Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Pitam se pitammmmm, jesi se vratio sa puta?

:cica:

1. Kada bi birao grad u kojem bi proveo ostatak života, koji bi to bio?

2. Koja ti je ne ispunjena želja?

3. Čemu ne možeš da odoliš?

4. Bez čega ti dan ne prolazi?

...dosta od mene ..za sada :)

Pošto je od mog ustoličenja prošlo pet meseci, dvadeset dana i jedanaest sati, a od podsećanja na isto, više od dvadeset šest sati, gotovo je sa postavljanjem mi pitanja. No, pošto tek sada vidim da ti nisam odgovorio na jučerašnje pitanje, odgovoriću ti i na ovih par poslednjih iako si zakasnila sa njima.

0. Da, kao što i sama znaš, vratih se sa puta.

1. U mojim maštanjima nije grad. Pa ni selo. Maštam o nekom zaseoku na nekoj planini. Ne bez struje i interneta, ali daleko od vreve. Ako već moram da biram grad ne vidim zašto to ne bi bio Beograd. Ne svi njegovi delovi, naročito ne krug dvojke, ali ima više delova velegrada koji mi se baš sviđaju.

2. Ima ih ihaaaaaajjjjjj.... Evo, prvo mi na pamet palo padobranstvo. Onomad sam sa mojim drugarima, od kojih su neki posle nastupali i za reprezentaciju, odslušao predavanja na kusru za padobrance, ali mi je za prvi skok falio i potpis roditelja, pošto sam tada bio maloletan. Posle sam se prebacio na druge aktivnosti, a padobranstvo mi se nije približilo na dohvat ruke, da bih obnovio strasti.

3. Mnogo čemu. Mnooooogo... Evo, prvo mi na pamet padoše šnenokle.

4. Toaleta.

Na vruću stolicu postavljam našu damicu, Orion Lejdi. I za početak joj postavljam i pitanjce:

- Kje so najboljše zagrebške v Ljubljani ali kakšna druga sladica, katero imaš več radi? :kafa:

Izmenjeno od strane člana Adrijan
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 2k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

naravno ......................................................................................... mada, uskoro ću (neke od nj)ih zalepiti po zidovima nekog od izložbenih paviljona Novega Sada.

Gornji dio crn sa nekim crtama, donji crn sa bjelim krugovima.. Dodji pa opipaj. Moracu te razocarat jer takvu sliku i da imam, nemam hrabrosti da je okacim ovdje.. pa da ne budem ba

Ne znam šta se dešava, izvinjavam se faustu, što mu ulećem, ali koliko vidim 24h je prošlo, tako da ću da iskoristim priliku i skrenem malo pažnju na sebe. Samo što bih fausta zamolila da izabere sl

Zakačene slike

Ajme, gdje ste mene nasli za ovo.. :ajme:

Na vruću stolicu postavljam našu damicu, Orion Lejdi. I za početak joj postavljam i pitanjce:

- Kje so najboljše zagrebške v Ljubljani ali kakšna druga sladica, katero imaš več radi? :kafa:

Najpre, hvala za tu stolicu.. :plaz:

Odgovor: To bi verjetno bila Zvezda, v središču Ljubljane. Sama ne hodim dosti po slaščičarnah, saj imam rajši slane stvari, sladke pa sama spečem doma. ;)

Lady da te priupitam...

1. Odakle želja jednoj Slovenki da kuca na srpskim forumima?

2. Da li bi došla da živiš kod nas :bek: ?

3...gde? :cica:

4. Postoje li romantični momci u Sloveniji?

5. Gde najradije izlaziš?

1. Jaoo, ne znam ni sama. Oduvijek sam voljela ta net druzenja, Chatove, forume. A to sad, srpski forum, Slovenka.. ja to ne gledam tako. Moj prvi forum bio je hrvatski forum, gdje sam i naucila najvise jezika i pisanja. Bila sam i na slovenskim, njemackim, engleskim, a imala sam i svoj nekad davno. Tu sam i naucila jezika jer kuci nikad nismo pricali bosanski, mama tu i tamo koju rijec al premalo, da bi mi sad mogli komunicirat ko neko sto prica taj jezik na dnevnoj bazi. Odatle i moje greske i nepoznavanje pravila jezika itd. Iako, mogu reci, da mi pisanje ide dobro od prstiju, a pricam losije tj. jaaako se moram potrudit.. :)

U poslednjih par godina svi ti forumi gdje sam bila prije poceli su da crkavaju na najgore moguce nacine i na kraju od njih nije ostalo nista sem cirkusa radi statusa (djelili se ko banane) prepucavanja, svadZe i mrtvila. I tako ja, pametna glavica :hahaha: , ukucam u google par magicnih rijeci i izbaci mi par foruma, udjem, pregledam, cekiram aktivnost.. jedan mi se nije svideo nikako, jedan mi bio super i tam sam i ostala (mislim da svi znaju koji je taj, da ne pisem ime). Sa otog dosla tu i evo me sa vama.. :)

