • Create New...