Idi na sadržaj

Top lista

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11.04.2011. u svim oblastima

  1. Lillith

    Paparazzo fotografije

    5 poena
  2. Boginja

    Istina ili izazov!

    Mozda ja nisam normalna, ali se on meni skroz svideo ...trepteo je svojim dugim trpavicama i zaneseno gledao u tamburase...znala sam da ih obozava, cak je i pevao, tiho, meni na uvce...pokusavao je da mi docara svoje uzavrele emocije... ...A ustvari sam od prvog momenta znala da zeli da me opali tu pred svima, na stolu... Gde bre covek od dva metra da bude romantican? Erotika prosto izbija iz njega...i koliko god se trudio da je suzbije, ne moze...on je zedan zenskog tela...i ne moze da se napije nikad...njegova zelja za sexom je jaca od njegove volje...iz tih ociju, varnice pozude sevaju
    3 poena
  3. Mia

    Istina ili izazov!

    Kod mene se leptirići odmah stvore, ili se ne stvore uopšte. Sreli smo se u školi, u kojoj je dobio stalno zaposlenje, a u mom rodnom selu. U istoj školi sam držala časove aerobika. U momentu, kao stvorenom za to, on kod direktorice nekim poslom, ja takođe, na istom mestu, u pravo vreme. (po sistemu - čim sam te ugledao, odmah sam te spazio - samo u ženskom rodu) Zvanično upoznavanje je palo. Posle toga smo se zezali u prolazu. Usledio je i prvi poziv za izlazak, na koji sam automatski reagovala sa ''Da!''. (nikad od mene dama sa čuvenim ''možda'' ) Izašli smo... ćutala sam sve
    3 poena
  4. gresan

    Istina ili izazov!

    Mnoge bih ja odavde upoznao u RL pogotovo sto je ovo forum koji je sada "moj" i na kome se osecam jako prijatno... Sa mnogim ljudima ovde razmenjujem pozitivnu energiju i to su oni za koje mislim da su takvi i u RL. Ti, Aiko, Goga, Morph, Jeca, Kumica, Glisha, Smuca... Ali imam "psiholosku barijeru" ne zato sto mislim da ste prikriveni manijaci nego jednostavno mislim da prijatelji sa neta to treba i da ostanu...Ne umem da objasnim, ali tako nekako... Citam ja sva vasa iskustva sa druzenja i vidjenja...i verujem da uzivate...ali rekoh "problem" je u meni... Sledeci.....
    2 poena
  5. Sunflower

    Mujo i Haso

    Pita učiteljica malog Muju što mu mama radi i kako žive. - Moja mama je prostitutka i dobro zarađuje tako da dobro živimo i imamo sve što nam treba. Učiteljici bi neugodno, pa preformulira pitanje za Sulju. - Što tvoj otac radi i kako živite ? - Moj otac je policajac i malo piše kazne za državu, a malo za sebe i mi lijepo živimo i imamo sve što nam treba. Dođe red i na malog Hasu, a on ne čekajući pitanje počne govoriti učiteljici: - Moj je otac vozač kamiona i da nije Mujine matere i Suljinog oca i mi bismo super živjeli!!!!
    2 poena
  6. Boginja

    Istina ili izazov!

    Izazov... Uzmi iz frizidera neki prilog tipa majonez, kecap...bilo sta, nacrtaj smajlija na stomaku i okaci slicicu E to ja zovem izazov :cica:
    2 poena
  7. Jeca

    Sam/a protiv svih

    stvarno JE nikada,nikada nisi pogledala u ogledalcetu? ni virnula??:blink:
    2 poena
  8. ELA

    Istina ili izazov!

    Ja uvek trazim nacin da se ostvarim profesionalno.....u tom "cucu grmi zec". Svi tezimo onom sto nemamo, msm, da mi ljubavi fali - ja bih bila u potrazi da se u njoj "ostvarim". Zaebavam se malo Naucila sam da kad radim - da izgaram....period od godinu i poL sto sam "sedela" me je totalno sludeo. Neko ko je navikao da su mu "misli stalno uposlene" - nije mogao da se izbori sa Ladovinom. Sada sam se tek "oporavila"....i veruj mi - ne mogu, ne zelim, i necu da budem SAMO 1. majka, 2. supruga, 3.baka (servis)4. itd.... Zena mora da ima "sebe" kroz posao. ... TakoC, kad decak poraste....pa me u
    2 poena
  9. Valter

    Istina ili izazov!

