Jump to content

kompaj

Members
 • Content Count

  412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Status Updates posted by kompaj

 1. Zdravo Smuco :zagrljaj:

 2. Draga Smuco čestitam ti rođendan i želim ti sve najbolje:kiss:

 3. Tu sam ja imenjače, svratim povremeno da vidim kako ste... Dobro ti ono sa arendom :lol:

 4. Zdravo Smuco :kiss: Nadam se da si dobro:smile:

 5. kompaj

  Pozdrav draga kolegin'ce.Tu sam ja, svratim i tako...:zagrljaj:

 6. 'Nači brate, vaistinu se rodi :lol:

 7. Bojim se, draga Maro, da će bilo kakav nastavak rasprave ko je koga prozvao, samo produbiti sukobe. Zato je bolje u tome više ne učestvovati.

 8. Vidi Maro dušo: lako ču se ja pokupiti sa sve svojim krpicama sa foruma... Ali seti se da je onaj forum počeo da puca kad su se počele dešavati ovakve stvari (oko netrpeljivosti). A neki moderatori se nišu snašli. PS. Ja sam u vreme rasula foruma bio odavno bio prestao učestvovati na VCF

 9. Kak'o prozivanje-taki i odgovor.

 10. JA, kao takav, a i šire, nisam novosadista:jok:

 11. Zdravo Dano:ok: nadam se da si dobro:uredu:

 12. kompaj

  :lol: da te podsetim: pitanje je bilo šta očekujem od žena. A ja sam odgovorio da više ništa ne očekujem, već da sa ženama mogu samo razgovarati o receptima, načinu korišćenja veš-mašie i td. Dakle to je bilo na moj račun...:lol:

 13. kompaj

  E, pažljivo sam pregledao pitanja na temi 'sam protiv svih' i nisam našao nijedan moj odgovor koji ocrnjuje žene.:jok: To si me ti pobrkala sa nekim.:uredu:

 14. Koliko ja vidim ovo je tvoje najproduktivnije doba dana na forumu. Ja, opet, išao danas da ugasim firmu... Biće da me to malko pogodilo, pa mi se ne spava.

 15. Tako nešto...:kez: Ma ne mogu da zaspim:jok: Legao oko ponoći, vrtio se sat i po... i ponovo uključio kompjuter. A ti po običaju nastupaš posle ponoći:lol:

 16. Tvoj red na 'vruću stolicu':kez: Pokloni se i počni...

 17. Pa da kad ja slavim, pijem... pa zakasnim...

 18. A ja 'teo staviti onu pjesmicu za xit dana današnjeg:plaz3:

 19. :zagrljaj:Jaoo hvala

 20. Lenjka sine, imaš koji minut za mene?:kez:

 21. Na utakmici u Crvenki igrač se namešta na makazice 10m od gola a Janjuš poleti preko njega i zivu je hvata. Ja bio iza gola, dosta blizu, pa sve neverujem... imao sam desetak godina. Eee...bilo je nekad dobrog fudbala

 22. Da, Radović je več bio klupska legenda. A Janjuš bio, baš tako kako kažeš, malo opižđen tip... Ali parade su mu bile fantastične

×
×
 • Create New...