Idi na sadržaj

Istina ili izazov!


Preporučene poruke

  • Odgovori 6,1k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

...krenucu od tebe...posto cesto dolazim u tvoj grad, pozvao bih te na kafu...naravno,ti bi oberuchke prihvatila... ...dok bi sedeli u nekome kaficu...ti bi se smejala izvaljivanju mojih gluposti...o

Evo da ne bude posle kako neću da se igram   Mesto gde će biti Sneško.. http://nsportal.info/forum/uploads/monthly_02_2015/post-25-0-65985000-1423317593.jpg  Telo Sneška... http://nsportal.info/fo

Evo mene sa fotografijama... @Morpheus hvala na poverenju, nisam zaboravila zadatak... Prvo, kad stignem do teretane, obavezno je prezuvanje Potom, ponesem sa sobom ono što mi je potrebno: limunada,

Zakačene slike

Ja sam ga na nekoj igrici napisala, ali figurativno ...'mala grebuckava maca'. Ae ovako, ima i dobrog, i 'loseg', koje ces prvo? :strikeraj: Ne volis da te hvale, pa cemo prvo kritike: umes da smaras sa smaranjem ...kad ti je dosadno na netu, a ti pravac na pecanje, setanje, itd umesto da qkas. Ne volis erotske teme? Zaobidji ih ...nemoj da ih namerno opstruiras :treptrep: ...ok je imati stav i misljenje, ali msm da nekad vidim tvoj inat. Ae sad pozitivno. Dopada mi se sto te forum ima ...kao predstavnika mladje generacije. Umes da se boris 'za svoje mesto' i misljenje, medj ovoliko 'matoraca' (i biras forum, a ne fejs). Imas duha, zanimljiva si ...volis da se igras, ali si i ozbiljna ...a najvise mi se dopada sto si neiskvarena ...i sto jasno umes da pokazes - ko ti se dopada, a ko ne (od forumasa). Dovoljno? :lol: .............. Is ili iz?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Imam jos jedan tezi ispit i 3 boranije :kez:

Nadam se da u avgustu i septembru to pocistim, a diplomski radim tokom leta.

A za "povratnu informaciju"...ne znam.

Mozda je to potrebno od onih sa kojima se ne poznajemo ili ne kuckamo na PP ili negde drugde...a voleli bi da znamo....radoznali pa to ti je! :kez:

Sledeci?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Kada nekoga zavolim i procenim kao dobrog, dao bih mu/joj sve, pa bi i fizički bubreg došao u obzir. Već sam se par puta ponovio u vezi toga da mi je nekoliko osoba sa foruma izuzetno drago, svaki put kad treba nekoga da izdvajam kao da čupam deo sebe... ako baš moram: u uži izbor za bubreg bi ušle Boginja, Sanjallica, Smucalica i Aiko, mada tu ima još osoba koje izuzetno cenim. One će se prepoznati i ako ih ne pomenem, ne štedim reči pohvale kad su one u pitanju. :)

A "dao bubreg" (ako sam dobro shvatio značenje kao negativno...) ne bih nikome. Niko od aktivnih članova me ničim nije uvredio ni povredio, ja sam neko ko (o) ljudima misli pozitivno dok ne dokažu suprotno. :)

Istina ili izazov?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ludaci jedni dete nije bilo tu :smeh:

No eto Morphe ti si me u svojim politickim stavovima podsetio na Vilhem Fon Humbolt,jer je on verovao da je liberizam najbolje uredjenje drzave i da treba promovisati ljudsku individualnost,kao vrednost i svestrani razvitak. A da bi si on razvio,jel mora da bude slobodan (sto je smeshno,al nema veze,to kaze cika Humbolt) i naravno pronasao je nacin kako da odredi ljudsku slobodu. To bi bila sloboda pojedinca,kako bi svako svoju svojinu imao za sebe,drzava je duzna to da mu obezbedi,da bi se pojedinac razvio. I kolko se secam,pored kljucnih teza o slobodi,vazila je i sigurnost gradjana. Znaci sloboda,imetak i sigurnost. Eto :kez: To mi je najsvezije,jer su politicke teme nesto aktuelnije nego pre.

Is ili iz?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Već sam vam pevala pesmu ".. ja se zovem Milica a tata me zove zlato...."

i onima koji mi znaju nadimak, na prvi pogled je jasno da on (uOpšte) nije "izveden" iz imena :lol:

Radi boljeg objašnjenja, zavrtećemo toćak istorije, vratiti se na trenutak u prošli vek ,, i videti kako je do tog neSklada došlo.

Još dok sam boravila u maminom stomaku (u pra vreme kada je mali Boris Tadić tek prohodavao i pokušavao da održi ravnotežu između malog tela i velike (hidrocefalus) glave) moj brat, stariji od mene dve cele godine je već uveliko hodao i nije mu bilo sasvim jasno, šta je to sada u stomaku, za koji mu je objašnjeno da je njegova (i samo njegova) kolevka.