    Da citiram SveCkog Mega Cara: Primetio sam da rima uvek odvlaci paznju od smisla! ako sam te utesio sto ti postovi nemaju smisla Jok bre ... ne citam kad je dugacko. Ima i celo istrazivanje na temu ... brz zivot vo-no pa prelecemo preko iformacija. A i u principu znam sta ces da kazes ako sam te utesio sto si dosadna U sustini ne citam ono sto me Ne zanima ... kad se, npr. ufatite u *kolo: Ti, Kumica, Vesticara pa i Ela ... samo *vrtnem tockitjem... al' postujem, Mame mi rodjene samo naprjod .... Ali posto si se pokajala sve ti je oprosteno ....... Istina ili Izazov?
    2 poena
  10. Glisha

    Istina ili izazov!

    Sve što sam radila i uradila prema drugima, uradila bi opet.. sve isto, ama bez trunchice korekcije. A bilo je tu i loših* i veoma loših* i izuzetno loših* "radova" svaki mi postupak i svako Zašto? imaju svoje Zato! ZnaĆi, u svojoj sudnici.. jedinoj koja mi je bitna.. ja se proglašavam NOT giltijevkom! Što se tiče savesti, ne peče me uopšte.. jer nije savest u pitanju ali me peče, seče i izjeda greh pojede me nachisto grize, ujeda i kida.. kao zver.. toliko da bi samoj sebi najradije pojela dŽigericu. I pored toga što sebe volim najviše (deca, decina deca, brat, njegova deca i ro
    2 poena
  11. Malena

    Prozovi i izazovi

    Dakle - clanice biraju clana koji ce da im odgovori na odredjeno pitanje. I prozivaju ga, pa postavljaju pitanje. Onda clan odgovori pa zatim predlozi sledecu clanicu, koja ce da izabere zrtvu i postavi pitanje... igra ne moze da ide dok prozvani clan ne odgovori. i naravno posaljite PP ukoliko duze vreme nema odgovora. ajd cisto da zapocnemo Morfe... dali peglas svoj donji ves? :lol:
    1 poen
  12. Turkmenbashi

    Roaming - iskustva

    Samo SMS Ko treba da zna uglavnom zna da sam u inostranstvu i ne zove me, drugima se ne javljam i ćao. Net na mobilnom nisam koristio godinama niti imam potrebe, a ne u inostranstvu još da ga koristim. Inače kada sam ostajao po više meseci u inostranstvu uzimao sam broj domaće mreže, ne mož' prostije od toga :fijuk:
    1 poen
  13. Mia

    Kaladont

    jamb Nova reč: jama
    1 poen
  14. Boginja

    Istina ili izazov!

    ... Koracam prema njemu, vidim osmeh. Istu tremu je imao i on, pricali smo o tome... Prilazim mu, on krece meni u susret... Osmeh na nasim licima i zagrljaj...snazan, nestvaran, toliko iscekivan, toliko puta zamisljan...nezaboravan... I muk... Ne progovaramo ni rec. Zagrljaj je rekao sve I da...pertle su mi se odvezale...zelela sam ga tog istog momenta, bila sam luda za njim tada...Sedeli smo u nekom cafe-u i gledali se, bez reci, samo smo se gledali i smeskali...jednog momenta je rekao "zapalice se ovo mesto od naseg pogleda"... Istina ili izazov?
    1 poen
  15. gresan

    Prozovi i izazovi

    1. Evilka.....lepo izgleda i pravi sjajne kolače i torte 2. Veca...širokih shvatanja...nikad ne kaže "meni to nikada ne može da se desi" a ako me Evilka šutne uvek može da postane br. 1 3. Goga....tačna, vredna, kreativna...a ako me Veca otkači uvek može da bude br. 2 4. Mara....ambiciozna, vredna kao mrav, puna ideja...a ako me otkače Veca i Goga uvek može da bude i br. 2 5. Aiko....ples do smrti a ako me otkače Veca, Goga i Mara, uvek može da postane br. 2 Zaboravih pitanje...molim objašnjenje Ela....ne razumem ga.... Sledeća proziva Veca....
    1 poen
  16. Morpheus

    Prozovi i izazovi

    :lol: Ne peglam, nema potrebe za tim. Sledeća pita ELA. :fijuk:
    1 poen
  17. Morpheus

    Nisam mogao/la, a da ne primetim...

