Idi na sadržaj

Preporučene poruke

  • Odgovori 208
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Za'valjujem. . . . Necu svakog posebno.. samo cu reci omiljeni deo ''staff-a'' .. Eto, fala na pažnji, doviđenja, dođite nam jopet... al' trt Valter - nekad ga ne skontam šta ho

Kumica ume da bude prenaporna i kontam da je zahtevna zenica ,previse kuka Vesticara potpuno je kontradiktorna od njenog nicka,daleko je od vesticare Letragija forsira neki stil machoa ,pa mi bude

Sunnešto - zgražava me njena nezasitost i neumerenost u svim životnim sFerama - od prexrambene do sexualne. Sumnjivog muzičkog ukusa. Druži se sa sumnjivim licima. Na sreću, tu sam ja da je izvedem na

Gliša - nju volem još od onog mesta :srce: njeno pisanje me uvek stavi u zbun i treba dosta da pohvatam sve one smajliće i ostalo... al' zato kad mi pošalje sličice :stid2: tad je baš baš volem :uredu:

Grešni - on je jedno veeeliko :srce: nema ga od početka raspusta, al' se nadam da će se vratiti kad počne jesen i završe se odmori :uredu: nedostaje...

Apolodor - on je čovek koji ima šta da kaže i uvek lepo piše... samo ga nema nešto na ovim stranicama... al' na ime starog pisanja i druženja sa nama dobija 5 Bambija :uredu:

Sledeći:

Orion Lady

Valter

Kompaj

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 meseci kasnije...

Orionke nema dugo. Necu to da 'minusiram', nadam se da je zdravstveno dobro, i da sprema ispite. .......... Valter is Valter ...cuti, pljucne, mudruje - znaci standardno. .......... Kompaj, pasivni posmatrac. Al', takvi je 'horoskop' vecine ovdasnjih. .......... Ae sad o novima ... red je da im fidbekujemo :strikeraj: Guza, Vojo, Maristela

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Goooza - cista desetka! Uklopio se kao niko, preziveo srdacnu dobrodoslicu od strane moje malenkosti :lol: i za divno cudo nije pobegao glavom bez obzira :lol:

Vojo - trojcica! Malo bi mogao poraditi na pravopisu.

Maristela - jedinica! Sve sto je doprinela forumu, je to sto je nekog (misterija) prozvala na tamo nekoj temi. A mi se ovde tako ne igramo :jokjok:

Boginja

Glisha

Goga

:astasad: da vidim ko ima mooooda

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nut je malo osveženje na forumu. Uvodi neke ozbiljne teme koje su nam nedostajale. Interesantna. :)

Neo je kolega haker, portparol Opere i pravi umetnik na internetu i van njega. :ok:

Turk ima moje ogromno poštovanje. Stručnjak za fotografiju i uvek spreman da nekim predlogom (i headerom) pomogne forumu. :)

Sledeći:

ELA

goozatee

jamiroyu

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

ELA - Duhovita, maštovita, zrači zadovoljstvom kroz monitor, volEm kad je vidim. A da, uporna - svaka joj čast.

goozatee - Sviđa mi se, prihvata šalu 100% i prija kao osveženje.

jamiroyu - Malo ređe piše i usko se specijalizovao za određene teme :lol: Jako se trudim da mu izgovorim nick ali nešto mi ne polazi za jezikom :ggg:

Dalje:

shumica

neobarocco

CyberQrva

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

e jbga sad, koliko koNpetentan da odgovorim, al ae da proVamo...

shumica - sve u svemu oukeJ :) procitah neke zanimljive postove :)

neo - kompJuktor men :) druzili se malko na chatu, za sad sve oukeJ :)

cyber - nju nisam video nijednom online, a ne da nesto pise...tako da ne znam nista o doticnoj :) stao pos'o mozda :plaz:

aj sad ovi prelepi i mladi ljudi(mara i morph su dosadili vise, pa necemo njih :plaz: )

zabica :stid:

lenja

moja guzata malenkos'

aj zdre sad :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Lili, garanT mornar na prekookeanskom brodu ...sveCki putnik, nema vremena za forumOve :uzdise: a volim kad dobaCi koji post. ... BelIverka se opet nakacila na Arkade :svemujebemdamujebem: (by ona). Kad pise o hrani - meni curi voda na usta, kada oplete po ninji - navijam za nju ...volim kad ga kinji :vez: volim i one postove, gde moram da tipujem na koga 'baca hejt'. .................. Glisa, moja GuGarica, volim je i u textu & slici. Nasmeje me do suza. Ona je moja 'talasna duzina'. .................. Next: Smuca, katamaran, Rancer ..................ps. Ako zakasnim - preskocite me :lazy:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Smucu baš volem, vesela, draga, mož' s njom čovek da priča o baš svemu, lepo podnosi putovanje autobusima i švercovanje traNvajima... :fijuk:

S katamaranom nisam mnogo komunicirao, ali deluje kao sasvim ok tip, jedino nikako da ispijemo to davno dogovoreno pivo...

Rancher... ima zanimljive poglede na svet s kojima se čas slažem, čas ih ne odobravam, prijatan čovek :)

Sledeći:

Valter

Sunflower

Morpheus :roll:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

bellissima - volim kad se raspise, ume da pise.. :ok:

plesachica (izvinjavam se, ako Nick nije ispravno napisan) - volila bi da se raspise, sigurno ima puno toga reci.. jos ako uzmem u obzir, da je uciteljica.. trebalo bi tu biti i nesto vise od igrica i par rijeci zejbancije tu i tamo.. :)

slavkos - moj drug od prvog dana kad sam se pojavila na (proslom) portalu.. za njega imam samo rijeci pohvale.. :ok:

Ima puno novih.. no.. za mene ''novih'' pa da vidim sta mislite o njih.. :)

vojo

gOOzatEE

I jedna poznata...

Aiko.. :ljubac:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Vojo - fali mu malo suptilnosti ....nekad me prepadne na 'mirnoj temi' ...samo iskoci, i Tras ...s' q posred cela. Inace, volim da ga citam (i cackam) :strikeraj: .........Goozatee - osim sto se ponekad preterano goozi na istinama-igricama, okej ckode. Pozitivan skroz (5 bambija) :cvike: ......... Aiko - nije poznata za DZ ...ne, ne ....to je zasluzeno do poslednjeg slovca! Zameram joj sto je (i ona :treptrep:) odbila Yossu. Ali ne mari - cenim da ce da poklekne na ninjine uporne p®ozive. ............. Next: Bledoliki_vrac, Rancer, kompaj :lazygirl:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 sedmica kasnije...
  • 3 sedmica kasnije...

OLady - pisanije joj zavisi od trenutnog raspolozenja, pa je to 'od minus do plus' faze. Napisah vec negde da mi nedostaje ona pitoma zvjercica. ........... Georgija - verziran forumas (mada, bese pisala da nije bila na forumima?). Volim da je procitam, i cini mi se da nema dlake na jeziku. (pride, nova i zanimljiva). ........... Lenja? :uzdise: Fali. .... makar da svrati da napise da smo dosadni :lol: ........... Next: Mara, Vojo, Jeca

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...