Volim taj oblik komunikacije i lokacija i narodni sastav ( :lol: ) uopste mi nisu bitni, tu sam zbog druzenja i ako je to druzenje moguce i prijatno - super, ja zadovoljna. Nema bas puno dobrih/aktivnih slovenskih foruma pa.. ;)

2. Vjerovatno bi, ako bi imala dobar razlog. A sta je dobar razlog, trenutno bi to bio samo posao, za Ljubav nisam tako sigurna. :)

3. Prvo sto mi pada na pamet - Beograd, iako mislim, da ima vjerovatno boljih i ljepsih gradova za zivot, al eto.. o njemu najvise cula/vidjela, uvijek mi bila zelja da zimus odem tamo. A mozda nekad i odem.. :)

4. Ja imala srecu pa upoznala jednog takvog i bio je romantican citave 2 i poL godine, a za ostale ne znam i ne mogu reci. Vjerovatno postoje, al da znam, bilo bi to mnogo previse iskustva za mene, cini mi se.. :hahaha:;)

5. Ne izlazim. :) Bar ne na nacin na koji omladina i moja generacija izlazi. Nikad nisam bila djevojka za disko, zurke, bucne koncerte, alkohol i ostalo sto ide uz to. Volim izac negdje gdje ima muzike, gdje se moze normalno pricati, bez da moras vikat i gubit glas kako bi nekome u drustvu rekao nesto. Kavice, ponekad neki koktejl (nisam bas neki korisnik alkohola :lol: ), kino, vecernje druzenje sa drustvom po raznim kaficima i tako. Volim te neke 'peaceful' varijante, iako, gdje god odem, ako je dobro drustvo uvijek izadje na dobro.. :)

E tako, nadam se da sam pravilno postupila sto se igre tice i pravilno odgovorila na sva pitanja.. a sad ode vidit pravila igranja jer ste me uvalili nespremnu.. :hahaha:

Izmenjeno od strane člana Orion Lady
greske, greskice..
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ajd i ja nešto :)

1. U kom mestu u Sloveniji živiš?

2. Da li su još uvek Slovenke lepši deo populacije? :roll:

3. Ja jako volim Sloveniju i njene lepote pa me zanima koja su ti mesta najlepša za izlet, vikend?

4. Prošlog leta provedoh par dana u Ljubljani i oduševih se kako je centar sredjen i kako "živi" uveče (što ranije nije bio slučaj). Da li je to samo zasluga gospodina Jankovića i njegovog angažovanja ili su i Ljubljančani malo promenili navike, pa više ne odlaze svi van grada vikendom?

5. Pozdravi mi Kranjsku goru!!!! :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ajd i ja nešto :)

1. U kom mestu u Sloveniji živiš?

2. Da li su još uvek Slovenke lepši deo populacije? :roll:

3. Ja jako volim Sloveniju i njene lepote pa me zanima koja su ti mesta najlepša za izlet, vikend?

4. Prošlog leta provedoh par dana u Ljubljani i oduševih se kako je centar sredjen i kako "živi" uveče (što ranije nije bio slučaj). Da li je to samo zasluga gospodina Jankovića i njegovog angažovanja ili su i Ljubljančani malo promenili navike, pa više ne odlaze svi van grada vikendom?

5. Pozdravi mi Kranjsku goru!!!! :)

1. Malo tu, malo tamo. :) Vikende uglavnom provodim kuci, izmedju Velenja i Celja, a najvise vremena budem u Ljubljani. ;)

2. Ne znam, dodjes na kafu pa odemo provjerit ulicama Ljubljane, sumnjam da moje oko moze ocjenit ko tvoje. ;)

3. Bled, Bohinj, Piran, Ljubljana.. ili Postojnska jama, Logarska dolina, Arboretum Volčji potok, Mozirski gaj, Brdo pri Kranju, Golica.. ima toga ohoho, a ja osobno najvise volim one krajeve sto nisu poznati po svojoj ljepoti i koje covjek otkrije slucajno, izletom u neznano.. ;)

4. Ne znam jel bas Jankovic u pitanju, hehe, al jedno znam sigurno.. dok je vrjeme studija i predavanja centar Ljubljane zazivi u punom sjaju, sto znaci, zivot na sve strane, ujutro, upodne i na vece, a kad studenti odu doma.. prazno sve.. kad sam ja prvi put dozivjela to nisam mogla da vjerujem, da je to taj isti centar i ista Ljubljana jer sam navikla na pune ulice, danju i nocu.. :)

Znaci, ako ima turista i studenata, bice tako.. ako nema.. bice prazno, sivo, tiho.. :)

5. Budem, a i ti ne zaboravi ponekad, da joj ''pokucas'' na vrata.. ;)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

1. Cujes li se sa zajednicim prijateljima iz moga sela?

2. Kako studije i kako si zadovoljna sa studijama?

3. Zasto te nema po toliko dugo?

:kiss:

1. Ponekad pao tu i tamo koji lajk i komentar al to je to. Neki dan sam brisala ljudove s fejsa, ne sa nekim posebnim razlogom, vec nema komunikacije pa sumnjam, da sam ih ostavila na listi. Ne znam, iskreno. :)