    Tema Chit-chat je namenjena za opušten razgovor među forumašima, ova tema nije.
    1 poen
  18. ELA

    Nisam mogao/la, a da ne primetim...

    ...ja sam d u sh a :stid:
    1 poen
  19. vesticara

    Ostavite poruku nekome, ko će je razumeti

    Samo te gleda(m)..... ...i čeka(m)...:lol:
    1 poen
  20. vesticara

    Istina ili izazov!

    izazov ( ajd..ali dobro pazi....pištolje je napunjen!!) :lol:
    1 poen
  21. Kumica

    Istina ili izazov!

    Iz :liza:
    1 poen
  22. Boginja

    Istina ili izazov!

    Nekad zmurim, nekad gledam Volim i da pogledam tamo dole...d'vidim kako ulazi i izlazi Nemam vremena za novine, ali sam ovde procitala, nemam reci za to ...kad nije mogao zglavno da jebe, ne treba ni da zivi (joj ici cu u pakao, znam ) Istina ili izazov? :andjeo:
    1 poen
  23. Glisha

    Ostavite poruku nekome, ko će je razumeti

    :srce::srce::srce: :blabla:blablablablaaaaaaaa
    1 poen
  24. Kumica

    Sam/a protiv svih

    Moja zgrada ti je opustoseni penzionerski dom Nit ima koga,niti mogu zvuke da proizvode :hahaha:
    1 poen
  25. vesticara

    Asocijacije

    ne nosi ništa...(osim plavih očiju) :lol:
    1 poen
  26. Kumica

    Sam/a protiv svih

    A sta imam da gledam? Ako ti treba opis,pitaj mog ginekologa :hahaha:
    1 poen
  27. vesticara

    Istina ili izazov!

    Onomad si pitala ninju šta misli o sutretu sa tobom. Sad ja pitem tebe, o prvom utisku prilikom susreta sa njim :fijuk:
    1 poen
  28. Kumica

    Ostavite poruku nekome, ko će je razumeti

    :zakletva: Obilazicu ruzu i se da ne uvene :hahaha: --- Update --- Mene je vec ubolo :roll:
    1 poen
  29. vesticara

    Istina ili izazov!

    O tome sam već pisala ( negde....nekad...) Stanujem na prilično visokom spratu. Doživela sam onaj zemljotres (15. aprila 1979. u CG). Možda ti zvuči neverovatno ali tada smo se fotelja u kojoj sam tog trenutka sedela, i ja "šetale" po sobi, tada se luster na moje oči ljuljao od jedne ivice plafona do druge ivice, tada su zidovi pucali, a ja nisam imala vremena ništa da učinim, jer se sve to dešavalo u sekundama. Zemljotres je moj najveći stah. istina ili izazov?
    1 poen
  30. Valter

    Istina ili izazov!

    Fala necu nista ... a kad nemas inspiracije ... sto ne trazi Istinu ... to je bese tvoj predlog biJo, Ne?
    1 poen
  31. ELA

    Windows Live Messenger iliti MSN

    Na sve to sam 'stavila katanac' i pre nego sto sam se 'vencala sa mobillnim' - kad neko n'ume da bude umeren, onda i ne treba da se sigra. Lm, koristila sam MSN, Gmail chat i FB chat. Kada sam navukla virus (i jos neka cudesa) na MSN, to je bio 'pocetak kraja'- izblokirala sam kontakte, i otvorila novi nalog...ali nisam koristila nijedan. .............. Ponekad mi malCice nedostaje, ali kad hocu s nekim da caskam - imam fon :uzdise:
    1 poen
  32. ELA

    Nisam mogao/la, a da ne primetim...

    ...da meni sinoc baS nije bilo dobro .............. Lm, to sto mi se dvoj'ca ninje ucinilO - to je do 'misteriozne halucinacije'- al' sam stvar morala da proverim: odvukla sam 'potencijalni klon' u virtuelni krevet :strikeraj: ...ispreskakala ga sa 'par pitanja'...i uverila se da to NIKAKO ne moze biti ninja ... Msm, ninja i erotiCa?!? ... Ne ide to zajedno ... ()
    1 poen
  33. Mia

    Istina ili izazov!

    Za ljude (u pravom smislu te reči) uvek imam strpljenja i snage. Ukoliko se pokaže i dokaže da sam ljud prema nekome, a on(a) to zloupotrebljava, ne zameram, naljutim se na sebe, pre svega, platim školu... i nastavljam dalje... :cvike: 's vetroPirom u leđa... Istina, ili ....
    1 poen
  34. gresan

    Šta ne može jedno bez drugog?