Dete ko dete, naravno.. poželeo je nekoga sa kim bi mogao celoga života da se igra i zeza. Na mamino pitanje da li bi više voleo da mu mama rodi batu ili seku, on je odgovorio - macu.. ili još bolje kucu.

Ja to srećom nisam čula, jer da sam čula odmah bi napravila neki peechvajz .. :ljutko: pa zar pored mene, ovakvog slatkiša.. ? kakva (bratoubilačka) uvreda!

Kroz svu radost koja je pratila moj konačni dolazak na ovaj svet.. pamtim.. mesecima se provlačilo i jedno malo namršteno lice.

Dve namrštene obrvice su uvek bile tu.. pored mog krevetića dok ležim i uživam il' kmečim, pored mame dok me hrani, pored noše dok radim istovar bebi hrane.. itd.. uvek.

I uvek sam mogla lepo da čujem neke ružne reči.. koje sam ignorisala, jer ih nisam najbolje razumela:

- ova beba je grozna.. dali ste joj moju cuclu

- beba opet plače.. u mom milom krevetiću

- beba je dosadna, samo jede.. iz moje flašice (a kasnije i iz njegovog tanjirića)

- ne dajte bebi moje najdraže cipewice

- ne mogu da slušam ovu groznu bebu.. i ne dam joj moja kolica

U očajničkoj borbi samnom i sa mojom indirektnom otimačinom kompletne njegove bebi opreme.. dečko je otišao i korak dalje od verbalne netrpeljivosti.. i uradio sledeće.

Mama nas je oboje povela u parkić.. da se moj brat Miodrag istrči i izigra sa decom u pesku, a ja da odležim jednu partiju u tim njegovim kolicima.. na svježem (Zagrebaćkom) zraku, pored klupice na kojoj je mama s'nekom drugaricom malo proćaskala.

I..

kada je primetila da Miće u pesku nema, jako se uplašila i brže bolje pogurala kolica jednim speedwejom kroz parkić. Dozivala je Mićooo.. Mićooo... Mićooooooooooo

i počela da plače.

Kada je htela da uzme mene u ruke i zafrkne kolica radi bolje potrage po žbunju i međ' drvećem.. imala je šta da vidi :blink:

u kolicima leži sklupčani on - njen Mića. Sa sve njegovom/mojom cuclom u ustima.

I trepće :hahaha::hahaha::hahaha:

Na mamina pitanja i molitve da odgovori - gde je sestra... gde je Milica.. samo je ćutao, sleZao ramenima i odmahivao glavom.

Tek kada ga je pitala gde je ona ružna, dosadna i grozna beba - rekao je

- eno je mama tamo, u žbunju.. pored klupice gde si sa onom tetom sedela. Izvadio sam je kad nisi primetila i ušao u kolica.. bolele su me nogice.. mnogooo. Neka je tamo mama, ajmo kuči ... šta će nam ona ?!

Eto.. tako sam dobila nadimak beba.. (ovo je ukratko :lol: imam ja i mnogo opširnije objašnjenje :hahaha:)

Istina ili Izazov?

Izmenjeno od strane člana Glisha
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

izvini :neznam: zvala me Kićina ticherka d'idem (odma') u školu po knjige.. a onda smo se (malo) zapričale :beyond:

Reci ti meni..

Da li bi više vol'o da ti dam (:sapat: ono što sam ti obeĆala).. tako što:

1. ću ti je poslati

2. ćeš sam doći da (mi) je uzmeš ovdi

3. il' si raĐe za njeno (pre)uzimanje na "pola puta".. kad krenem na Tour de Voj Vodina

m...:astasad:

???

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Eh, eto me jope. Vako... :liza:

Pošto si prihvatila da sada nećeš da slažeš, a ne sumnjam da si ikada slagala, hajde ti nama lepo rekni koja je najveća laž, kajala se, ne kajala, koju si izrekla. Ono, koga, kada, šta...

U ime svih nas iz ... Svečano obećavam da mi nećemo reći nikome dalje, il' ne daj bože, onom koga si slagala. :kez:

Preventivno da kažem, sebe izuzmi. Sama sebe ne možeš slagati.

Vita jela, zelen bor...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

(Oho Adrijan je vidno raspolozen)

E tako sam ja jednom naucila i platila shkolu kada sam trazila posao. Da ne treba ocigledno lagati poslodavce. Pozvali oni mene na razgovor,no medjutim (posto sam u svadji sa vremenom i prostorom) trazila sam njihovu zgradu jedno 3 sata i normalno zakasnim. Vratim se kuci,jer nemam pojma gde su i pronadjem njihov br tel. Nazovem u nameri da ih pitam za tacnu lokaciju i sine mi da ih slazem i kazem da sam bila tamo,ali nikog nije u tom momentu bilo. (idiot) I neka isfrustrirana zena se javi pocne da se dere na mene,kako im lazovi u firmi ne trebaju i da nece da razgovara sa mnom,potom mi spusti slusalicu :kez: iii takoo propusti priliku,jer sam idiot. Da sam samo rekla da ne mogu da ih nadjem,sve bi mozda lakshe bilo.

Is ili iz?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...