2. Ma ja uvijek zadovoljna, kazu sto se mora nije tesko, a ja volim sto radim pa i nije bas moranje. Jest da je magisterij sasvim druga prica neg sto je bio sam studij do diplome, al guram. I za sad, ako prebrojim sve, ukupna ocjena bila bi mi 9. Znaci, nije lose. :) Imam puno stvari za radit i nonstop radim, pisem, imam praksu, spremam se za izpite i rjesavam iste.. ma sve je to za ljude, bice sladje na kraju. ;) Nadam se da je kod tebe situacija ista, ne ovaj zadnji dio, vec onaj, da je sve OK. :)

3. Jao, vjeruj da ne znam. :( Ja tako zaboravljam stvari, da je to nemoguce, al ako sam otisla sigurno je bio neki razlog il neka osoba, nema sta drugo da bude. Volim drustvo koje se nalazi ovdje, tako da ne mogu smislit nijedan drugi moguci razlog. :conf:

Hvala na pitanjima i mislicu na tebe, drzim palceve. :kiss:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

1.Omiljena pesma?

2.Omiljena haljina?

3.Lose iskustvo sa taxistom...? xD

4.Sta volis kod muskarca?

hmmm... :)

1. Negdje sam vec pisala da za mene ''omiljeno'' ne postoji jer sam covjek koji uvijek ima probleme sa odlukama.. nadjem cipele.. crvene i crne boje.. ne mogu se odlucit koje cu, uzmem i prve i druge.. odem u restoran, drugi jedu vec, ja jos uvijek gledam menu i tako.. :hahaha:

2. Gledaj odg. broj 1. :fijuk:

3. Nikad se nisam vozila taxi-em.. :stid2:

4. Volim kad je muskarac muskarac, da se imam s kim ''borit''.. :astasad:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

@veca

*uopste mi nije bio problem ustajanje...nikad i nije...ja jako lako ustajem i kad sam krenuo a bogami i sad...problem je bilo to poslepodne kad dodjem sa posla...e tu sam morao u pocetku redovno da spavam popodne....skoro pa svaki dan...sad ne, navikao

*krenuo da citam Game Of Thrones...kupio sam sve do sad sto je napisano i polako :)

*citam kad mi sve dosadi oko mene ili uvece ili popodne...ne znam...ne mogu uvek, ali nema neko pravilo kad citam...

*radim u flasari, odnosno punionici Vrsackih Vinograda...posto je uvek rotacija na delu, nekad radim za masinom(punjac, etiketirka, formirka), nekad za linijom(kontrolisem flase), nekad na prijemu...sve u svemu, nista fizicki prezahtevno i ja sam zadovoljan...

*sa jedne strane vidim vs breg, a sa druge katedralu...sad cu ti pokazem

Photo0069_zps5020bc99.jpg

Photo0068_zps3646a3c1.jpg

Izmenjeno od strane člana gOOzatEE
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

..Ćaooo:treptrep:...što je ovdi vrućOoo:voodoo:

Vidim (pro)zvali ste me..no,no gOOza:sutoguz:

pa kad se već mora :uzdise:..

@lenjivica

-ja sam slika i prilika,al'o tom, potom

-piše mi da ću se naBosti na nekog ovna u next periodu,ima li takvih ovde?:hmm:

volela bih da poverujem da je istina to što piše :treptrep:

-a te nagle vremenske promene odlično podnosim..u horizontali:kez:...navikla sam ,pa se i ne čudim.

@vesticara

-studiram tu i tamo poneku osobu koja mi baš zapadne za oko,

inače sam u odnosu,mislim radnom odnosu:cica:

-a kada su muškarci u pitanju tu sam veoma izbirljiva...

te mi se često desi da moram na jedno oko da zažmirim :andja:

-pasivnost me odbija kao i ne maštovitost..kod muškaraca.

-ne mogu da odolim sladoledu,volim da ližem:kez:

@ako_odem

-zvezda je život-ostalo su sitnice:andjeo:

-zevalica

-purpurna

-film;"Lov na zeleni dijamant":smeh:/nebrušeni/

-ako_dodjem i dam ti...moram to sve uz prigodnu koreografiju+pesma :hmm:

...a ja sam smerna i fina i ne bih da ometam,zato bolje after wedding:roll:

Očekujem poziv za uveličavanje:andja:

Izmenjeno od strane člana DzeS
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

@ smucalica

hvala za kompliment-kolačića :)

-ovde sam u prolazu,nisam imala nameru zadržavati se :cica: zaista

Svratih tragom nekih slika koje su me slučajno dovele na vaš forum :)

Zanimljivo ste društvo,fino i zabavno.

-prvi komšija mi je Gerard Butler:trep: kakav frajer..

-ne razumem ko mi piše,šta?p-ove(postove)

Jedan vaš član mi se svideo svojom naočitošću :treptrep:...ali ga nema ovih dana da svrati :hmm:

Privukao mi je pažnju svojim škakljivim zahvatom:trt:Samo zato sam ovih dana ovde.

-kosa mi je plava(trenutno)

-(Neo)stvaren san mi je.:kez:

@ako_odem

-nemam veze sa dotičnim regionom ali nikad se ne zna ako_dodjem,ostajem...:kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...