    Bez Goge :kez:
    1 poen
  35. lenjivica

    Istina ili izazov!

    Emm nemam ni prijateljstvko,a kamol i nesto vise ..ajd da nesto odogovorim,mozda nekog ko ga bih vodila na sladoled su Valter,Morph i Neo Is ili iz?
    1 poen
  36. Sunflower

    Windows Live Messenger iliti MSN

    Na msn-u sve rjeđe, nekad se sjetim, upalim, ne budu ljudi koje očekujem pa odem off. Budem na skype-u...iako nisam navikla na njega...manje prekida kad se priča s nekim. Ostavila sam kosti na msn-u...itekako. :roll:
    1 poen
  37. gresan

    Istina ili izazov!

    Ja sam, ono sto bi se narodski najlepse reklo, ucitelj (titule nastavnik ili profesor razredne nastave su za one koji se stide najlepseg imena za ono sto ja radim). Godinama sam radio u drzavnoj skoli i kada sam istrosio sve motive i shvatio da sam se zasitio, ucinio sam ono sto je najpostenije prema deci i roditeljima, napustio prosvetu. Cetiri godine sam svastario, a onda dobio poziv da radim u privatnoj skoli. Opis posla i ono sto sam dobio kao ponudu mi je povratilo stare motive i zelju za "opravljanjem tudje dece". U prosvetu sam usao sasvim slucajno, a posao zavoleo svim srcem. Nis
    1 poen
  38. Mia

    Windows Live Messenger iliti MSN

    U poslednje vreme sam se ponovo aktivirala na msn-u, inače je bio van upotrebe godinama. Do apsitinencije je došlo usled zasićenja. Imala sam običaj da šibam na msnu do ranih jutarnjih, ili kasnih večernjih sati. Pre svega, dobro mi dođe za zezanje i smeh :uredu:
    1 poen
  39. Jeca

    Asocijacije

    radovan III:hahaha:
    1 poen
  40. JOSIPA LISAC - Da li sam ti ikad rekla da te volim (live 1993.) :stid:
    1 poen
  41. believer

    Veliki Brat

    jao mene sta me snadje!!!! pa zar Dzordz pored svih onih morona da ispadne????????????:blink: e pa nema pra vde na ovom svetu:( a glupa Dragana jos kolo vodi po otpadu...ni u uzi izbor za ispadanje da bIdne.....:(
    1 poen
  42. vesticara

    Paparazzo fotografije

    Ustvari kada smo krenuli da selimo kumicu, rasklopi smo krevet i otkrili strašnu istinu....i tužne vapaje za pomoć.. Svi oni držani protiv svoje volje. no toliko dugo ih je grejala kumicina guza, da su se izlegli... Međutim najveće i najstrašnije otkriće smo doživeli kad samo otvorili one poklopljene kutije... Sada nam je jasno, zašto kumica kad sedne, ne ustaje ni za živu glavu...
    1 poen
  43. Kumica

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Da je vreme da se povucem sa portala...
    1 poen
  44. ELA

    Do kog ste zaključka danas došli?

    ...da sam zbog 'ladnoce morala da 'unesem' goozo unutra ...i uvalim u toplO foteljO ...a da me gresni naterao 'da se prebacujem na slikovito' ali avaj ...vidoh samo natrcenu goozu ....pa se mislim - do guze li je? :strikeraj:
    1 poen
  45. Ali ipak ima jedna koju posvetih ovu priču... Koliko toga stane u jedan treptaj oka…? Koliko toga stane u desetinku sekunde…? Koliko toga stane u taj delić sekunde dok zagledan u nebo primetim zvezdu padalicu, shvatim sta se dešava i primetim da se ugasila na horizontu? Malo toga….ili onoliko koliko nekome ni za ceo zivot? Bila je noć…ozvezdano nebo Mlečnim putem…noć mrkla, tiha i neprimetna, kao da je želela da mi promakne ista kao i mnoge druge. Ali nije bila ista. Da li zbog milijardi zvezda na nebu od kojih nisam mogao da odvojim pogled, da li zbog nesanice koja me je mučila…I ja sam
    1 poen
  46. Niti znam, niti me zanima.. Samim tim sto imaju epitet bivsi, totalno sam izgubia interesovanje da bih pratila njihov dalji zivot..sto bi rekli, daleko im lepa kuca..:)
    1 poen
×
×
  • Create New...