Idi na sadržaj

Istina ili izazov!


Preporučene poruke

  • Odgovori 6,1k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

...krenucu od tebe...posto cesto dolazim u tvoj grad, pozvao bih te na kafu...naravno,ti bi oberuchke prihvatila... ...dok bi sedeli u nekome kaficu...ti bi se smejala izvaljivanju mojih gluposti...o

Evo da ne bude posle kako neću da se igram   Mesto gde će biti Sneško.. http://nsportal.info/forum/uploads/monthly_02_2015/post-25-0-65985000-1423317593.jpg  Telo Sneška... http://nsportal.info/fo

Evo mene sa fotografijama... @Morpheus hvala na poverenju, nisam zaboravila zadatak... Prvo, kad stignem do teretane, obavezno je prezuvanje Potom, ponesem sa sobom ono što mi je potrebno: limunada,

Zakačene slike

Ja neću izdvojiti samo jednu osobu.

Najdojmljivija je kao i uvek, kao i u svemu, mladost. A tu se izdvajaju Starsica i Orioniliki. Ima još kandidatkinja, kao što su Lenjka i Ši, ali su stidljive da bi mogle da im preuzmu primat, bez obzira na ono što imaju da pokažu.

Ali moj odgovor ne može i neće se zadržati samo na mladosti, jer erotika i nije samo lepota kao takva. Opasna konkurencija navedenim devojčurcima je Aiko. Kombinacija iskustva i onakve građe... Kad smo kod dama u najboljim godinama, spomenuću i Gloriju, ali i ona je stidljiva u prezentovanju velikog potencijala koji se naslućuje i tu bi se mogla ugledati na Vecu.

Eto, kao i uvek, brzo, kratko, jasno. :hahaha:

Sledeći.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ne navođenje izbora, shvatam da ja mogu da biram šta ću da ti zadam. E pa zato biram izazov.

Pošto te već nahvalih u prethodnom postu, hajde ti nama okači na "mojoj erotici" kakvu uzbudljivu sličicu. Predlažem da vidimo kako ti stoji onaj neonski kupaći. :treptrep: Ne insistiram na neonskom, može i neki iz prethodnih sezona. :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Tesko pitanje...:roll:

Za sada nisam toliko dobro upoznao niti jednu clanicu foruma da bih se mogao izjasniti da mi najvise odgovoara, cak nisi napisala ni u kom pogledu :astasad:. Traziti da izdvojim samo jednu bilo bi kao pitati majku sa vise dece koje dete najvise voli :kez:... za sada sve ste mi podjednako drage :uzbud:.

Moze dalje?!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ima par dobrih fotografija koje bude mastu ali podjimo redom....

Dana 31. jula 2011. godine objavila je fotografiju na kojoj se vide njele vrlo lepe noge (da, da...vrlo lepe), a zatim 30.septembra 2012. godine te iste noge podignute na visoku potpeticu cizama.Vrlo eroticno :).

Zadnja fotografija je od 22. juna 2013. godine fotografisana posle ponoci na koj se vide samo usne ali to ne bas obicne... Hmmm....sve mi to nekako deluje onako....:astasad:

Dovoljno dobro, tacno i precizno objasnjeno??? :plaz:

Istina ili izazov, navali narode!!!!!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...